Η αποχώρηση των Ελπίδων Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποχώρηση των Ελπίδων Πάτρας

Με δελτίο τύπου που διένειμαν οι Ελπίδες Πάτρας αναφέρονται στην αποχώρηση τους, από το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανδρών. Η επιστολή έχει ως εξής :

"Λάβαμε μια πολύ δύσκολη απόφαση μετά από πολλές προσπάθειες, αρκετό καιρό τώρα, των υπευθύνων του τμήματος χάντμπολ για εξεύρεση πόρων για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.
Δυστυχώς όμως λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε  όλοι αλλά και παράλληλα με την κακή διαχείριση της ομοσπονδίας όσον αφορά τα προβλήματα των περιφερειακών ομάδων οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο.

Τα προβλήματα αυτά έχουν σχέση 1) με την σωστή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Β΄Εθνικής
και ίσως και της Α2 Εθνικής κατηγορίας και 2) με την μη αναλογικά οικονομική αποζημίωση των μετακινήσεων των ομάδων της περιφέρειας έναντι των ομάδων του κέντρου ( ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

Μάλιστα εδώ και καιρό απευθύναμε σχετική επιστολή με προτάσεις στην ομοσπονδία
Όταν πήραμε την απόφαση δημιουργίας της ομάδος θέσαμε κάποιες αρχές και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ανεξαρτήτως οικονομικού και αγωνιστικού κόστους με σεβασμό πρός το άθλημα και τους συνεργάτες μας.
Αποχωρούμε ( τουλάχιστον για φέτος) με ψηλά το κεφάλι και αξιοπρέπεια. Διότι σε  αυτά τα πέντε χρόνια συμμετοχής μας στα πρωταθλήματα τόσο της Α2 όσο και της Β΄Εθνικής  δεν κοροιδέψαμε κανέναν......αγωνιστήκαμε καθαρά, πάντοτε ακέραιοι στις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς όλους με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στούς αντιπάλους μας και στα
θεσμικά όργανα.

Κλείνοντας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους τους αθλητές της ομάδος για την εν γένει παρουσία τους στούς αθλητικούς χώρους -τους πιστούς συνεργάτες μας (χορηγόυς -σπόνσορες) .τούς διαιτητές και κριτές των αγώνων μας , τον οποιοδήποτε φίλο-η , που πρόσφερε το ο,τιδήποτε αφιλοκερδώς στην ομάδα ( και είναι αρκετοί) , καθώς και την διοίκηση του ΠΕΑΚ και τον προεδρό της  για την πραγματικά  αγαθή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Ευελπιστούμε να είμαστε η τελευταία ομάδα που αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον σκληρό και άνισο αγώνα....και το μέλλον να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε με πνεύμα ενώτητας και συνεργασίας προς όφελος του αθλήματος που τόσο αγαπάμε και υπηρετούμε τριάντα και πλέον χρόνια .
Ζητάμε επίσης καταννόηση απο τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας για την αποχωρησή μας απο το πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια."

No comments