MVP της 21ης αγωνιστικής o Σταύρος Παπαδόπουλος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της 21ης αγωνιστικής o Σταύρος Παπαδόπουλος

Κορυφαίος παίκτης της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος του Φιλίππου Βέροιας. Ο έμπειρος αριστερός εξτρέμ συγκέντρωσε 8 ψήφους στις προτιμήσεις των προπονητών και επικράτησε των Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ) και Βλαχογεώργου (Ποσειδώνας Λουτρακίου) που πήραν τρεις και έναν ψήφο αντίστοιχα. Ο Παπαδόπουλος πέτυχε 10 γκολ στην μεγάλη νίκη του Φιλίππου Βέροιας με 29-15 επί του Αερωπού Έδεσσας, που εξασφάλισε στην ομάδα της Ημαθίας την μαθηματική της παραμονή στην Α1 Ανδρών.
«Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε συγκεντρωμένα και αποφασισμένα. Αξίζαμε να
παραμείνουμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα του Φιλίππου για την οποία είμαι πολύ αισιόδοξος. Πολλά νεαρά παιδιά απέκτησαν πλέον εμπειρίες και πιστεύω ότι στο μέλλον ο Σύλλογος θα βρει τον δρόμο του», σχολίασε ο έμπειρος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

3 comments

Anonymous said...

Μπράβο στον Στηβ και ελπίζω να ξαναγίνει Ο Μάντζος προπονητής στην Εθνική για να ξαναδούμε τ' αστέρια (στηβ και μπαντη) στη Εθνική μπας και πάρουμε το παγκόσμιο πτωταθλημα.

Anonymous said...

Καλή επιτυχία Σταύρε στην μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης . Και μια συμβουλή προς όλους τους αθλητές του Φιλίππου ανεξαρτήτου παράταξης : στην μάχη για τον Δήμο Βέροιας σταυρό προτίμησης ΜΟΝΟ στα παιδιά του Φιλίππου , Σταύρο Παπαδόπουλο, και Ηλία Γραμματικόπουλο

Anonymous said...

μπραβο ρε σταυρο