ΠΣΑΧ: Νέος πρόεδρος ο Κ. Τσιλιμπάρης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΣΑΧ: Νέος πρόεδρος ο Κ. Τσιλιμπάρης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) μετά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, ανέδειξε νέο Δ.Σ. το οποίο συστάθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κώστας Τσιλιμπάρης
Αντιπρόεδρος: Αλέξης Αλβανός
Γενικός Γραμματέας: Σπύρος Μπαλωμένος
Ταμίας: Στάθης Ζαμπούνης
Μέλη: Λαμπρίνα Τσάκαλου, Αλέξης Κοτελίδας, Γρηγόρης Σανίκης

Για πρώτη φορά γυναίκα

Από τα επτά πρόσωπα του Δ.Σ. τα τέσσερα (Ζαμπούνης, Κοτελίδας, Σανίκης, Τσάκαλου) είναι καινούργια, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει στην διοίκηση γυναίκα αθλήτρια, αλλά και αθλητές από την Α2 Ανδρών. Στη Γενική Συνέλευση -στην οποία υπήρχε μεγάλη προσέλευση- έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του Συλλόγου.

«Κίνητρο για το μέλλον»
Ο νέος Πρόεδρος του ΠΣΑΧ Κώστας Τσιλιμπάρης τόνισε: «Είμαστε πολύ θετικοί μετά την χθεσινή Γενική Συνέλευση. Ήταν πολύ ελπιδοφόρα η συμμετοχή των αθλητών και κυρίως των νέων και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο για το μέλλον.
Πάντα στην λογική του να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για το άθλημα θα έρθουμε σε επαφή με όλους τους φορείς, ώστε να βρούμε μία κοινή συνισταμένη στην συνεργασία μεταξύ μας».

1 comment

Anonymous said...

Εύχομαι εσείς που φάγατε τα νειάτα σας,στο σανίδι, να πονέσετε λίγο αυτό το υπέροχο άθλημα και να το προστατεύσετε από τα νύχια των αρπακτικών,τώρα που μεγαλώσατε και καταλάβατε τι εστί βερύκοκο.Σιδεροκέφαλοι και επιτυχημένοι.