Beach handball: Σήμερα το παιχνίδι της Τσάκαλου με τη μεικτή κόσμου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Beach handball: Σήμερα το παιχνίδι της Τσάκαλου με τη μεικτή κόσμου

Σήμερα στη Λωζάννη οι αγώνες επίδειξης με την συμμετοχή της Λαμπρίνας Τσάκαλου

Μία σπουδαία ημέρα ξημερώνει αύριο για το μπιτς χάντμπολ σε όλο τον κόσμο, καθώς επίλεκτοι αθλητές που αποτελούν την μεικτή κόσμου, ανάμεσα τους και η Λαμπρίνα Τσάκαλου, θα δώσουν αγώνες επίδειξης μπροστά στα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Σκοπός της επίδειξης είναι να αποκτήσουν εμπεριστατωμένη άποψη τα μέλη της ΔΟΕ, κάτι που θα βοηθήσει στην ένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Την διεθνή μας αθλήτρια θα συνοδεύσουν στην Λωζάννη εκ μέρους της ΟΧΕ και της Επιτροπής Beach Handball ο Γιώργος Μπεμπέτσος και ο παράγοντας του Σωματείου ΟΦ Νέας Ιωνίας (όπου και
ανήκει η αθλήτρια) και τέως Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου.
Η Λαμπρίνα Τσάκαλου αγωνίζεται στο μπιτς χάντμπολ με την ομάδα του Σπάρτακου, ενώ είναι αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Γυναικών Μπιτς Χάντμπολ που θα πάρει μέρος στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Επίσης στη Λωζάννη θα βρίσκεται και ο Χάρης Ρωσόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας 3 Star Sports αποκλειστικής προμηθεύτριας της Διεθνής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (IHF) σε εστίες και δίχτυα beach handball.
Η οικογένεια του ελληνικού μπιτς χάντμπολ εύχεται καλή επιτυχία στην Λαμπρίνα Τσάκαλου που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

No comments