Στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης οι Πρωταθλητές του Beach (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης οι Πρωταθλητές του Beach (vid)

Την πρώτη θέση πανελλαδικά στο Beach Handball  κατέκτησαν αθλητές του συλλόγου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης. Τερμάτισαν πρώτη στη βαθμολογία σε σειρά από τουρνουά που έγιναν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, και απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Αξίζει να σημειωθεί πως και η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων διακρίθηκε αφού ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ίδιο άθλημα πανελλαδικά.

Ετσι μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

κ. Ευάγγελο Λαμπάκη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των παικτών της πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλώπων. Ο Δήμαρχος, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την διάκριση στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας και επεσήμανε ότι τέτοιες επιδόσεις τιμούν ιδιαίτερα την πόλη και αποτελούν παράδειγμα για την νεολαία. Τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα στη προσπάθεια που κάνει και θα τη στηρίξει στη συμμετοχή της στο Champions Cup που θα διεξαχθεί 1-2 Νοεμβρίου 2014, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Μαζί με την ομάδα ήταν και η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Handball με την ομάδα της Ν. Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου ,από την Αλεξανδρούπολη ,την οποία συνεχάρη ο κ. Δήμαρχος για τις διακρίσεις της.



No comments