Μεγάλη επιτυχία το διεθνές σεμινάριο διαιτησίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη επιτυχία το διεθνές σεμινάριο διαιτησίας

Παρουσία 80 διαιτητών- παρατηρητών της Α1 Ανδρών- Γυναικών και προπονητών πραγματοποιήθηκε το διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώθηκε σε συνεργασία του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», της ΟΧΕ και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ. Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας κ. Ντράγκαν Νατσέφσκι, ο οποίος στην διαιτητική του καριέρα είχε σφυρίξει 580 διεθνή παιχνίδια!

Το θέμα του σεμιναρίου θα είναι: «Οι οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ προς τους διαιτητές, όπως αυτές διδάχθηκαν και εφαρμόστηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ».
Παρόντες στην έναρξη του σεμιναρίου ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ κ. Σωτήρης Μίγκας, ο
Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Θεόφιλος Κορωνάς που εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Στέργιος Διαμάντης που εκπροσώπησε την Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννης Βαρελτζής, ενώ εκ μέρους των διοργανωτών του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κοτσιώνης.

Τόσο ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», όσο και οι ΚΕΔ/ΟΧΕ, Δήμος Βέροιας και ΣΥΠΧΕ απένειμαν τιμητική πλακέτα στον κ. Ντράγκαν Νατσέφσκι ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στην Ελλάδα.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε τεχνική συνάντηση με τα τέσσερα ελληνικά διεθνή ζευγάρια διαιτητών. 

No comments