Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Μετά το τέλος του 33ου Τελικού του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ οι προπονητές και οι παίκτες μίλησαν για έναν δίκαιο Κυπελλούχο, αλλά και στην επόμενη μέρα του αθλήματος, ενώ επικρότησαν την απόφαση της Ομοσπονδίας να γίνει το ματς με κόσμο σε μεγάλο γήπεδο.

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το κατέκτησε δίκαια γιατί ήταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, εμείς δεν καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μετά τη διακοπή. Επιστρέψαμε με κακή διάθεση και χωρίς διαύγεια και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε αυτό που θα μπορούσαμε αν τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί έτσι. Είμαι του να γίνονται τα επεισόδια με κόσμο, αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνονται οι αγώνες. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δεν αποφεύχθηκαν τα παρατράγουδα».

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και για σήμερα και για ότι έχει
δείξει μέχρι σήμερα. Κάθε προπονητής θα ήθελε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ με πίστη και μαχητικότητα, με όλη τη σημασία της λέξης. Ακριβώς γι αυτό ακριβώς έχει ξεχωριστεί σημασία η νίκη μας. Αξίζουν συγχαρητήρια για όσα καταφέρνουν να διαχειριστούν έως σήμερα και να φτάσουν στον τελικό.
Σε ότι αφορά στην ομάδα μου πήρε άξια το παιχνίδι αφού κατάφεραν να διαχειριστούν καλύτερα τον τελικό. Όσα έγιναν δεν μας αφήνουν να χαρούμε όσο θα θέλαμε. Αυτά δεν είναι προβλήματα του χάντμπολ, αλλά του ελληνικού αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Αφιερώνω το Κύπελλο στη μάνα και τη γυναίκα μου. Στην πρώτη γιατί με έβαλε στα γήπεδα και τη γυναίκα μου γιατί με έφερε στον ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου θα περιμένει το πρωτάθλημα».

Φάνης Τσαούσης (περιφερειακός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Γεωργιάδη για τα καλά του λόγια. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Κάνουμε πάντα ότι μπορούσαμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια ποτέ κάποιος δεν ήταν αδιάφορος, αντίθετα αγωνιζόμαστε με πίστη και αγάπη στο σωματείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μία μέρα χωρίς επεισόδια. Θέλουμε κόσμο χωρίς επεισόδια. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος μία χάρη όμως να μην το ξανακάνουν αυτό να μην το ξαναπεράσουμε όλο αυτό. Στη Λαμία τιμωρήθηκε η ομάδα και κανένας άλλος, ένα χρόνο παίζαμε χωρίς φιλάθλους το ίδιο πέρυσι, το ίδιο και τώρα. Εξαντλητικές τιμωρίες και μόνο αυτό. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαλύουν μας διαλύουν».
Αναφορά με το τι τον πόνεσε περισσότερο ο περιφερειακός της ΑΕΚ είπε: «Πιο στραβά από την ήττα και τα επεισόδια μου κάθεται ότι δεν ξέρουμε τι μέρα ξημερώνει. Πικραινόμαστε γιατί πικραίνουμε τον κόσμο που αγαπά πραγματικά την ομάδα μας και τους εαυτούς μας που παλεύουμε σε έναν τελικό και δεν τον παίρνουμε».

Αλέξης Αλβανός (περιφερειακός ΠΑΟΚ και MVP): «Συγχαρητήρια θερμά στην ΑΕΚ όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά για όλη τη φετινή προσπάθεια. Είναι ζηλευτοί για το πώς αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Κατακρίνουμε όποιον οπαδό θέλει να αμαυρώσει το άθλημα μας, το οποίο είχε μία σπουδαία ευκαιρία να διαφημιστεί. Θέλουμε γεμάτα γήπεδα για να προωθήσουμε το άθλημα μας απευθυνόμενοι στον υγιή κόσμο. Νιώθω λύπη για τα επεισόδια και πρέπει να βρεθεί λύση για να αντιμετωπιστούν. Από δω και πέρα κοιτάμε το πρωτάθλημα». Ο κάτοχος έξι τροπαίων με τρεις ομάδες, Πανελλήνιο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αφιέρωσε το Κύπελλο στην οικογένεια του που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε Αθήνα, Γερμανία και Θεσσαλονίκη.

No comments