Ο ΔΙΚΕΑΣ πρωταθλητής στους παίδες της ΕΣΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΔΙΚΕΑΣ πρωταθλητής στους παίδες της ΕΣΧΑ

Ο ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας κατέκτησε το Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής στους παίδες. Στον τελικό που έγινε μπροστά σε 700 θεατές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης νίκησε με 24-16 τον ΓΑΣ Καματερού.

Στο μικρό τελικό, ο Πανελλήνιος ΓΣ κερδίζοντας με 33-27 τον ΑΣΕ Δούκα πήρε την 3η θέση.

 Η τελική κατάταξη: 1) Δικέας Ν. Ιωνίας, 2) ΓΑΣ Καματερού, 3) Πανελλήνιος ΓΣ, 4) ΑΣΕ Δούκα. Ο Δικέας προκρίθηκε απευθείας στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα δώσουν αγώνες μπαράζ με πρωταθλήτριες ομάδες Ενώσεων και ΤΕ Νοτίου Ελλάδος για την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΤΕΛΙΚΟΣ:


ΔΙΚΕΑΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: 24-16

Δεκάλεπτα: 4-2, 10-6, 13-9, 17-10, 20-12, 24-16

Διαιτητές: Τσάκωνας-Τσάμος

ΔΙΚΕΑΣ (Δραγάτης): Παπαδόπουλος, Καραμπουρνιώτης 4, Τσικριτέας 1, Λιώσης 1, Παπαδάκης, Κότσιρας, Μαντζόπουλος 3, Μακρυγιάννης, Σταυρινόπουλος, Νικολινταής, Ασβεστάς 7, Κουτσόπουλος 7, Μσρούλας, Λογοθέτης, Λιόλιος 1, Κολοκοτρώνης.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Ταρινίδης): Λεοντάρας, Κοτοπούλης 2, Χατζηιορδάνου, Παπαντώνης, Γκλάβας, Μπασδέκης 1, Τότο 5, Μαλαματένιας, Θεοφιλάτος, Σημισακάκης, Βορύλλας 5, Ζαχαρόπουλος, Ζαφειράκης, Μπούτος, Μαντόγλου 3.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 33-27

Δεκάλεπτα: 7-3, 14-7, 18-13, 22-17, 26-21, 33-27

Διαιτητές: Κουτσός-Φωκίτης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Δημήτρουλας): Λέσχι, Μάλλιος 3, Καραγκιοζίδης, Γκεσάρι, Κουφόπουλος, Τσακουρίδης 8, Νικολούτσος 10, Μπαγάκης, Σαλαπάτας-Γκίνης 10, Μουρτζούκος, Μητροφάνης 2, Κούκα, Κυριαζίδης.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Ζιβούλοβιτς): Μουρτζινός, Ηλ. Βελαώρας 5, Μπαϊμπος 1, Κ. Βελαώρας, Ευθυμιάδης, Κωστόπουλος, Καρόπουλος 6, Χουτόπουλος 3, Νιντερέγγερ 2, Καφούσης, Σιμονέτος 2, Βαμβούκας, Κορακίδης, Ραϊκόπουλος 8, Πολύζος.

10 comments

greekhandball.com said...

Φανταστική βραδιά. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, κόσμος στο γήπεδο και κυρίως καλό θέαμα από τους πιτσιρικάδες και τους προπονητές τους. Πραγματική γιορτή. Μετά από καιρό το χάντμπολ της Αθήνας -και όχι μόνο- δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, αρκεί να μην σταθούμε εδώ!!! Συγχαρητήρια Δημήτρη Σταυρακάκη για την επιμονή σου!!!

Anonymous said...

Την πολύ όμορφη βραδιά χάλασε η συμπεριφορά του κ.Δραγάζη. Είναι απαράδεκτο για προπονητή ηλικιακών να φωνάζει έτσι σε παίκτη του επειδή πήρε δίλεπτο σε μια φάση που θα μπορούσε να το αποφύγει. Για το δίλεπτο του Καραμπουρνιώτη λέω για όσους είδαν. Απίστευτη κακή εικόνα για προπονητή που θέλει να λέγεται και παιδαγωγός (μην ξεχνάμε ότι είναι και γυμναστής σε δημόσιο σχολείο ο Δραγάζης!!!) Το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να αφήσει το στυλ του fighting coach τύπου Ιωαννίδη που δεν πουλάει πια, και να ζητήσει συγγνώμη από το παιδί και την οικογένειά του. Άκρως προσβλητική η συμπεριφορά του κ. Δραγάζη, λυπάμαι πολύ για την εικόνα που είδα σε αγώνα δεκαεξάχρονων παιδιών.
Πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή ομάδα του ΔΙΚΕΑ που δικαιότατα ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΧΑ.

Anonymous said...

δεν εξηγηται διαφορετικα το σχολειο ,μαλλον ασχετος με το αθλημα θα πρεπει να εισαι ....

Anonymous said...

8.19πμ. ο δραγαζης φωναξε στον αθλητη για την αντιαθλητικη ενεργεια του παιχτη που πιθανον να του στοιχιζε κοκκινη κσρτα.γιαυτο ομως. δεν λες κουβεντα

Anonymous said...

Πλυ καλη ομαδα ο ΔΙΚΕΑΣ με την βοηθεια του Βυρωνα ομως, τοσο καλη δε που ενα ξεχωριστο ταλεντο δεν ειχε ουτε λεπτο χρονο συμμετοχης!

Anonymous said...

4.12 ποιος προπονητης δεν θελει τους καλυτερους στο γηπεδο να παιζουν... και μαλιστα αν ειναι ταλεντο ... για να μην εχει ουτε λεπτο μαλλον δεν αξιζει ...

Anonymous said...

3:54
για να λες τέτοια πράγματα σίγουρα δεν είσαι από το χώρο ή ξέρεις αλλά κάνεις το χαζό. ΣΥμφωνώ πως ένα άξιος και ικανός προπονητής θα έκρινε αξιοκρατικά και θα αξιοποιούσε κάθε ταλεντο. Ξέρεις πολλούς τέτοιους στο χώρο μας;Γιατί εγώ ξέρω πολλούς από την άλλη μεριά.
Δεν μιλάω για το Δικέα δεν γνωρίζω τι γινεται εκει αλλά έχω συγκεκριμένο παράδειγμα προπονητή που ενω είχε με υποσχετική πιτσιρικά από άλλη ομάδα, όχι μόνο τον είχε σταθερά πάγκο (σχεδόν όλη τη σεζόν) αλλά έλεγε ότι αφου θα φυγει του χρονου σιγα μην το φτιαξω εγω παίχτη.

Anonymous said...

Γιατί πάτε να χρυσώσετε το χάπι; Πήγε να προλάβει την κόκκινη κάρτα και πράσινα άλογα. Όλοι ξέρουμε τι είναι ο Δραγάζης και πως συμπεριφέρεται. Δηλαδή πρώτη φορά βλέπετε τέτοια συμπεριφορά από αυτόν; Οι κατά βάθος αγνές προθέσεις που προφασίζεται ο φίλος 3:21 για τον εν λόγω "κύριο" είναι κουραφέξαλα για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για συμπεριφορά απέναντι σε δεκαεξάχρονο παιδί, αν εσένα σου άρεσε αυτή η εικόνα τί να πω... Πάω πάσο. Απλά έτσι φερόταν πάντα ο Δραγάζης και έτσι θα συνεχίσει να φέρεται. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει εύκολα φίλε μου...

Anonymous said...

Ο αιωνιος Δραγαζης, ο μονος που δεν τον ηξερε ηταν ο περσινος προπονητης του Δικεα γι αυτο ειναι κ ......περσινος.

Anonymous said...

Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε από τον Δραγάζη, εγώ πάντως που τον έζησα πέρυσι στον ΔΙΚΕΑ έχω να πω ότι από θέμα συμπεριφοράς(που μπορώ να έχω άποψη) ήταν άψογος και απέναντι στα παιδιά και προς τους γονείς
ΚΤ