Έκλεισε Οικονόμου, περιμένει και Παπαδιονυσίου ο Ποσειδώνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκλεισε Οικονόμου, περιμένει και Παπαδιονυσίου ο Ποσειδώνας

Στον Ποσειδώνα Λουτρακίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Μάρκος Οικονόμου. Η ομάδα της Κορινθίας συμφώνησε με τον Οικονόμου που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ έχει κάνει πρόταση και στον Τάσο Παπαδιονυσίου και αναμένει την απάντηση του.

Ο Μάρκος Οικονόμου επιβεβαίωσε στο coppa.gr την συμφωνία με τον Ποσειδώνα: «Χάρηκα πολύ που μια ομάδα όπως το Λουτράκι με έκανε πρόταση. Ο Σύλλογος δείχνει ότι δουλεύει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Ειδικά πέρσι με την πορεία στο πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι μια ομάδα που θα
πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Μου αρέσει που θα είμαι μέρος της οικογένειας του Ποσειδώνα». Αναφορικά με την αποχώρηση του από την ΑΕΚ ο 24χρονος αθλητής επεσήμανε: «Όταν αποφάσισα να φύγω από την ΑΕΚ δεν ήξερα για τον Ποσειδώνα. Δεν είχα κανένα θέμα με κάποιον από την ΑΕΚ. Ήταν απλά οικονομικοί οι λόγοι».




19 comments

Anonymous said...

Καλα ρε παιδια μας δουλευετε;;;Εναν βημα πριν την ανανεωση στην αεκ δεν ηταν ο Μαρκος;;Τι εγινε λιποθυμισε και τον απηγαγε ο περρος;;;;;αντε καλα..α2 ερχομαστε!!!!

Anonymous said...

Ρε φιλε για μπαστα..σε ποιο διαστημα ζεις;;;Ποιος παικτης θα μεινει σε αυτη την ομαδα υπο αυτες τις συνθηκες και με αυτο το αμεσο παρελθον..;;Εσυ δηλ στη θεση του τι θα εκανες ειλικρινα τωρα!

Anonymous said...

δε φταίει ο φιλος 6.19 αλλά τα παραμύθια που τους πουλάνε τα sites τους.Δες τί έγραφε ολη μέρα χτες το aek live

''Αυτοί που τρέχουν τις καταστάσεις στην Ένωση, ποντάρουν πολύ στον Παναγιώτη Νικολαϊδη για να πειστεί και να αλλάξει απόφαση ο Μάρκος Οικονόμου. Είναι κολλητάρια βλέπετε… Η απάντηση του Οικονόμου στην πρόταση που έχει δεχθεί αναμένεται Δευτέρα με Τρίτη και υπάρχει διαχύτη αισιοδοξία ότι θα είναι θετική''

με τη διαχυτη αισιοδοξία θα μείνουν!!!

Anonymous said...

και που να ανακοινωθει και το τριτο ονομα που απο την αεκ παει στο ποσειδωνα

Anonymous said...

Μεγαλο ταλεντο...!!!!Στο πουλμαν...!!!!Κολπο γκροσο το λουτρακι,μεγαλη απωλεια για την αεκ.Εχασε τον υπνο της η original.....Μετα τη μεταγραφη του σπανουλη στον οσφπ τωρα του οικονομου...

Anonymous said...

όταν θα πέφτουν τα δεκάμπαλα από όλους σύννεφο να δεις πώς θα τον χάσει και θα τον παραχασει τον ύπνο της!!!!

Anonymous said...

Για πεστε μας ποιους παιχτες θα εχει η Α.Ε.Κ. του χρόνου να παίζει γιατί μόνο με Παπαδόπουλο,Τσαούση,Μπακαούκα,Γεωργιάδη,Νικολαϊδη δεν μπορεί να κατέβει στο πρωτάθλημα....

Anonymous said...

Ο οικονομου μπορει να μην ειναι ο ρακσεβιτς αλλα ειναι μια μοναδα που φευγει και ΔΕΝ θα αναπληρωθει!!!!Οποτε μειον ακομα ενας..και το κοντερ θα συνεχισει να γραφει!..

Anonymous said...

8¨25 Και ποιο είναι το τρίτο όνομα μπορείς να μας πεις? Αλβανός-καρυπίδης-τσιλιμπάρης-σανίκης τι σκοπεύουν να κάνουν..ξέρει κανείς?

Anonymous said...

Αυτους ξεχαστε τους μαγκες παμε παρακατω..ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!Εδω μας φευγουν τα παιδακια θα κρατησουμε τα θηρια;;;Πως..με με υποσχεσεις και ρομαντζα;;Κριμα

Anonymous said...

Ανεπισημες πληροφοριες λενε αλβανος παοκ σανικης φιλιππο τσιλιμπαρης εξωτερικο καρυπιδης αποσυρση.Για αεκ ουτε λογος μαγκες ξεχαστε το.Επαγγελματιες τετοιου βεληνεκους στην ομαδα δεν μπορουμε να συντηρησουμε με αυτα τα οικονομικα δεδομενα..ας οψεται!!!!

Anonymous said...

Ο τ/φ ?? Εκλεισε; πως κ ετσι;

Anonymous said...

Ο τ/φ ?? Εκλεισε; πως κ ετσι;

Anonymous said...

Για πιβοτ τι ακουγεται;; δεν υπαρχει νομιζω και κανενας αλλος ελευθερος στην Α 1 ???

Anonymous said...

Οι γεωργιαδηδες τελικα ειναι τερμα καμμενοι!!!!Ολοι φευγουν πανικοβλητοι απο το χανειο και αυτοι μαζευτηκαν εκει!!!Χαχαχαχα...καλη σταδιοδρομια κοροιδα!!

Anonymous said...

σε 3-4 μήνες θα κλαίγονται πάλι από τις αφραγκιες και θα αρχίσουν απεργίες όπως προπερυσι...

Anonymous said...

Ρε τα τυπακια εκει στην αεκ πλην των γηγενων που μονο εκει εχουν τυχη, δεν την παλευουν με την καμια δηλ!!!!Ολοι ακουνε αεκ και αλλαζουν πεζοδρομιο και αυτοι πουλανε φανατισμο και οπαδιλικι νομιζοντας οτι θα τους συγκινησουν και θα τους πληρωσουν πανω απο....1μιση μηνα!!!!!!Που εχουν ηδη σαν σκοπο!!Ειναι ανεκδιηγητοι..

Anonymous said...

Η σκέψη των Διοικούντων της ΑΕΚ είναι προφανής. Να διατηρήσουμε περήφανο & δυνατό το τμήμα του handball δεν γουστάρουμε & ας δίνει τιμή & χαρά στους οπαδούς μας.
Να το κλείσουμε και να πάνε όλοι σπίτια τους είναι ανοησία μεγάλη γιατί θα φάμε τεράστιο κράξιμο και δεν ξέρεις ποτέ, ίσως έχει και άλλου τύπου συνέπειες (πχ αντίδραση φιλάθλων με μειωμένη ανταπόκριση στα του ποδοσφαίρου).

Ποια είναι η πιο έξυπνη λύση; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Εφαρμόζουμε το σχέδιο απαξίωσης. Είναι προτιμότερο να το οδηγήσουμε σε μαρασμό, ώστε να το απαξιώσουμε και να μας παρακαλούν αργότερα να το κλείσουμε γιατί δεν θα έχει πια κανένα υποστηρικτή. Καλύτερη απόδειξη από την αγωνιώδη προσπάθεια σχηματισμού 16άδας δεν υπάρχει.

Διαβάζω τα ονόματα των νεαρών που ολοκληρώνουν την 16αδα. Δυστυχώς η ΑΕΚ παίρνει ότι δεν θέλουν όλοι οι άλλοι. Μακάρι τα πιτσιρίκια μας να αποδείξουν το αντίθετο, αλλά αν κρίνουμε τη στάση του Αρβανίτη που δεν έδωσε καμία ευκαιρία στους πραγματικά ταλαντούχους νεαρούς της περσινής χρονιάς (γι” αυτό άλλωστε & έφυγαν τρέχοντας), δεν έχουν καμιά ελπίδα. Σε ένα άθλημα που κύριο χαρακτηριστικό του έχει την έντονη σωματική επαφή (κατά συνέπεια τους συχνούς τραυματισμούς), η ΑΕΚ κατεβαίνει με 6 παίκτες 1ης γραμμής και μια παρέα πιτσιρικάδων χωρίς καν τις βασικές προδιαγραφές όχι για μια μεγάλη ΑΕΚ αλλά ούτε για Α1 κατηγορία.

Φίλοι μου εγώ τέλειωσα με την ΑΕΚ. Αηδίασα, τους σιχάθηκα και ντρέπομαι για λογαριασμό τους.

Anonymous said...

Αγαπητε μου φιλε αυτο που "καταφερε" η φετινη αεκ ειναι το ακατορθωτο!!!Με τις καλυτερες προδιαγραφες ever να εχει την χειροτερη καταληξη μακραν!!!!!!Αυτο που νιωθεις εσυ το ενιωσε ολο το ελληνικο χαντμπολ,σχετικοι και ασχετοι με την ολη κατασταση!Το μεγαλυτερο φιασκο της ιστοριας του ελληνικου χαντμπολ γραφτηκε την περσινη σαιζον εντος και εκτος γηπεδων,στο αγωνιστικο και διοικητικο κομματι του συλλογου και οτι συνεπαγεται!!!Μετα το περσινο,το αθλημα γυρισε 30 χρονια πισω στο χρονο λες και επεσε πυρινικη βομβα και διελυσε τα παντα..αυτο που αισθανεσαι λοιπον ειναι το αδειασμα που ενιωσαν ολοι οσοι ασχολουμαστε και ειναι απολυτα φυσιολογικο!