Τογανίδης: «Στην Δράμα 86 φέτος θα παλέψουμε σκληρά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τογανίδης: «Στην Δράμα 86 φέτος θα παλέψουμε σκληρά»

Με ρεαλιστικούς στόχους και πολύ δουλειά θα πορευτεί ο Δράμα 1986 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Η νεοφώτιστη ομάδα της Δράμας θα έχει προπονητικό δίδυμο στον πάγκο της τον Σάββα Δεμερτζίδη και τον Θόδωρο Τογανίδη. Η ομάδα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Grand Chalet και πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με φιλικούς αγώνες.

«Δουλεύουμε σκληρά από τις αρχές Αυγούστου με νέα παιδιά που έχουν πολλαπλασιάσει τις ώρες προπόνησης. Είμαστε στην διαδικασία να καλύψουμε το κενό μεταξύ Α2 και Α1. Θα είμαστε μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία. Ξέρουμε ότι η κατάσταση στην νέα κατηγορία
είναι δύσκολη. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα παλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Α1 Ανδρών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ισορροπίες είναι ρευστές και οι διαφορές των ομάδων μικρές, ενώ υπάρχει και χειμερινή μεταγραφική περίοδος», τονίζει ο Θόδωρος Τογανίδης, ενώ συνεχίζει αναφερόμενος στο επίπεδο του Σωματείου: «Έχουμε 8 τμήματα και 142 παιδιά στις τάξεις μας με σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Έχουμε παιδιά στις Εθνικές Ομάδες και αθλητές που κατάφεραν να αγωνιστούν στο εξωτερικό.Το πιο σημαντικό όμως για τον ΓΣ Δράμα 1986 είναι η επιστροφή του στο Κλειστό Δημήτρης Κραχτίδης για τις ανάγκες της κατηγορίας που θα βοηθήσει, ώστε κάθε ματς να είναι γιορτή»

Πηγή: sportdrama.gr

No comments