Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουμαραδέλη στον ΑΣΕΔ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουμαραδέλη στον ΑΣΕΔ

Η ομάδα του ΑΣΕΔ προχώρησε στη μεταγραφή του Εμμανουήλ Κουμαραδέλη από την ΑΕΚ καλύπτοντας το κενό στη θέση του play maker που δημιουργήθηκε μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας των "μπλε" με το Θοδωρή Γκέρτσο ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή - ΔΙΚΕΑΣ. Ο 20χρονος διεθνής αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ιωνικού ΝΦ που αγωνίστηκε μέχρι το 2012 ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΔΙΚΕΑ (2012-2013) και της ΑΕΚ (2013-2014). Σχετικά με τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Α1 και ευχαριστώ θερμά τον coach Κρανάκη
αλλά και τη διοίκηση του ΑΣΕΔ για την εμπιστοσύνη τους...Δεσμεύομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της..."

Πηγή: www.ased.gr

14 comments

Anonymous said...

Που παs ρε καραμητρο??
Εμαθεs και χαντ-μπωλ...Ο μπαμπαs πληρωσε παλι?

Anonymous said...

5:45 ο μπαμπάς του πληρώνει αυτους που τους γλενταει.Ξέρεις ΕΣΥ γατάκι.Ελπίζω να καταλάβες......

Anonymous said...

Μάνο καλη επιτυχία και το τι αξιζεις το ξέρουν αυτοι που σε πίστεψαν.θα συναντήσουμε στο γηπεδο.εδώ όλοι οι αποτυχημένου βγάζουν χολή....

Anonymous said...

Μάνο μην δίνεις σημασία σε ανάπηρα μυαλά.
Τύποι σαν τον 5:45 υπάρχουν πολλοί, αλλά το καλό είναι ότι είναι μονίμως στο παρασκήνιο. Απλά το ξέρουν και δεν αντέχουν τον πόνο. Μοίρασε πόνο λοιπόν & άσε τους να λένε.

Anonymous said...

ο άνθρωπος πήγε να παίξει χάντμπολ σε μια σοβαρή και ιστορική ομάδα...από φωτοβολίδες (ΑΕΚ) χορτάσαμε όλοι μας!!! Κρίμα για το μέγεθός της...

Anonymous said...

Καλά ρε παλικάρια τι περιμένατε να παίξει με μπροστά του ζουγιοβιτσ κ παπαδόπουλο? Ας έμενε αν ήθελε να παιζε φέτος με παπαδόπουλο. μην τρελαθούμε τώρα..θέλει δουλειά ακόμα το παλικάρι.

Anonymous said...

2:07 εχεις απόλυτο δίκιο θέλει δουλεια το παλικάρι δεν είναι ζουγιοβιτς και Παπαδόπουλος.Αρα καλά έκανε κι έφυγε όπως και οι υπόλοιποι.Απλα η ΑΕΚ έχει μαθει να εκτιμάει αυτους μονο που πληρώνει.Και στην τελική έχει τόσες υποδομές απο πίσω τι να τους έκανε τους μικρούς.Άλλα τώρα διάβασα καποιες δηλώσεις του κόουτς που ενοχλήθηκε που έφυγαν όλοι οι μικροί.Μην ασχολείται με τα παιδιά γιατί αμα δείτε πόσοι απο την φουρνιά αύτη συνεχίζουν θα είναι για κλάματα.Και ρωτηστε το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ τι προσπαθειες κανει για να βρει νεαρούς παίκτες.Ουτε η ΑΕΚ θα χαθεί αλλά ουτε και τα παιδιά .Καλη επιτυχία σε ολους.

Ένας αεκτζης που διαφωνεί με καποιες σκοπιμότητες κάποιων .

Anonymous said...

Ποιες υποδομες εχει η αεκ ρε φιλε2:50,θελεις να μας χαζεψεις;;;;0 υποδομες μονο κατι μομολα που μαζεψαν ο γιωργος και η ρανια και ακομα δεν ξερουν που πανε τα 4!!!!!Μηπως εννοεις κανα ποδοσφαιρο η μηπως μπασκετ;;Γιατι στο χαντμπολ δεν υπαρχει απολυτως τιποτα απο υποδομες!!

Anonymous said...

παλικαρι μου καλη επιτυχια να εχεις ολα καλα να σου πανε και μην ακους κανεναν κανε αυτο που σου αρεσει καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου η μαμα ενος φιλου σου

Anonymous said...

10:58 δεν καταλάβες οτι το είπα ειρωνικά για υποδομες.Φυσικά και δεν έχει και για αυτό θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο τους δυο μικρούς που είχε.Επιλογή του προπονητικού τιμ ηταν η αντιμετώπιση τους.Ο καιρός θα δειξει ποιος είχε δίκιο.

Anonymous said...

Δεν υπάρχουν λεφτά το καταλάβατε !!!!!!Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .

Anonymous said...

Λεφτά υπάρχουν αλλά είναι καλά κρυμένα στις "τσέπες" κάποιων πονηρών.Κι εμείς που θέλουμε να χορηγήσουμε το χάντμπολ,δεν μπορούμε,διότι πρέπει να χορηγήσουμε.τους πολιτικούς και τα κόμματα,λέει,μόνο εκεί θα επιτρέπεται η οικονομική χορηγία αποφορολογημένη.Μην κουτίζουμε λοιπόν,όλοι ξέρουμε ποιοί καταδίκασαν τον αθλητισμό και το χάντμπολ,κατά συνέπεια.

Anonymous said...


Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ έκανε γνωστό το ότι παρέμεινε στην ομάδα ο Κώστας Τσιλιμπάρης και ότι αποκτήθηκε και ο αδελφός του Νίκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνουμε την παραμονή του Κώστα Τσιλιμπαρη στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και την απόκτηση του αδερφού του Νίκου Τσιλιμπαρη. Ο Νίκος είναι 24 χρονών έχει ύψος 1.90 και έπαιζε την περασμένη χρονιά στον Πανελλήνιο».





Anonymous said...

Ή ο μπαμπάς ή η μαμά,πληρώνει,πάντως κάποιος πληρώνει το μάρμαρο,συμασία έχει τι θα δίξει ο καθένας στο παρκέ,έτσι είπα εγώ σ, ένα φίλο μου. Εύχομαι επιτυχία στους νέους και καλά μυαλά.Κουράγιο,δουλειά και επιμονή-υπομονή.