Καρυπίδης και Νικολαΐδης οι MVP της Β' φάσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρυπίδης και Νικολαΐδης οι MVP της Β' φάσης

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών της Β΄ φάσης της Α1 Ανδρών, δύο αθλητές της ΑΕΚ ο Σάββας Καρυπίδης και ο Παναγιώτης Νικολαϊδης αναδείχθηκαν κορυφαίοι, έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών.
Ο Σάββας Καρυπίδης ψηφίστηκε MVP της 1ης αγωνιστικής για την εμφάνιση του κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ο έμπειρος δεξιός εξτρέμ συγκέντρωσε 9 ψήφους και δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Είναι τιμητική αυτή η διάκριση. Σε κάθε ματς παίζω με την καρδιά μου. Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε όλους».
Ο αριστερός ίντερ της «ένωσης» Παναγιώτης Νικολαϊδης κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου της 2ης
αγωνιστικής για την εμφάνιση του κόντρα στον Δούκα. Ο νεαρός αθλητής συγκέντρωσε 10 ψήφους, ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε μία ψήφο, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους προπονητές. Το παιχνίδι είναι ομαδικό όχι ατομικό γι' αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Το θέλαμε περισσότερο. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Διομήδη όπου και θα κριθεί η πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Φωτό: www.enwsi.gr

No comments