Βόμβα ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Αλέξη Αλβανού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βόμβα ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Αλέξη Αλβανού

To τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την έναρξη της διετούς συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα χειροσφαιριστή, Αλέξη Αλβανό. Με μεθοδικές κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης και με δεδομένη τη θέληση του αθλητή να επιστρέψει στην πόλη από την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του, επιτεύχθηκε η –ίσως- σημαντικότερη μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος.

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με ταλαντούχους παίκτες και πολλές προοπτικές βελτίωσης. Επιστρέφω στην
πόλη μου, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο να διεκδικεί τίτλους και μακάρι να κατακτήσουμε τίτλους», ήταν το σχόλιο του Αλέξη Αλβανού, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο καλωσόρισμά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε τα εξής: «Είναι μία σημαντική μέρα για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκτιμούμε απεριόριστα τον αθλητή και τον άνθρωπο Αλέξη Αλβανό, που έχει δώσει διαπιστευτήρια ήθους, ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και αγωνιστικής αξίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Με την έλευσή του η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο. Δίνει νέα αίγλη στο τμήμα και θα βοηθήσει τους συναθλητές του που τον περιμένουν με μεγάλη χαρά. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να προσφέρει στον μεγάλο μας σύλλογο, τον ΠΑΟΚ».

Αυτός είναι ο Αλέξης Αλβανός
Ημερομηνία γέννησης: 9/4/1980
Τόπος γέννησης: Βόλος
Ύψος: 1,88 m
Βάρος: 88 kg
Καριέρα
1990-1999: ΧΑΝΘ
1999-2004: Πανελλήνιος
2004-2006: HSG Wetzlar
2006-2009: VfL Gummersbach
2009-2009: Rhein-Neckar Löwen
2009-2011: TuS Nettelstedt-Lübbecke
2011-2012: HBW Balingen-Weilstetten
2012-2014: ΑΕΚ
2014 –… : ΠΑΟΚ

Τίτλοι
6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2004)
6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2005)
1 κύπελλο EHF (2009)
4 πρωταθλήματα Ελλάδος (2000, 2002, 2004, 2013)
6 Κύπελλα Ελλάδος (2000, 2001, 2002, 2004, 2013, 2014)

12 comments

Anonymous said...

παοκ για πρωταθλημα

Anonymous said...

Ρε αεκακια αφου κανατε τα παντα για την αποκτηση του αλεξη;;;Ουτε αυτος εφαγε σανο τελικα ε;;;;..κριμα μωρε δεν πειραζει!!!Ολο και καποιο απελπισμενο κοροιδο θα βρειτε να ξεγελασετε..

Anonymous said...

τρελιτσα μας πουλαει ο γεωργιαδης.
και πρωταθλημα θα παρει και ομαδα θα χτισει απο πισω.
κυριες και κυριοι,αποθηκευστε το σχολιο μου:
Ο ΠΑΟΚ ξεκιναει να χτισει αυτοκρατορια σε σεμνο και ηρεμο ύφος και οχι οπως τα προηγουμενα χρονια η ΑΕΚ δηλαδη εριστικα και ενοχλητικα.
Καλο πρωταθλημα να χουμε!

Anonymous said...

Παοκια μην αφχωνεστε οσο υπαρχει ο πεπονιαs την πλατη του Αργουs θα βλεπετε
Καλο καλοκαιρι αποθηκευστε το σχολιο μου εκει στη Β Ελλαδα

Anonymous said...

καλά κακαρίζετε , αγώνες ομίλων champions league θα ξαναδούμε στην ελλάδα?

Anonymous said...

Γιατί ήξερες και απο παλιά τους ομίλους του chl στην Ελλάδα και θα σου λείψουν.Κοιτάτε να πληρώσετε τα 10 χιλιάρικα πρόστιμο μπας και δείτε μετά απο 5-6 χρόνια Ευρώπη πάλι που θες και chl...

Anonymous said...

Ένα παιδί που ήθελε πολύ να παραμείνει στην ΑΕΚ και να τη βοηθήσει αλλά με συγκεκριμένες προδιαγραφές που δεν μπορούσαν να του τις παρέχουν τα παιδιά που «τρέχουν» την Ένωση θα βρεθεί τη νέα σεζόν απέναντί μας.

Ο Αλέξης Αλβανός θα είναι για πάντα στις καρδιές του κάθε ΑΕΚτζή. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Ελληνικού αθλητισμού, ένας πραγματικός παικταράς μας αφήνει ύστερα από δύο χρόνια και του ευχόμαστε καλή τύχη. Ο σεβασμός του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του είναι δεδομένος και μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα και να ξαναφορέσει την Κιτρινόμαυρη φανέλα. Άλλωστε ο γνήσιος Δικέφαλος ήταν και ο σύλλογος που υποστήριζε από μικρός…

Anonymous said...

Καλα φιλαρακο.Και υστερα ηρθαν οι μελισσες!Ηθελε να βοηθησει τοσο οσο θα γεμιζε η τσεπη του.Απο τη στιγμη που δεν.....δεν......και μην βλεπεις πολυ καΐλα γιατι σε χαλαει!

Anonymous said...

αντιγράφει ότι λέει το aek live....
Επίσης από την πολλή του αγάπη να θυμίσω πέρυσι όταν οι άλλοι σταμάτησαν την απεργία αυτός συνέχισε μέχρι να πληρωθεί.

Και πολύ καλά έκανε επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος δεν τον κακολογώ.Απλά για τα παραμύθια που σερβίρουν τα sites το λέω...

Anonymous said...

Κωστακη μην σβηνεις τις αληθειες που δεν σε συμφερουν!!Εδω να δω τη μαγκια σου..τατσι μητσι κοτσι με τον αλεξη τοσο χρονια τι νομιζεις δηλ οτι επειδη δεν τρως κραξιμο γιατι δεν ασχολειται κανενας,μας φτυνουν και λεμε οτι βρεχει;;Αυτη ειναι η αληθεια..αμα εχεις..............μην το σβηνεις!!!

Anonymous said...

Συγνωμη ρε παιδια..απο ποτε ο αλεξης ειναι τοσο αεκτζης και εχει προσφερει τοσα πολλα οσο λιγοι προσφεραν στην ΑΕΚ.......σε 2 χρονια;;;;;;;;;!!!!!Δηλ ο μπακα,ο καφατος,ο τσαουσης,ο παπαδοπουλος κτλ τι να πουνε;;;;

Anonymous said...

Ηθελε πολυ να μεινει και ειναι οπαδος φου πραγματικου δικεφαλου αλλα "μπερδευτηκε" και πηγε στον παοκ!!!!!!Ε ρε γλιωδη λαμογια δημοσιογραφοι ολοι σας!!....κοροιδευετε τον κοσμο και κατευθυντε την κοινη γνωμη οπως σας βολευει και οπως σας συμφερει!!!!