H Aegean air αρωγός του Ποσειδώνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H Aegean air αρωγός του Ποσειδώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, με την οποία ευχαριστεί την Aegean για την αρωγή της, στην πραγματοποίηση του πρώτου Ευρωπαϊκού ταξιδιού του συλλόγου. Μάλιστα σε μια ανταποδοτική κίνηση, η διοίκηση του συλλόγου, θα προσθέσει το λογότυπο της εταιρεία στους χορηγούς του Ποσειδώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

"Με την ευκαιρία της συμμετοχής του  ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ / τμήμα Χάντμπολ, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στον Ευρωπαϊκό θεσμό του Challenge Cup και της μετακίνησης της ομάδας μας στην Σερβία, με την
AEGEAN AIR, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Εταιρίας, το προσωπικό εδάφους και το προσωπικό αέρος για την φιλοξενία τους και την στήριξη τους.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Δντη, Κο Σαδόπουλο Σ., που στήριξε το αίτημα μας,  κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας.Τέτοιες στιγμές, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την προσπάθεια μας, γιατί βρίσκει αλληλέγγυα  την μεγαλύτερη Ελληνική αεροπορική εταιρία που δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ευχόμαστε στην AEGEAN AIR Καλές πτήσεις, Καλές δουλειές και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας.
Εάν δεν έχει αντίρρηση η AEGEAN AIR, με την στήριξη της και την εξοικονόμηση χρημάτων, που έτυχε το τμήμα μας, θα σας έχουμε χορηγούς στο site μας και στις μελλοντικές αφίσες των αγώνων μας.Είναι μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι σας."

No comments