Στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Κατσίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Κατσίκης

Μετά την παραμονή του προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και τις ανανεώσεις των Νικολαΐδη, Γεωργιάδη, Μπακαούκα, Τσαούση και Παπαδόπουλου, η ΑΕΚ προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για την επόμενη σεζόν. Η Ένωση απέκτησε με έναν χρόνο υποσχετική από τον ΓΣ Κορωπίου τον 22χρονο (1,95 μ.) αριστερόχειρα ίντερ, Δημήτρη Κατσίκη. Ο αθλητής εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στο στόχαστρο της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, αλλά τελικά φέτος κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Πηγή : www.coppa.gr 

8 comments

Anonymous said...

Παρ'τε και τον μιχαηλιδη τωρα και γυριστε το στη σφυριχτρα!!χαχαχαχα..ρε διαλατε το να γλυτωσετε την ξεφτυλα ρεεεε!!Απο τον σανικη και τον αλβανο στον κατσικη και οποιο αλλο θυμα θα καταφερετε να παραμυθιασετε να παιξει τσαμπα!!Αξιολυπητοι το λιγοτερο

Anonymous said...

Κατσε φιλε γιατι αυτο ειναι το λιγοτερο που λες.για να κατεβεις στο πρωταθλημα θελει να εχεις τουλαχιστον 10 παιχτες.Λοιπουν ακομα 5!.Ποσα κοροιδα θα βρουν να ξεγελασουν ακομα;;;;Βλεπω να ξαναφοραει σορτσακι ο αρβανιτης και να κανει ζεσταμα στον αλεπουδεα που θα ειναι στην εστια!!Κατσε γιατι θα εχει γελια η υποθεση περιμενε!

Anonymous said...

Σανικης,καρυπιδης,αλβανος ζουγιοβιτς,ρακσεβιτς,τσακνης,συγγαρης,καφατος,παπαδιονυσιου,οικονομου εφυγαν!Ο τσιλιμπαρης δεν προκεται να κατσει να περιμενει,οι κουρουμαδελης,κοτσιρας κ χερουβημ μαλλον την εκαναν οποτε ειμαστε στο -14!!!!!Ηρθαν......1!!!Η μεταγραφες τελειωνουν και δεν βγαινει ουτε εφταδα..τι γινεται τωρα ρε παιδια θα μας ενημερωσει καποιος για να μην τρελαθουμε;;;

Anonymous said...

Η πλάκα είναι πώς στα sites, τούς μοιράζουν κουτόχορτο ακόμα ότι ο Οικονόμου και καλά είναι θετικός να συνεχίσει και άλλες τρίχες την ίδια ώρα που έχουν κυκλοφορήσει οι δηλώσεις που έκανε για τη μεταγραφή του στον Ποσειδώνα!!!!

Anonymous said...

Ρε φιλαρακι ποιος αφελης θα ασχοληθει με το κωλοχανειο περα απο τους "ντοπιους" που ειναι,η αεκ η το κοβουμε,για ευνοητους λογους,συν καποιους εξισου απελπισμενους που πουλανε αεκοφροσυνη ταχα για να δικαιολογησουν την παραμονη τους;;!!Ποιος σοβαρος αθλητης που σεβεται αυτο που κανει θα διαλεξει αυτο το χαλι..και για ποιο λογο;;;;Αφερεγγυοι,ανοργανωτοι,ακεφαλοι και ασωματοι διοικητικα και φυσικα ΑΦΡΑΓΚΟΙ!!Θυμισου οτι το αργοτερο τον νοεμβριο θα εχει μεινει πλεον μονος ο σταματιαδης να προσπαθει να αιτιολογησει τα αδικαιολογητα και να κρατησει την ομαδα μετα τη σταση πληρωμων που ειναι δεδομενο οτι θα ερθει!!!!Εδω θα ειστε και θα το δειτε..

Anonymous said...

Εδω μιλανε ακομα για αλβανο και μεταγραφες "βαρυγδουπες"!!Δεν θα λενε οτι ειναι κοντα στο να ψησουν τον οικονομου;;;;Πες οτι εχει κλεισει κιολας!!!!Τα παραμυθια του νερου συνεχιζονται!!

Anonymous said...

Aνακοίνωσε Ξηρό η αεκ.Τις αμέσως επόμενες ώρες υπογράφει και ο κουφοντίνας ενώ σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις με μαζιώτη χαχαχαχα

Anonymous said...

5:33 βρίσκω το σχόλιο σου πολύ πικρόχολο. Επειδή για πολλές αγωνιστικές τα παιχνίδια της ΑΕΚ θα είναι "κεκλεισμένων των θυρών" δηλώθηκε ως έδρα το "κλειστό" του Κορυδαλλού. Η διοίκηση είναι ακόμη σε συνεννοήσεις για να οριστούν οι ώρες του επισκεπτηρίου.