Σήμερα κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας του τελικού των playoffs - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σήμερα κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας του τελικού των playoffs

ΑΕΚ και Διομήδης Άργους συναντιούνται αύριο για 4η φορά την φετινή σεζόν με την ΑΕΚ να μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ από την περσινή σεζόν μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες συμπεριλαμβανομένων των δύο νικηφόρων τελικών που της χάρισαν τον τίτλο. Στην Κυψέλη (20:00-OTE TV) οι δύο μνηστήρες του τίτλου θα παίξουν για την πρωτιά στα πλέι οφ και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. ΑΕΚ και Διομήδης βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μεγάλη φόρμα, έχοντας κερδίσει με άνεση Δούκα και Ποσειδώνα στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

6 comments

Anonymous said...

Υπάρχει κάπου live streaming εκτός απο την απευθεία μετάδοση του ΟΤΕ;

Anonymous said...

33-29... Στον απόηχο της φρικιαστική δολοφονίας των ανθρακορύχων της τουρκίας, η ΑΕΚ συνέτριψε τους βοϊδόβλαχους, μία νίκη που κανείς οπαδός της ΑΕΚ δεν πανηγύρισε, για λόγους πένθους... Συγχαρητήρια στην ομάδα που αν και φανερά επηρεασμένη έκανε το χρέος της!
Όσο για την μικροαστική ομάδα του διομήδη που δεν έδωσε δεκάρα, για τα δεινά που προκάλεσαν, οι αντίστοιχοι διομήδηδες της τουρκίας, απλά κατάφερε να μαζέψει λίγο τα ασυμάζευτα... και πολύ του είναι...

ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ

Anonymous said...

Τι λέει ρε βλάχοι, καμιά ανακοίνωση δεν θα βγάλετε για τον βασιλιά διομήδη? Για τους πανάρχαιους αγωνιστές σας? για το αρκαδικό αίμα του τάσκοβιτς?

Anonymous said...

Εγγονέ, καπνίζανε πολύ επάνω στην εξέδρα; Ακόμα μαστουρωμένος είσαι...

Anonymous said...

Διομηδαραίοι ποιανού γυναίκα είναι αυτή η χοντρή με τα τζιν που σηκώθηκε και μας έκανε κ...δαχτυλο στην ψύχρα και χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν??

Anonymous said...

Η μαρία ντουανέτα του άργους...
Αυτή που είπε στα παιδιά της original-21 argos club αν δεν εχετε ψωμι, φάτε παντεστάνι...
Για να σοβαρετούμε ομως λίγο γιατί καλή και η πλάκα, αλλά η χυδαιότητα και η προκλητικότητα των πλουσίων δεν έχει τελειωμό...
Τέλος πάντων συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΚ, που δεν ασχολήθηκε με την χοντρή...

Ρε Ευρωπαίοι, 4-0 φέτος?

Εγγονός του Κορνήλιου Καστοριάδη