Με Βραζιλιάνικο άρωμα η Acropolis στο EBT Finals 2014 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Βραζιλιάνικο άρωμα η Acropolis στο EBT Finals 2014

Με παγκόσμιους πρωταθλητές στη σύνθεση της, θα αγωνιστεί η Acropolis, στο EBT Finals 2014 στη Θεσσαλονίκη, από τις 30 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2014. Από τους δεκαέξι αθλητές οι οποίοι δηλώθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, οι δέκα είναι Έλληνες, οι πέντε είναι Βραζιλιάνοι και ένας Γερμανός.

Οι προπονητές της Acropolis, Βασίλης Χαραλαμπάκης και Ιωάννης Λαζαρίδης, αποφάσισαν να βάλουν υψηλούς στόχους για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και οι δεκαέξι αθλητές που αποφασίστηκε να προετοιμαστούν με την ομάδα είναι οι εξής:

1, Γεώργιος Αλμπάνης, Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας, (16 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball).
3, Novais Alves Esteves, HCP, καλύτερος αρριστερόχειρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2012, (85 συμμετοχές Εθνική Βραζιλίας Beach Handball).
4, Thiago Gusmao, Slectivo.
5, Παναγιώτης Ακριδόπουλος, Νέα Ιωνία.
6, Bruno Carlos, Gremio, καλύτερος specialist στα παγκόσμια πρωταθλήματα 2006 και 2010, (105 συμμετοχές Εθνική Βραζιλίας Beach Handball).
7, Martin Staedtler, VFL Fredenbeck.
8, Λεωνίδας Τουλούμης, Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, (8 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball).
9, Diogo Vieira, Arena, καλύτερος αμυντικός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2012, (40 συμμετοχές Εθνική Βραζιλίας Beach Handball).
10, Δημήτρης Ζήσης, Πανελλήνιος, (24 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball).
11, Gil Vicente Pires, Metodista.
13, Στέλιος Δημάκης, ΓΑΣ Κιλκίς, (8 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball και 20 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Ανδρών).
16, Πέτρος Μπουκοβίνας, ΧΑΝΘ.
20, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.
21, Βασίλης Χαραλαμπάκης, Ιωνικός Ν.Φ., (25 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball και 1 συμμετοχή Εθνική Ελλάδος Ανδρών).
22, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, ΓΑΣ Κιλκίς, (20 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Ανδρών).
73, Ιωάννης Λαζαρίδης, -, (17 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Beach Handball και 114 συμμετοχές Εθνική Ελλάδος Ανδρών).
Μάνατζερ της Acropolis είναι ο Βασίλης Παμπορίδης.

*Μπροστά από κάθε όνομα είναι ο αριθμός φανέλας, μετά το όνομα ο σύλλογος με τον οποίο αγωνίζεται ο αθλητής στη σάλα, προσωπικές διακρίσεις και συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες.

Από τους δεκαέξι αθλητές, μία ημέρα πριν την έναρξη του EBT Finals 2014 θα πρέπει να επιλεγούν οι οριστικοί δέκα που θα συμμετέχουν στους αγώνες

Έχουν δηλωθεί επίσης τρεις διαφορετικές εμφανίσεις (της εταιρίας PEAK) για την Acropolis:
Πρώτη Εμφάνιση: Φανέλα - Μαύρη, Παντελονάκι - Μπλε, Φανέλα Τερματοφύλακα / Specialist - Κόκκινη. 
Δεύτερη Εμφάνιση: Φανέλα - Γαλάζια, Παντελονάκι - Μπλε, Φανέλα Τερματοφύλακα / Specialist - Μαύρη. 
Τρίτη Εμφάνιση: Φανέλα - Κόκκινη, Παντελονάκι - Μπλε, Φανέλα Τερματοφύλακα / Specialist - Γαλάζια.

Πηγή: Δελτίο τύπου - handballteam.blogspot.gr

18 comments

Anonymous said...

αυτους τους εστεβεζ και σταντλερ ο πιτσιος τους εκανε πλακα στα τουρνουα πινοντασ και καποιες μπυριτσες πριν.αστεια τουλαχιστον η ντεμεκ ελληνικη συμμετοχη.ωραια παρειτσα κανονισε παλι ο ομοσπονδιακος της παρακτιας χειροσφαιρισης..η ομαδα πρεπει να αλλαξει το ονομα της σε CORINTHIANS

Anonymous said...

αυτοι μπορει να εχουν βραζιλιανο γερμανους αλλα δεν εχουν την IRINA SHAYK στην κερκιδα.ΜΑΡΑΓΚΟΣ-ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ Κ.Α. που σε κατεβαζουν τα αυτια τα τελευταια χρονια σε καθε F4 που ερχεσαι με τους ALL STAR δεν χωρουσαν στην επιδοτουμενη ομαδα σας????γιαννη-γιωργο-κωστακη????

Anonymous said...

Όσους και να φέρουν θα χάσουν από τους σάμερ στο τουρνουά του πρωταθλήματος. Μόνο οι σάμερ μπορούν να πάρουν το ευρωπαικό.

Anonymous said...

σταζουν αγαπη τα σχολια

Anonymous said...

δεν αρεσουμε σε ολους.....αλλα δεν μας ενδιαφερουν ολοι !!!

Anonymous said...

Τον μεταφραστή της ομάδας δε μας ανακοίνωσαν.

Anonymous said...

λοιπον αφηστε τα αυτα και ακουστε ενα καλο.......ηταν ενασ γερμανος πεντε βραζιλιανοι και δυο ποντιοι και επεσαν με μαλαισιανο αεροπλανο στο χωριο της ειρηνης!!!!!

Anonymous said...

για το ebt τους εφερε,σιγα μη σας κανουν την χαρη να παιξουν μαζι σας τσελιγκόπουλα

Anonymous said...

Από τους δεκαέξι αθλητές, μία ημέρα πριν την έναρξη του EBT Finals 2014 θα πρέπει να επιλεγούν οι οριστικοί δέκα που θα συμμετέχουν στους αγώνες.

Αυτοί οι δέκα θα είναι οι Έλληνες. Που θα βρουνε τα λεφτά που θέλουν αυτοί οι ξένοι? Τώρα δεν υπάρχει Παναιτωλικός και ο Κωστούλας που πλήρωνε τα πάντα.

Anonymous said...

Ποσο μα ποσο γιδια ειστε ολοι.τι σας νοιαζει τι κανει ο καθενας με την ομαδα του?αλλα ετσι ειναι,οταν δεν εχεις δικα σου θεματα να ασχοληθεις,ασχολησε με του αλλου.κατινακια.βρε ουστ ολοι.εναν καλο λογο δεν εχω διαβασει εδω μεσα.μονο θαψιμο.ντροπιαζεται το αθλημα.κουλουρια μηδενικα

Anonymous said...

Σαμερρρρ

Anonymous said...

Είναι μεγάλη επιτυχία που θα δούμε αυτούς τους παίκτες σε Ελληνικό γήπεδο. Μπράβο στην Ακρόπολη που στοχεύει ψηλά!

Θα είχε ενδιαφέρον να έλεγαν κάποια στιγμή οι Χαραλαμπάκης - Λαζαρίδης σε ποιους Έλληνες παίκτες απευθύνθηκαν και τι απαντήσεις πήραν...

Ο Γουργούμης και ο Μαραγκός θα μπορούσαν να παίξουν, αλλά έχουν τις υποχρεώσεις με την Εθνική σάλας και τα παιχνίδια με τους Σκοπιανούς.

2η και 3η θέση ήταν τα προηγούμενα πλασαρίσματα των ανδρικών μας ομάδων στο ΕΒΤ.

Anonymous said...

Ο προηγουμενος φιλος εγραψε οτι υπηρχε διαθεση των ΄΄ακροπολις΄΄να παρουν αρκετους παικτες των σαμερ αλλα αυτοι δεν δεχτηκαν .
Δηλαδη παικτες του πρωταθλητη ολυμπιακου να πανε να παιξουν γιατι τους καλεσε στην ομαδα του ο Αστερας τριπολης.
Αυτα ρε σεις δεν γινονται ουτε στην ουγκαντα!!!!!!!

Anonymous said...

Κατ' αρχάς δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη Summer (ή παράγωγό της). Όποιος λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή βεληνεκούς ελληνικών τουρνουά, ας συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί και ας αφήσει τους άλλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί λοιπόν όλη αυτή η πρεμούρα για το ποιοι χωρούσαν και ποιοι όχι στην ομάδα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ;...

Anonymous said...

Δεν ανεφερες πουθενα τους ΄΄σαμερ΄΄αλλα αναφερθηκες σε δυο παικτες αυτης της ομαδας.

Αυτοι ειναι οι πρωταθλητες που αξιζει το ελληνικο χαντμπολ,αλλα να παιζει ο αστερας τριπολης στο τσαμπιον λιγκ και οχι ο ολυμπιακος ειναι απιστευτο.
Αθλητισμος σημαινει ανταγωνισμος και υπαρχουν πρωτοι, δευτεροι, τριτοι, τεταρτοι κλπ.Εσυ ξερεις να μας πεις σε ποια χωρα οι τελευταιοι ειναι για τις διοργανωσεις του εξωτερικου και οι πρωτοι για εσωτερικη ΄΄καταναλωση΄΄????????

Anonymous said...

΄΄Γιατι λοιπον αυτη η πρεμουρα για το ποιοι χωρουσαν και ποιοι οχι στην ομαδα της ΄΄ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ΄΄
Δεν ειναι πρεμουρα φιλε μου, ειναι που συνωστιζονται στην προβλητα χιλιαδες αθλητες προκειμενου να μπουν στα καραβια να τους φερουν στις αγκαλιες της ομαδας της ΄΄akropolis΄΄.
Ειναι τοσοι πολλοι οι αθλητες που εχουν την επιθυμια να παιξουν σε αυτη την ομαδα που οι υπευθυνοι της ομαδας αναγκαστηκαν να φερουν μια δεκαδε ξενων να παιξει για να μην μαλωνουν οι ελληνες μεταξυ τους για το ποιος θα πρωτοπαιξει .

Πρεπει και το ονομα της ομαδας να αλαξει και να γινει ΄΄καρναβαλι του Ριο΄΄ για να αντιπροσωπευει καλυτερα και την εθνοτητα των παικτων που θα συμμετεχουν με τα χρωματα της Ελληνικης αποστολης.

Anonymous said...

Aπο ποτε δε παει ο πρωτος ευρωπη? Παει οποιος εχει μεσα? Δεν ειναι ετσι ο αθλητισμος! Και γι αυτο υπαρχει ο ανταγωνισμος! Η συμμετοχη ειναι για τους σαμμερ!

Anonymous said...

Αφού οι Σάμερ πήραν το πρωτάθλημα έπρεπε να συμμετέχουν με απ΄ευθείας πρόκριση. Θα διαμαρτυρηθώ στην EHF. H Akropolis πήγε έξι φορές και η σάμερ καμία.