ΠΑΟΚ: Κυπραίος και Τριανταφύλλου οι πρώτες μεταγραφές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Κυπραίος και Τριανταφύλλου οι πρώτες μεταγραφές

Δύο σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Αστέρης Τριανταφύλλου και Άκης Κυπραίος εντάχθηκαν στους νταμπλούχους και θα τους ενισχύσουν στη νέα περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι με δύο στοχευμένες κινήσεις, καλύπτοντας έτσι τα κενά στις θέσεις του τερματοφύλακα και του δεξιού εξτρέμ. Ο Αστέρης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1982 και έχει ύψος 1,89μ. Ξεκίνησε το χάντμπολ στον Δία Πολίχνης, αγωνίστηκε για μία χρονιά στον Άρη και από το 2001 μέχρι πριν λίγους μήνες υπερασπιζόταν την εστία του ΓΑΣ Κιλκίς και ήταν παρών σε όλες τις
σημαντικές στιγμές της πρώην ομάδας του. Μάλιστα υπήρξε και συμπαίκτης με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Νίκο Γεωργιάδη στα πρώτα του χρόνια στο Κιλκίς. «Τα κίνητρα που έχω είναι πολλά. Στον ΠΑΟΚ έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι υψηλοί. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω τον ΓΑΣ μετά από τόσα χρόνια, αλλά από την άλλη πλευρά ήταν μία ευχάριστη εξέλιξη αυτή η πρόταση του ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ και πάλι με το Νίκο Γεωργιάδη, με τον Αλέξη και τα άλλα παιδιά, καθώς και με τον Άκη Κυπραίο», τόνισε ο Αστέρης Τριανταφύλλου στο PAOK24.

Ο Άκης Κυπραίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1989, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, καθώς και ως δεξιός ίντερ. Στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Διομήδη, σκοράροντας 69 γκολ σε 28 αγώνες «Χαίρομαι επειδή έρχομαι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και βάζει υψηλούς στόχους σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τον Διομήδη για όσα μου πρόσφερε και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που θα έχω συμπαίκτες τον Αλβανό και τα άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ, καθώς και τον Αστέρη. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία», επισήμανε ο Άκης Κυπραίος.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε ότι «με μεγάλη χαρά κλείσαμε αυτές τις δύο μεταγραφές. Τον Αστέρη Τριανταφύλλου τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από τα ηλικιακά τμήματα του Δία, ενώ και για τον Άκη έχω την καλύτερη γνώμη. Είναι δύο σπουδαίοι αθλητές και χαρακτήρες, που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πετύχει και φέτος τους στόχους του. Με αυτές τις δύο κινήσεις θεωρούμε ότι η ομάδα ισχυροποιείται. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Πηγή: paok24.com

No comments