Σε συνάντηση καλεί τα σωματεία της Αθήνας ο ΓΑΣ Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε συνάντηση καλεί τα σωματεία της Αθήνας ο ΓΑΣ Καματερού

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Kiparissis ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και υπογράφει ο Πρόεδρος του συλλόγου Λ. Ιωάννου, στο οποίο αναφέρει: "Παρακαλουνται οσα τα σωματεια της Αθηνας ειναι αντιθετα με την αποφαση της ΟΧΕ για την καταβολη παραβολου συμετοχης στο πρωταθλημα και στο κυπελο,να παραυρεθουν στο κλειστο γυμναστηριο Καματερου στις 8.30 μμ για να βγουν τελικα συμπερασματα και συνολικες αποφασεις αλλα και προτασεις για την επομενη μερα.Στην συγκεντρωση θα εχουν λογο και οσοι εχουν και αντιθετοι αποψη και θεση για το μελλον του αθληματος."

13 comments

Anonymous said...

είναι μία καλή πρωτοβουλία και μπράβο στον πρόεδρο, γιατι οι ενώσεις βορείου ελλάδος και ηπείρου πήραν αποφάσεις να μην πληρώσουν το παράβολο το ίδιο πιστεύω θα κάνουν και οι ομάδες της αθήνας, και να μην κρύβονται πισω απο τους άλλους

Anonymous said...

Οπως ακούγεται ο ΔΙΚΕΑΣ πλήρωσε ήδη το παράβολο. Υπέβαλλε τα διαπιστευτήρια του.

Anonymous said...

Και ο ΠΑΟΚ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ ,ΧΑΝΘ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ,ΒΥΡΩΝΑΣ απο οτι ακουγεται..
Ασχετα με το αν καποιοι πιστευουν οτι ειναι σωστο η οχι αυτο ισχυει εδω και 2 η 3 χρονια αν δεν κανω λαθοs σε ολα τα ομαδικα αθληματα

Anonymous said...

Και η ΑΕΚ πλήρωσε για τις υπόλοιπες ομάδες. ¨Όπως συμβαίνει και στα άλλα αθλήματα τα ατομικά το παίζει καθένας μόνος του.

Anonymous said...

Τι εννοειs προφεσορα 6,41?

Anonymous said...

τι έγινε ρε παιδιά; ειχε συμμετοχή; για ενημερώστε τον κόσμο.

Anonymous said...

Μην πληρώσετε το παράβολο, σταματήστε να πληρώνετε τους διαιτητές και κριτές, ζητήστε τα οδοιπορικά και απαιτείστε και επιχορηγήσεις. Κάντε αίτηση και στον Δήμο για ενίσχηση όπως και στην Περιφέρεια. Και μετά γυρίστε και πλευρό γιατί ο τζάπας πέθανε.

Anonymous said...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η συνελευση των ομαδων της Αθηνας πραγματοποιηθηκε απο τους αντιπροσωπους τους και αποφασιστηκαν ομοφωνα τα κατωθι.

1) Αποφασιζουμε την συμμετοχη των ομαδων μας στα πρωταθληματα της ΟΧΕ ''χωρις την καταθεση παραβολου απο τα σωματεια μας''.
Απαιτουμε λεπτομερης ενημερωση απο την ΟΧΕ της διαχειρισης των χρηματων που απαιτει αμεσα,και ακυρωση της αποφασης για αποπομπη των ομαδων και μηδενισμου αυτων.

2)Αμεση συγκληση απο την ΟΧΕ των ομαδων πριν την κληρωση του πρωταθληματος για ουσιαστικη ανταλαγη προτασεων για τα θεματα που αφορουν το αθλημα με αποφασεις που θα επικυρωθουν και απο τα σωματεια.

3)Συγκληση Γ.Σ το Σεπτεμβριο με αποφασεις που θα ισχυουν απο μεθεπομενη αγωνιστικη περιοδο(2015-2016)με υποχρεωτικη παρουσια των ομαδων στην συνελευση για να αναλαμβανουμε πλεον και οι ομαδες τις ευθυνες μας

4)Πριν την κληρωση να αναρτηθουν στο site της ΟΧΕ ευκρινως με αποδειξεις ποιες ομαδες πληρωσαν το παραβολο.

5)Καλουμε σε παραιτηση το ΔΣ της ΕΣΧΑ διοτι δεν συγκαλεσε τους εκπροσωπους των σωματειων της Αθηνας ενοψει των προβληματων που αντιμετωπιζουν οι ομαδες σε ολη την Ελλαδα.Αποκορυφωμα ηταν η δηλωση του Προεδρου της ενωσης προς τους εκπροσωπους των ομαδων σε τηλεφωνικη επικοινωνια που του εκαναν οτι δεν μπορει να βοηθησει γιατι εξαρταται αποκλειστικα και οικονομικα απο την ΟΧΕ.Οταν του προταθηκε να παραιτηθει ως ενδειξη συμπαραστασης στα σωματεια της ενωσης του εχοντας και την απολυτη στηριξη μας δηλωσε το εξης εξωπραγματικο."ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (Ν.ΙΩΝΙΑ), ΑΦΟΥ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ".ΚΥΡΙΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!

6)Απολυτη συμφωνια στο καλεσμα του συλλογου KIPARISSIS ΓΑΣ-KAMATEΡOY για τις αντιδεοντολογικες πρακτικες που συγκεκριμενοι κυκλοι υιοθετησαν με σκοπο την υφαρπαγη παιδιων- αθλητων απο τις ακαδημιες ομαδες σωματειων της Αττικης,ενεργειες που, η ΟΧΕ επιβαλλεται να καταδικασει παραυτα.Συγκεκριμενα επωνυμοι παραγοντες του χαντ-μπωλ χωρις να ερθουν σε επαφη με τα σωματεια οπως η αθλητικη δεοντολογια επιβαλλει υφαρπαξαν αθλητες κατηγοριας παμπαιδων και ενεργοντας με σχεδιασμενη μυστικοπαθεια και σχεδον συνομωτικα.Αιτια ομως αποτελει ο κανονισμος που ψηφιστηκε '"απο ποιους αραγε?""και με ποια διαδικασια αφου ολοι δηλωνουν αγνοια.
Θεωρουμε αναγκαιο - α)να ακυρωθει η εγκυκλιος ντροπη που επιφερει μεθοδευμενα διαλυση ακαδημιων ομαδων,β)να καταγγελθει λογω και εργω η δραση των προσωπων στο χωρο του χαντ-μπωλ που αξιοποιησαν με νομιμο αλλα οχι με ηθικο τροπο την δυνατοτητα που τους δινει η εγκυκλιος ντροπη.

7)Υποχρεωτικη παρουσια γιατρων στους αγωνες και αφαιρεση βαθμων απο τις ομαδες που δεν τον παρεχουν,διοτι η ζωη των παιδιων ειναι ποιο
σημαντικη απο τα προστιμα.

Εκ των προτερων ευχαριστουμε πολυ και καλο αγωνα.

Anonymous said...

"Η συνελευση των ομαδων της Αθηνας πραγματοποιηθηκε απο τους αντιπροσωπους τους" χαχαχαχαχαχα. πειτε μας ποια σωματεια ηταν και ποιοι τα εκπροσωπησαν.

Anonymous said...

της σχολές ξυνή θα εννοεί ο φίλος αλλά θα του υπενθυμίσω τι εστί δανήλος και πόσο καθαρό ήταν το πρωτάθλημα τότε !!!που κάθε κυριακή μιλούσαν για αλλοίωση αποτελέσματος πιστεύω να μην ξαναζήσουμε οι παλαιοί τετοιες συγκινήσεις !!!

Anonymous said...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ KIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Θα θελαμε μετα και τις αντιδρασεις τις τελευταιες ημερες αρκετων ομαδων της Α1,Α2,Β¨ΕΘΝΙΚΗΣ,να ενημερωθουμε απο την ΟΧΕ βασει και της δικης της τελικης ημερομηνιας καταθεσης παραβολων,ποιες ομαδες το κατεθεσαν.Επισης θα θελαμε να ενημερωσουμε το ΔΣ της ΟΧΕ οτι οι εκπροσωποι των σωματειων της Αθηνας που αντιδρουν στο μετρο του παραβολου θα παραβρεθουν στην κληρωση στην Ακροπολη μια και η ΟΧΕ δεν ευαισθητοποιηθηκε απο αυτην την αντιδραση,και θα ηταν μια καλη ευκαιρια να ειπωθουν και και καποιες αποψεις δημοσια προς ολους.Να δουμε τελικα εαν ισχυουν οι κυρωσεις της ομοσπονδοιας σε αυτους που δεν πληρωσαν το παραβολο και ποιες ομαδες τελικα '' ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ"!!!!!!.Πρεπει καποια στιγμη η σοβαροτητα να υπερνικησει την αστειοτητα αγαπητοι φιλοι και αυτο ειανι το μεγαλο στοιχημα για εμας.Περιμενουμε απαντησεις προτασεις αλλα η υπομονη εξαντλειται.Εαν νομιζουν οτι ολα θα αλλαξουν με το να "βαζουν αλλους να παιρνουν τηλεφωνο και να μιλουν εκ μερους τους" ειναι γελασμενοι εκτος απο "γερασμενοι".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ KIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Anonymous said...

Σορυ ρε φιλε μαs εχειs ζαλισει

Anonymous said...

ωραίο δελτιο τύπου. πιο γραφικός δεν γίνεται. ο τύπος την εχει ψωνίσει μάλλον με τη δημοσιότητα. ο προεδρος και ο προεδρος. δεν εχει παρει γραμμή τι γίνεται και νομίζει ότι έχει ρόλο και μπορεί να απευθύνει και τελεσίγραφα. μεγάλε όταν τα βρουν αυτοί που πρέπει θα λήξει το παραμυθάκι και μετα δεν θα μπορείς να το μαζέψεις.