Επιτυχής η ημερίδα της ΕΘΝΟΑ στο Άργος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιτυχής η ημερίδα της ΕΘΝΟΑ στο Άργος

Συνεχίστηκε το οδοιπορικό της σπουδαίας ομάδας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας με προορισμό την Αργολίδα. Η 18η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους και την παρακολούθησαν 2.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί από τις σχολικές μονάδες του Άργους και του Ναυπλίου.

Την έναρξη των αγώνων έκαναν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος. Το παρών έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Τάσος Χειβιδόπουλος και ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Το άθλημα του χάντμπολ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ και Ταμίας της ΟΧΕ κα
Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο επικεφαλής συντονιστής ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδας κ.κ. Κώστας Κότσιρας, Δημήτρης Σκάρλος, Στέλιος Αλεπουδέας, Ηλίας Ζαπαρτίδης, Νίκος Πραγκαστής, καθώς και ο Ολυμπιονίκης του αθλήματος Γιώργος Ζαραβίνας και ο Νίκος Σαμαράς που κατέκτησε με την Εθνική Ανδρών την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Διομήδη Άργους, πρωταθλήτρια Ελλάδος, αλλά και Κυπελλούχος Ευρώπης το 2012.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ Ιλεάνα Κλοκώνη, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Ντώνα Μορφούλα και η Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Κυριακή Μπακουλοπούλου μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδος του Διομήδη Άργους έπαιξαν αγώνες χάντμπολ με τους μαθητές που γνώρισαν για πρώτη φορά το άθλημα.

Η δυνατή ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΆΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" περιλαμβάνει δυνατά ονόματα του Ολυμπισμού:
Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, ομοσπονδιακούς προπονητές, στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, στελέχη ανάπτυξης και διδάσκουν τις αξίες του Ολυμπισμού στα παιδιά μέσα από τον πιο παραστατικό τρόπο, τα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Το «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από μικρούς και μεγάλους και ενθαρρύνει χιλιάδες μαθητές υπέρ του Αθλητισμού, των αρχών του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», του «Φιλάθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής.

No comments