Στον αέρα το iekxini-dikeas.gr - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον αέρα το iekxini-dikeas.gr

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ, αφού στον αέρα βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες η επίσημη σελίδα του συλλόγου  www.iekxini-dikeas.gr ενώ δημιουργήθηκε λογαριασμός twitter καθώς και κανάλι στο Youtube. Οι φίλοι της ομάδας μέσα από την ιστοσελίδα θα μπορούν να δούν τα νεα της ομάδας, τα στοιχεία των αθλητών και προπονητών, ενώ θα μπορούν βγάλουν δωρεάν κάρτα μέλους και να μπορούν να λαμβάνουν και newsletter της ομάδας.

«Απώτερος στόχος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»
Ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ,κ. Σοφοκλής Ξυνής, δήλωσε σχετικά με την επιστροφή των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Χάντμπολ:


«Η ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας ξεκίνησε λόγω της σχέσης μας με τον Μπάμπη Προδρομίδη, που του οφείλουμε πολλά από τη θητεία του στην Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του “Αθλητικού Συλλόγου Σχολών ΞΥΝΗ”.O Μπάμπης Προδρομίδης αποτελεί ιστορικό πρόσωπο του Συλλόγου. Πλέον, πιστεύουμε πως οι καταστάσεις έχουν ωριμάσει και έτσι πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε ξανά με ένα άθλημα που αγαπάμε πολύ. Εννοείται πως πάντα βάζουμε υψηλούς στόχους: το πρωτάθλημα και το κύπελλο! Φυσικά, η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α1 Ανδρών και στα πρώτα 1-2 χρόνια θα μπουν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστηρίζει διαχρονικά το δίπολο «Αθλητισμός- Εκπαίδευση. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την Αθλητική Παιδεία και να δημιουργήσουμε “υγιείς” φιλάθλους.Αγαπάμε ιδιαίτερα το χάντμπολ, αλλά μέσω του χάντμπολ, θέλουμε να σταθούμε αρωγοί του Αθλητισμού γενικότερα. Να τονίσω σε αυτό το σημείο, πως είμαστε οι πρώτοι που διοργανώσαμε Κολεγιακούς Αγώνες Στίβου».

No comments