Προβάδισμα για την 3η θέση ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προβάδισμα για την 3η θέση ο Δούκας

Ο Δούκας έσπασε με 26-21 την έδρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο 1ο ματς του μικρού τελικού της Α1 Ανδρών για τις θέσεις 3-4. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έλεγχε το ματς από την αρχή και κατάφερε να πάρει την νίκη. Στο ματς της επόμενης εβδομάδας στο Δαϊς ο Δούκας χρειάζεται άλλη μία νίκη, ενώ ο Ποσειδώνας θα ψάξει την ισοφάριση για να οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο και τελευταίο αγώνα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 21-26

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-6, 5-9, 6-10, 8-12, 9-13 (ημχ.), 11-15, 12-17, 15-19, 18-21, 19-22, 21-26
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 2, Τσικογιαννόπουλος 5, Βαμβακάς 4, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς, Μανιουδάκης, Τρουπής, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 1, Βασιλειάδης 4, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μουντζουρίδης 5, Τόμπρος 3, Τζηράς 4, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 5, Μανουσέλης, Σαμαράς, Μισαηλίδης, Γιαννάδης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 6.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κόκκινη: 41:17 Τόμπρος (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 5-4, πέναλτι: 2/2-1/1

11 comments

Anonymous said...

Ο ΑΣΕΔ έχει βαριά φανέλα... Είναι από τις περιπτώσεις που η φανέλα παίρνει τη νίκη κόντρα στα προγνωστικά...

Anonymous said...

Και βαριά φανέλα έχει και παικταράδες έχει και προπονητή που τον έχουν βαρεθεί οι παίκτες του Δούκα και της Εθνικής έχει...

Anonymous said...

Γιατί χάλασε η συμφωνία μεταξύ των προπονητών να μην γίνουν ματς για την 3-4 θέση;

Anonymous said...

Για το στοιχημα

Anonymous said...

Ποιο στοίχημα βρε άσχετε??? Είδες πουθενά να στοιχηματίζεται ο μικρός τελικός??? Ακούτε μια παπαριά και την αναπαράγετε...

Anonymous said...

ξερουμε οτι οταν ηθελε να κερδισει το Λουτρακι κερδιζε,τωρα τα παιχνιδια αγγαρειας ας τα παιξει μονος του ο κυριος κρανακης,να τα χαιρεται...

Anonymous said...

δηλαδή προχθές το Λουτράκι ήθελε να χάσει??? Σωστά...με τόσους τίτλους και διακρίσεις τι να τους πει η 3η θέση???? Πραγματικά, μερικές φορές η χαζομάρα πάει σύννεφο!!!

Anonymous said...

Παιδιά με τον Κρανάκη μην ασχολείσθε γιατί τον μανατζάρει ο Στάθης και θα μας κάνει ντα ντα ντα με τον Τσάκωνα!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Έχει πολλές δόσεις για το σπίτι ακόμα !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ποιοσ ρε μεγαλε

Anonymous said...

Αυτός που θέλει να πάει στην ΑΕΚ