Εθνική ανδρών: Δύσκολη κλήρωση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εθνική ανδρών: Δύσκολη κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ) στη Βιέννη η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών. Η Εθνική Ανδρών κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τις Λετονία, Ουκρανία, Κύπρο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις περιόδους 4-8 Νοεμβρίου, 6-10 Ιανουαρίου,13-17 Ιανουαρίου και ο πρώτος του γκρουπ θα προκριθεί στα πλέι οφ (10/12 και 14/16 Ιουνίου 2016)

Η πρώτη αντίδραση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη ήταν: «Είναι μία καινούργια πρόκληση, ένα καινούργιο κίνητρο. Η σχολή της Βαλτικής έχει καλή πορεία τα τελευταία
χρόνια. Σε σύγκριση με τους πιθανούς αντιπάλους αποφύγαμε κάποιες πιο ισχυρές ομάδες. Από την στιγμή που ήμασταν στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, ξέραμε ότι για να περάσουμε πρέπει να κερδίζουμε καλύτερες ομάδες από εμάς. Όποια κλήρωση και να είχαμε, θα έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση. Η Λετονία έχει σημαντική πρόοδο, η Ουκρανία είναι μια σταθερή αξία και η Κύπρος είναι πάντα μία φιλόδοξη ομάδα. Θα κοιτάξουμε από σήμερα να προγραμματίσουμε τα φιλικά. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια».

Τα γκρουπ των προκριματικών
1ος όμιλος
Βοσνία
Λιθουανία
Σλοβακία
Κόσοβο

2ος όμιλος
Αυστρία
Φινλανδία
Ρουμανία
Ιταλία

3ος όμιλος
Λετονία
Ουκρανία
Ελλάδα
Κύπρος

4ος όμιλος
Πορτογαλία
Ισραήλ
Εσθονία
Γεωργία

5ος όμιλος
Τσεχία
Τουρκία
Βέλγιο

6ος όμιλος
Ολλανδία
Ελβετία
Λουξεμβούργο

Πλέι οφ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018
Λουξεμβούργο- Φινλανδία
Ισραήλ- Ρουμανία
Τουρκία- Βέλγιο 

No comments