Βήμα τίτλου για Νεα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βήμα τίτλου για Νεα Ιωνία

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι η Νέα Ιωνία. Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου και του Βέλιμιρ Πένιοβιτς νίκησε με 32-26 την Αναγέννηση Άρτας στο Αγρίνιο στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών και έκανε το 1-0. Ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες και το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της Νέας Ιωνίας την προσεχή Τετάρτη.

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 26-32

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 8-7, 8-11, 11-13, 14-18 (ημχ.), 16-20, 19-23, 20-24, 21-26, 24-29, 26-32
ΑΡΤΑ (Κώστας Τούτσης): Μπαλάφα 5, Σκουτέλλα, Μαυρομάτη, Βέμη 1, Ιωάννου 1, Σκάρα 4, Στανκούτε 3, Δήμου, Βράτσεβα 1, Δημητρίου, Ματαρώνα 2, Κόλιου, Ποιμενίδου 9, Κατσόλη
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μαυρογεώργη Ν., Μπράουερ 3, Χρονοπούλου 8, Παπά 3, Μασμανίδου 6, Κοτσαμπουικίδου, Καλασνίκοβα, Κωστοπούλου, Χοτοκουρίδου, Τσακάλου 8, Χρυσή 4, Κοντοστεργίου, Μανδά.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Λινάρδος,
δίλεπτα: 2-3, πέναλτι: 3/6-2/2

9 comments

Anonymous said...

Πρωταφανής αλητεία και αλλοίωση του πρωταθλήματος απο την ΟΧΕ που κατάφερε να εξαφανισει το πλεονέτκτημα της έδρας απο την Αναγέννηση ορίζοντας τον πρώτο τελικο στο Αγρίνιο λογω κολυματος του ΔΑΚ Αρτας γ αυτο το Σ/Κ, διχως να εξατασει αλλες ημερομηνιες, κλεβοντας τους κοπους μιας χρονιας και την προσπαθεια ολης της ομαδας που καταφερε να εξασαφαλισει την πρωτη θεση στην κανονικη διαρκεια, και στεροντας απο τον φιλαθλο κοσμο της Αρτας να στηριξει την ομαδα του.

Anonymous said...

η μεγαλυτερη αλητεια της ο.χ.ε είναι που σας ανεχεται νικολακι

Anonymous said...

Ρε ανυπαρκτε τι πετας ονοματα αν δεν ξερεις ποιος ποσταρει?
Πες μας σε πιο ομαδικο εχει συμβει κατι αντιστοιχο και τι θα γινοτανε αν καπιοα ομσπονδια τολμουσε να κανει κατι αντιστοιχο.

Anonymous said...

Ο Παντελής έπιασε Κώτσο τον Κρανιώτη!!!

Anonymous said...

Επιτελους!!λιγη αξιοπρεπεια στις ηττες...Ενα παιχνιδι με 6 γκολ διαφορα με ξεκαθαρο αποτελεσμα και προσπαθουμε να ριξουμε την ηττα στην εδρα??Αν δεν μαθετε να χανετε δεν θα εχει και να δειτε τι εφταιξε στην πραγματικοτητα δεν εχετε μελλον.Α!! Και νικολακη τσιμπησες και καρφωθηκες μονος σου...μην απαντας οταν σε φωναζουν

Anonymous said...

Καλά μιλαμε η γελοιοτητα δεν εχει ορια.Εσυ παντου "νικολακιδες" βλεπεις? χαχααχ....μ αρεσει που δειχνεις και σιγουρος κιολας χαχαχα...

Λοιπον για να τελιωνουμε δεν ειμαι κανενας νικολακης, ειμαι ενας απλος φιλαθλος του Αρτινου Χαντ-μπολ, και δεν μιλησε κανεις για την ηττα αλλα για την αρπαγη του πλεονεκτηαμτος της εδρας.Αν η Ιωνια ειναι καλυτερη ας παρει το πρωταθλημα παιζοντας επι ισους ορους με τους κανονισμους που εχουν οριστει απο την αρχη του πρωταθληματος.

Υγ.Για το αν εχει μελλον το Αρτινο χαντ-μπολλ αυτο θα το δειτε τα επομενα χρονια, παρον εχει παντως σιγουρα, οσο για παρελθον φανταζομαι το γνωριζεις πολυ καλα

Anonymous said...

Νικολακη ρωτά το αφεντικό σου στο πρωτάθλημα έπαιξε στην έδρα της ιωνιας ή αλλού; Ποιος εχει την ευθύνη που δεν είχες γήπεδο η Ιωνία; παρελθόν είχες και μεγάλο αλλά επειδή είστε άχρηστοι ακόμη με το παρελθόν παίζεται .... Και μπράβο στις κοπέλες που αντέχουν ακόμη .

Anonymous said...

σαν απλος φιλαθλος εχω να πω πως οτι εγινε γελειοποιει το ιδιο σας το αθλημα!ΣΕ κανενα αλλο αθλημα δεν εχει λαβει χωρα παρομοιο γεγονος!Θεωρω πως με την προσθηκη της Βrower και τον τραυματισμο της Naumoska η ψαλιδα ανοιξε πολυ!
υγ δεν ξερω αν η αρτα εχει μελον ειδα ομως πως η καλητερη παικτρια της νεας ιωανιας ηταν απο αρτα !

Anonymous said...

Παιδιά,συνεχίστεε την κόσμια αντιπαράθεσή σας,πάντα ο διάλογος έχει θετικά αποτελέσματα,ο καθένας έχει άποψη κ κρίνει.Αλλά μην γράφετε ονόματα κ αφήνετε υπονοούμενα.Δεν έχω γράψει εγώ κανένα σχόλιο,αν αναφέρεστε σε μένα ως "νικολάκι''. Τα ανώνυμα σχόλια ας υπάρχουνν,αφού,επιτρέπονται,αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να γράφει για κάποιον χρησιμοποιώντας επωνυμίες.Ευχαριστώ.

Γιαμούρης Νίκος

Γιαμούρης Νίκος