Νίκη του Φοίβου αφιερωμένη στον Β. Σκανδάλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη του Φοίβου αφιερωμένη στον Β. Σκανδάλη

Ο Φοίβος Συκεών πέτυχε μεγάλη νίκη με 25-20 επί του Αερωπού Έδεσσας που του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Την νίκη αφιέρωσαν παίκτες και ο β΄ προπονητής Δημήτρης Πελεκίδης στον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Σκανδάλη που απουσίασε, καθώς έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 79 ετών.
Στο αγωνιστικό μέρος, εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο πίβοτ Σάκης Ναουμίδης σε άμυνα και επίθεση, έχοντας το απόλυτο 9/9. Οι γηπεδούχοι φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο και πλέον ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους.

«Είναι μία πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό μας εξασφαλίζει την
παραμονή στην κατηγορία. Όλα τα παιδιά το προσπάθησαν και έκαναν αυτό που έπρεπε και που είχαν δουλέψει όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Είχαμε σήμερα και ένα εκπληκτικό Ναουμίδη, που συνέβαλε τα μέγιστα για τη νίκη, την οποία θέλουμε να αφιερώσουμε στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Σκανδάλη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του χθες», σχολίασε ο Δημήτρης Πελεκίδης.

ΦΟΙΒΟΣ Σ. – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 25-20
Τα 5λεπτα: 3-1, 7-5, 8-6, 9-6, 12-8, 13-9 (ημχ.), 19-11, 19-14, 21-15, 21-17, 24-17, 25-20
ΦΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Πελεκίδης): Παπαγεωργίου, Κότσιφας, Σαουλίδης, Ανδρεαδάκης, Τσιντίδης, Μπαλαμός 2, Αποστολίδης 3, Μέτσης 6, Ιωαννίδης 5, Καφαντάρης, Τάτσης, Παρπούλας, Ναουμίδης 9, Χατζηβακαλέλης, Χατζηαγαπίου., Λιώλιος
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Κοτανίδης, Τζουβάρας 5, Γιόσμου 2, Πετρίδης 2, Μαυρόπουλος Α. 1, Ροδοβίτης Β. 1, Κράλλης, Κυριακού 5, Κώστας Θ., Μπακιρτζής, Τσάπας, Μαυρόπουλος Ε., Αρβανιτίδης Τ., Αρβανιτίδης Π. 2, Μούσιος 2, Μουτουδης
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Λινάρδος Δίλεπτα: 5–3 Πέναλτι: 1/1–2/2

2 comments

Anonymous said...

ΑΑΑ ρε Παπατζορτζ εισαι μεγαλη παιχτουρα, καθαρησες το παιχνιδακι.... σε 10 λεπτα...

Anonymous said...

Καλα ο γιωργης εκανε τρελα πραματα! μπραβο τερμαρη μου!