Α1 γυναικών: Διπλό τετράδας για Λούξ στο Αμύνταιο (video). Εύκολα η Αναγέννηση Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α1 γυναικών: Διπλό τετράδας για Λούξ στο Αμύνταιο (video). Εύκολα η Αναγέννηση Άρτας

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 20-19 στην έδρα του Αμύντα Αμυνταίου πέτυχε η Ορμή που της ανεβάσει στην 5η θέση και την βάζει σε ρόλο φαβορί για την έξοδο στην Ευρώπη, αφού στα πλέι οφ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο. Επίσης η ομάδα της Πάτρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι της τετράδας, αφού μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά της από την ομάδα του Αμύντα, έχοντας και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Ο Αμύντας είχε τρεις σοβαρές απουσίες, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη που είναι τραυματίες, αλλά και η Συζίνου με την οποία λύθηκε η συνεργασία.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 19-20


Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-2, 5-4, 7-6, 8-7, 10-11 (ημχ.), 12-12, 14-13, 14-15, 16-18, 18-19, 19-20

ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Μπάντη, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Ρακκοπούλου 2, Γαλμπάδη, Μίλασιτς 4, Ταιρίδου, Τσιομπάνου 7, Πάνου, Σκόδρα 2, Νούσια 4, Κοτσοπούλου, Σουμελίδου.

ΟΡΜΗ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς): Χατζηπαρασίδου 7, Στράτου 1, Καρακίτσου 1, Παύλου 1, Σλιάκοβα 9, Καρέλα 1, Κασάπη, Στάνκοβιτς, Ρώση, Αγγελοπούλου, Πολίτη. Διαιτητές: Αναστασίου- Κάργατζης, δίλεπτα: 2-6, πέναλτι: 3/4-2/3



Πηγή: http://eperiskopio.blogspot.gr/

Άνετη νίκη της Άρτας
Χωρίς να δυσκολευτεί η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας επικράτησε 29-23 του Μέγα Αλεξάνδρου για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29-23

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-4, 10-7, 12-9, 15-9, 19-11 (ημχ.), 20-12, 21-16, 23-17, 25-18, 28-19, 29-23

ΑΡΤΑ (Κώστας Τούτσης): Ναουμόφσκα, Μπαλάφα, Σκουτέλλα 5, Κατσόλη, Βέμη, Ιωάννου 2, Σκάρα 4, Στανκούτε 5, Δήμου, Βράτσεβα 3, Δημητρίου, Ματαρώνα 4, Κολιού 1, Ποιμενίδου 5.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Γιουλβανίδης): Αναστασίου 8, Τρελλοπούλου, Παπαδοπούλου Ι. 1, Ιωαννίδου 1, Μπατζαρακούδη 3, Τσαλουκίδου, Παπαδοπούλου Α., Παρασκευαϊδου, Τσιτσούκη 1, Ανδρίτσου 7, Φράγγου 2, Παπαναγιωτίδου, Πιλιόγκα, Πυριτίδου. Διαιτητές: Παπαματθαίου- Γούσιας, Κόκκινη: 40' Τσαλουκίδου (τρία δίλεπτα), 43' Ιωαννίδου (για επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 4-7, πέναλτι: 2/4-4/5

59 comments

Anonymous said...

Στο Αμύνταιο είδαν οτι δεν πάνε για παραπάνω και ξεκίνησαν τις περικοπές.

Anonymous said...

ποιες περικοπες;πηγε να εκβιασει η Συζινου και την στειλαν αδιαβαστη!!!!!

Anonymous said...

χαχαχα εμεις οι βλαχοι και αρχοντοχωριατες λες οτι δεν ξερουμε απο χαντ μπολ αλλα σιγουρα ξερουμε πως να αντιμετωπισουμε ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!!!!!!!!

Anonymous said...

Τι περιμενεις να εγινε,οτι γινεται σε σχεδον ολες τις ομαδες θα την ειχαν αφησει απληρωτη ,είδαν οτι δεν μπορουν να πάνε παραπάνω ούτε παραπακατω ,οπότε χρονια τέλος και "κοινη λύση της συνεργασιας" !!

Anonymous said...

kaneis lathos ...plhromes kanonika..ayth dialekse na fygei..ean den ksereis mhn mhlas..

Anonymous said...

Σας γλεντησε ο γκογκας και καλα σας εκανε.Τωρα μουγκα.αρε γερολυκε μια απο τα ιδια.ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

Anonymous said...

Για τον 2.47 για να μιλας ετσι ειτε εισαι αθλητρια ειτε ξερεις απο μεσα τα πραγματα.Για πες μας λοιπον αφου μιλας για δικαιωματα ποσο καιρο ηταν απληρωτη η Συζινου και εκβιασε την ομαδα για να παρει τα λεφτα της;;;;;

Anonymous said...

καλημερα φωτεινουλα

Anonymous said...

Γιατι λες ψεματα Φωτεινουλα;;;; Μονο τον Ιανουαριο δεν εχει πληρωθει η Συζινου.Αυτη ειναι η αληθεια και για πες μας εσυ ποσα εχεις να παιρνεις;;;

Anonymous said...

ονομα βαρυ σαν ιστορια

Anonymous said...

Συζινου βαρυ ονομα ,για αυτο εχει και γραμματεα την Φωτεινουλα.Ετσι κανουν οι μεγαλες αθλητριες!!!!!!!!!!!1

Anonymous said...

1 μηνα.
Τον Ιανουάριο.
Που στην τελική δεν παιξαμε ουτε ενα ματς ολο τον μηνα, ελεος πια.
Σα δε ντρέπεται λιγο...

Anonymous said...

Δεν απαντας ομως, εσυ εισαι απληρωτη και ποσο σαν αθλητρια;;;Γιατι αποφευγεις ν απαντησεις;;;

Anonymous said...

Καλησπερα .. μολις ειδα την συζητηση σας και πραγματικα εχω απογοητευτει με ολα αυτα που βλεπω.. Ειστε απαραδεκτοι να μιλατε ετσι και για παικτριες και για ολους γενικα.. Κανενας δεν ξερει τα πραγματικα προβληματα της ομαδας και το μονο που ξερετε ειναι να κατηγορειτε .. Κλειστε τα στοματα σας επιτελους και πριν μιλησετε σκεφτειτε.. Δεν ειναι χαζες να παραταν την ομαδα στα καλα καθουμενα.. Μαλλον υπηρχαν προβληματα που ολοι μας δεν ξερουμε.. και μην ακουτε παντα μονο την μια πλευρα...

Anonymous said...

Βαρεθηκα να λετε για παραγοντες παραγοντες και ξανα παραγοντες.Για τις συμπεριφορες ορισμενων αθλητριων θα μιλησει ποτε κανενας?Η συγκεκριμενη εχει και αυτη τη δικη της κακη ιστορια στον χωρο του αθληματος σε Ελλαδα και Κυπρο.Και οχι δεν ειμαι παραγοντας αλλα αθλητρια που ξερω και τι εγινε στο Αμυνταιο και ριχνω δικιο στην ομαδα.Αλλα μην ξεχνιομαστε,σας τα ελεγαν και την πηρατε.

Anonymous said...

Εγω επιμενω 3.40 ,δηλωσες αθλητρια και πηρες το μερος της Συζινου για αλλη μια φορα ,εσυ ποσο καιρο εισαι απληρωτη;;; Γιατι δεν απαντας;;;

Anonymous said...

Μαλλον πρεπει να εισαι καποια που δεν την συμπαθει καθολου οπως φαινεται..Δεν ξερω τι εχεις με την Ιωαννα και την καθε Ιωαννα αλλα ξερω πολυ καλα τι ονομα εχει και τι αθλητρια ειναι.. Μπορει να ξερεις κατι παραπανω για να μιλας αν και δεν το νομιζω..

Anonymous said...

Το τελευταιο μηνυμα που γραφω .. Προσ Συζινου και Νουσια.. Ακουσα πολλα για ποιον λογο αποχωρησε η Συζινου ..Δεν ξερω ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα.. Μια συμβουλη απο μενα που ειμαι μεγαλη Γυναικα και ειμαι κατοικος Αμυνταιου.. Μην ακουτε κανεναν και να παλευετε για τα δικαιωματα σας.. Καλη πορεια και στισ δυο.. Ο κοσμος ειναι κακος και λεει πολλα.. Να το θυμαστε..!!!

Anonymous said...

ΑΠΟΡΙΑ. Εφυγε και Νουσια;;

Anonymous said...

Βρε 3.59 τι γυαλια εβαλε πληρωνεται για παιζει και αυτο εκανε.Και κατι ακομα τα 3 τελευταια γκολ της Πατρας απο που μπηκανε και πως;;; Μην τρελαθουμε κιολας

Anonymous said...

Βουνό η Σλιάκοβα .
Πώς τα κατεφεραν στη μέση της χρονιάς να χάσουν την Συζίνου αποτελεί ερώτημα
Από εδώ και πέρα 1 διαδικαστικό παιχνίδι με το παοκ για το κυπελλο και αν η ορμη δεν κανει την εκπλήξη να κερδίσει την αρτα άλλα δυο ξανα με το παοκ .Τέλος η χρονιά . Οσοί θέλουν να χρυσωσουν το χαπι θα πουν τα νεοφώτιστοι βγήκαμε στην ταδε θέση κτλ οσοι το δουν κυνικά θα πουν χαλασανε το ξεκίνημα και να θέσουν τις βάσεις για να διεκδικήσουν κατι καλύτερο του .με κάποιες προσθήκες παιχτριών .

Anonymous said...

Ειπα δεν θα σχολιασω ξανα αλλα δε μπορω. Εσυ που γραφεις αυτα τα πραγματα σου ευχομαι να εχεις παιδι φιλε μου και να γραφουν τετοια πραγματα για το παιδι σου. Ντροπη εχετε ξεφυγει ολοι.

Anonymous said...

οχι βεβαια να μην παιζει τζαμπα αλλα για μια καθυστερηση λιγων ημερων και οταν 5 μηνες πληρωνεται κανονικα δεν ειναι υπερβολικο ν αντιδρασει ετσι και να εκβιασει μια μερα πριν τον αγωνα;;;Στην Πατρα περυσι συμφωνα με τα λεγομενα της επαιζε 5 μηνες απληρωτη και δεν εβγαλε κουβεντα!!!!

Anonymous said...

Ναι περιμεναμε σαν Αμυντας να ερθει η Νουσια και η Συζηνου για να γινουμαι γνωστοι.Ασε μας ρε κουκλιτσα μας μεσημεριατικα!!!

Anonymous said...

εσυ εισαι απληρωτη 2 μηνες;;;

Anonymous said...

Ελα Φωτεινή σταματα να γράφεις για τον εαυτο σου σαν ανώνυμη καταντάει αστείο.21 χρονών σκατο και έχεις και μούτρα να μιλας. Πως αλλάζουν τα πράγματα ετσι ρε..

Anonymous said...

ΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ: Σχόλια με κεφαλαία και greeklish θα διαγράφονται.

Anonymous said...

Και οι παπαριες πρεπει να διαγράφονται ...αντε με τον καθε ανώνυμο που προσβάλλει ολοκληρες οικογενεις...

Anonymous said...

Ρωτηστε την νουσια γιατι δεν την κρατησαν οι πατρινοι το καλοκαιρι ! Αλλα να πει την αληθεια ξερει πολυ καλα αυτη πληροφορηθηκα το στορι κ τρελαθηκα !!!! ρε φωτεινη υμαρτον 18 χρονων μονο εισαι !!! Αντε να περασετε οπως περσυσι με την Ιωαννα στη Κυπρο ???????????????

Anonymous said...

Εδω Φωτεινη Νουσια.. Ολη μερα με περνουν τηλεφωνα και μου λενε τι γραγουν για μενα και τελικα ηρθε η ωρα και μπηκα και ειδα τα σχολια.. Το μονο που εχω να πω ειναι πως ο καθενας εδω μεσα εχει την γνωμη του αλλα δεν σημαινει πως ειναι η σωστη.. Τα προβληματα στην Πατρα και γιατι εφυγα το ξερει ολος ο κοσμος διοτι μου χρωστανε ακομα και τωρα λεφτα και εχω παει τον Κυριο Κογκα δικαστικως.. Οσο για τα υπολοιπα που γραφετε πραγματικα λυπαμαι που ενω δεν ξερετε μιλατε.. Ειμαι 19 χρονων οπως λετε ολοι και δεν εχω δωσει την παραμικρη αφορμη σε κανεναν για να λεει ολα αυτα τα πραγματα για μενα.. Δεν εχω να σχολιασω τιποτε αλλο και σας παρακαλω να ασχοληστε με τον εαυτο σας.. Και οπωσ εγω βγηκα δημοσια ετσι να λετε και εσεισ αυτα που πιστευεται με το ΟΝΟΜΑ σας και οχι σαν Ανωνυμοι..

Anonymous said...

τι γινετε ρε Γκογκα αυτεσ που εδιωξες τον Αυγουστο και λενε οτι τους χρωστας χρηματα ποσο παιχταρουδες ειναι???? οι δυο διαλυουν τωρα το ΑΜΥΝΤΑΙΟ ( ΣΥΖΙΝΟΥ -ΝΟΥΣΙΑ) δυο δεν παιζουν καθολου και μια μεταφερει τις πετσετες της ΣΚΑΡΑ στην Αρτα και μια δεν μπορει να παρει τα ποδια της στο Αμυνταιο!!!!!ποσο ΜΑ....ΕΣ πρεπει να ειναι αυτοι που τις μαζεψαν????

Anonymous said...

τιμηστε τις υπογραφες σας κ αποδωστε τα δεδουλευμένα στους αθλητες. ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους... μη λερωνετε αλλο το αθλημα με παραγοντες που αυριο δε θα ειναι στο χωρο... οι αθλητες θα μεινουν... απο τους παραγοντες πρεπει να ξεβρωμισουμε... αυριο αυτο μπορει να γινει στα παιδια σας... οποτε αποδωστςε δικαιοσυνη. μην ειστε κοντοφθαλμοι

Anonymous said...

Θα τις τιμήσουμε.δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Καλό είναι 'ομως και εμεις οι αθλήτριες να βλέπουμε και λίγο τι γίνετε γύρω μας...

Anonymous said...

και εμεις ,και οι αθλήτριες ***

Anonymous said...

Κυριε ΓΙΩΣΚΟ στον αθλητισμο τα παιχνιδια κερδιζονται μεσα στους αγωνιστικους χωρους οπου οι αθλητες/τριες πρεπει να εχουν καθαρο μυαλο για να ανταποκριθουν στις απαιτησεις του καθε αγωνα, δυστυχως τοσο στην ΠΑΤΡΑ ,κυριως, παρασυρθηκες απο καποιες ανοητες αθλητριες που εχεις στην ομαδα σου ελληνιδες και ξενες. Το ιδιο σκηνικο επαναληφθηκε και στο Αμυνταιο. η ΠΑΤΡΑ βεβαια εχει εμπειρια στο να διαχειριστει τετοιου ειδους καταστασεις και σε κτυπησε και παλι με τον ιδιο τροπο .Πονταρισε στο πολεμικο κλιμα που δημιουργησες αλλα και στην ανοησια καποιων παιχτριων σου και καθαρισε το παιχνιδι. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Αμυνταιου ΧΑΛΑΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλα τωρα κινδυνευεις να χασεις την τεταρτη θεση απο την ΠΑΤΡΑ ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ αλλα και την εξοδο στην Ευρωπη απο τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ γιατι σε βλεπω να μενεις με τα δικα σου κοριτσακια που δεν θα μπορεσουν να σηκωσουν το βαρος της ομαδας. οι αγωνες κυριε Γιωσκο ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και επισης το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!!!
Χαιρετισματα απο τημ πολη της ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ!!!!
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Anonymous said...

Το οτι ειστε καρναβαλια ειναι γνωστο μην το επαναλαμβανεις.Οσο γι αυτα που γραφεις για τον Γιωσκο και την ομαδα και για διαχειρηση να αναψετε μια λαμπαδα στην Ν. Ιωνια και στην Βαφειαδου που δεν επαιξε.Οσο για την τεταρτη θεση πραγματικα το πρωταθλημα τελειωνει τον Μαιο και ο Αμυντας θα ειναι τεταρτος και θα παιξει πλευ οφ και εσενα θα σε γλεντανε τα Γιαννιτσα.δες καλυτερα βαθμολογια και υπολοιπα παιχνιδια.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!!

Anonymous said...

Πατρινα καρναβαλια επειδη τωρα πεταχτηκατε και εσείς, και με τα μινι να κατέβουμε ως το τελος θα εισαι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ (ή κάτω ξες απο που).

Anonymous said...

Δεν πάτε να γα....τε όλοι εσείς οι παράγοντες λέω εγώ. Έχετε κάνει το Ελληνικο handall σαν τα μουτρα σας, Σκ..α. Μ...κες, ε Μ...κες.
Που ειναι ο σεβασμος στους αθλητες που παλευουν για το καλυτερο καθε μερα μεσα στο γηπεδο?
Σεβασμος ειναι να μενουν απλήρωτοι?
Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να στερείται στους αθλητες αυτα που δικαιουντε και αυτα που εχετε συμφωνιση και ουτε εχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιειτε τα λεφτα τους για προσωπική χρηση. Λαμογια..........

Anonymous said...

Όλοι μιλάτε μόνο για την διοίκηση που στο κάτω κάτω της χρωστά μόνο ένα μήνα και όχι 5 όπως η πάτρα τις υποχρεώσεις τις απέναντι στην ομάδα τις έκανε αυτή γιατί από ότι ξέρω όπου πάει τα ιδία σκατά κάνει πάντα και απορώ πως δεν την έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι και παίζει σε ελληνικές ομάδες ουστ από εδώ μια παλιά συμπαίκτρια

Anonymous said...

Καλημερα φιλε 10.05.. Στην πατρα που ηταν 5 μηνες απληρωτες οι παικτριεσ οπωσ λες και εδω ειναι δυο μηνες δεν μπορεις να τα συγκρινεις.. Εκει πηγαινανε να σηκωσουν και μια ΚΟΥΠΑ ΦΙΛΕΕΕΕ. Οχι να παιζουν για την 4η θεση..Τωρα παμε πισω στην Συζινου. Λετε ολοι πως εκανε παντου φασαριες. Εφυγε απο καμια ομαδα στα μεσα την χρονια? ειναι η πρωτη ομαδα που φευγει.Σε αλλεσ ομαδεσ δεν ειχε προβληματα με τα λεφτα? μονο στον αμυντα ειχε?γιατι δεν εφυγε και απο τισ αλλεσ ομαδες?Ρε σκεφτειτε λιγο. Και κατι αλλο παιζει και εφυγε η Συζινου.Μην ριχνουμε ολο το φτεξιμο εκει που μας συμφερει..

Anonymous said...

Καποιος να μας πει τι ειναι αυτο το αλλο που παιχτηκε με την παικταρα την Συζινου;Παικταρα Ιωαννα χαρη τους εκανες πληρωναν ενα παλτο.Το ξερει ολη η Κυπρος

Anonymous said...

Γιατι δεν βγαινει η Συζινου να ξεκαθαρισει τα πραματα;

Anonymous said...

Φιλε 10:43.Μιλησες για Παλτα ενω εχει πολυ ζεστη.Ρε σι εκει στο χωριο σας ξερατε και απο χθες παικτριες τησ Α1?Ποσο Μ...ες ειστε τελικα? Για να παιζει τοσα χρονια Μαλλον δεν ειναι παλτο φιλε.Δεν ξερω τι αλλο μπορει να την εκανε να παρει αυτην την αποφαση αλλα θα το μαθουμε.. Αλλα μην περιμενεις πως θα το μαθεις απο το Αμυνταιο γιατι εκει θα λενε Ιστοριες του χωριου που τους συμφαιρει..

Anonymous said...

Ας το κανει ,θα γελασει και το παρδαλο κατσικι, γιατι εκει θα φανει ο γνωστος εγωιστικος κακος χαρακτηρας της.

Anonymous said...

Βεβαιως και ξεραμε και μαλιστα πολυ καιρο πριν, δεν περιμεναμε να ερθει το συγκεκριμενο προβληματικο ατομο για να μαθουμε.Εξαλλου δεν ειναι μονο αυτη στην ομαδα.Γιατι οι υπολοιπες δεν εχουν προβλημα;;;;

Anonymous said...

Εγω παλι σας λεω.... Να πατε ολοι να Γ•••••τε.
Μ•••κες. Και δεν ειμαι η Σύζινου.

Anonymous said...

Ενταξει μας επεισες,δηλαδη αν ησουν θα το ελεγες χαχαχαχαχαχα

greekhandball.com said...

Επειδή μου ζητήθηκαν οι ip με τα σχόλια στο συγκεκριμένο post, όσοι και όσες γράφουν κακοήθηθειες ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα πριν ξαναγράψουν!!!

Anonymous said...

μουγκάθηκε η στρούγκα ρε admin !!!!

Anonymous said...

Ακριβως ετσι admin, κι εγω ενδιαφερομαι για τις ip και τοτε να δουμε που θα κρυφτουν καποιες μαμαδες με τις κακοηθειες που γραφουν!!!!!

Anonymous said...

Κάθε σχόλιο που γράφετε, αφήνει ένα ψηφιακό ίχνος ταυτότητας, τη λεγόμενη IP address. Η IP address είναι εμφανής στον διαχειριστή του blog (ADMIN). Από την IP address κάποιου χρήστη, το μόνο που μπορεί να μάθει κάποιος (ακόμη & ο ADMIN), είναι η χώρα, η πόλη & ο πάροχος (otenet, hol, forthnet κλπ).

ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ δεν γνωρίζει όποιος γνωρίζει την IP κάποιου.

Βεβαίως σε περίπτωση τέλεσης (ή υποψία τέλεσης) αξιόποινων πράξεων, η IP address μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ταυτότητα του χρήστη αλλά μόνο κατόπιν αίτησης κάποιου καταγγέλλοντα προς τον πάροχο της σύνδεσης internet του χρήστη (otenet, hol, forthnet κλπ). Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν μηνύσεις, εισαγγελικές εντολές και άλλες νομικές διαδικασίες άρσης απορρήτου. Αφήστε δε που κάποιος χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να αποκρύψει την πραγματική του IP address (με χρήση απλών δωρεάν προγραμμάτων που κυκλοφορούν στο internet) και ενώ για παράδειγμα σχολιάζει από ένα υπολογιστή στη Πάτρα, να εμφανίζεται IP address που τον δείχνει ως κάτοικο Αθήνας, Μόσχας ή οποιασδήποτε πόλης ή χωριού ανά την υφήλιο.

Όλα αυτά τα γράφω διότι η ανωνυμία αποτελεί ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και δεν αντέχω τον κάθε άσχετο να κάνει επίδειξη (υποτιθέμενης) δύναμης απλά & μόνο επειδή γνωρίζει την IP κάποιου χρήστη. Στην ουσία δεν γνωρίζει τίποτα.

Μπορώ να "δικαιολογήσω" την απειλή χρήσης της IP μόνο αν γίνεται από ασχετοσύνη. Γιατί αν κάποιος απειλεί ενώ ξέρει ότι τίποτα δεν μπορεί να κάνει, τότε απλά ενισχύει φασιστικές συμπεριφορές που είναι βαθιά κρυμμένες μέσα του. Από τέτοιες ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ συμπεριφορές έχουμε χορτάσει φίλοι μου, δεν χρειαζόμαστε άλλες.

greekhandball.com said...

@11:31

Προφανώς δεν γνωρίζεις από ποιον και πως μου ζητήθηκαν οι IPs ενώ σου διεύφυγε και η λέξη κακοήθεια. Περιορίσου καλύτερα στις τεχνικές αναλύσεις και άφησε τις κρίσεις και τους εξυπνακισμούς περί φασισμού.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω οτι η ανωνυμία είναι ιερό δικαίωμα του καθενός που θέλει να εκφράσει ελεύθερα την άποψη του. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο έχει αποδείξει το σεβασμό του δικαιώματος στην ελεύθερη άποψη και μάλιστα με προσωπικό κόστος για τον υπογράφοντα.

Αυτά!!!

Anonymous said...

Αγαπητέ ADMIN

Χαίρομαι που συμφωνείς & χαρακτηρίζεις το δικαίωμα στην ανωνυμία ως ΙΕΡΟ. Αυτό και σε τιμά και στο αναγνωρίζω με την έως τώρα στάση σου (σε αυτό το blog).

Αλλά... (είτε συμφωνείς μαζί μου είτε όχι) δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου πεις τι θα σχολιάσω & τι όχι ( έγραψες ... περιορίσου καλύτερα στις τεχνικές αναλύσεις και άφησε τις κρίσεις και τους εξυπνακισμούς περί φασισμού).

Σφάλεις (κατά την άποψη μου) όταν χαρακτηρίζεις τις απόψεις μου περί φασισμού ως "εξυπνακισμούς". Ειδικά σε χρόνια που ο κόσμος παρασύρεται τόσο εύκολα από την επιφανειακή ορθότητα του ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ. Ο φασιστικός λόγος εκ συστήματος προβάλλει συνθήματα και έννοιες αυτονόητες & αποδεκτές από τους περισσότερους & πίσω του κρύβει (συγκαλύπτει) την ουσία της φασίζουσας συμπεριφοράς.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι πολύ σωστά προσπαθείς να περιορίσεις τα κακοήθη σχόλια, αλλά είναι λάθος να προειδοποιείς για αποκάλυψη IP address (η οποία δεν αποκαλύπτει καμία ουσιαστική πληροφορία για την ταυτότητα του σχολιαστή).

Για τα κακοήθη σχόλια έχεις το πολύ ουσιαστικότερο όπλο της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ. Μιλώ για πραγματικά κακοήθη σχόλια & όχι για σχόλια που απλά δεν μας βολεύει να διαβάζονται (κρίνοντάς τα με υποκειμενικά κριτήρια).

Τώρα αν κάποιο σχόλιο είναι πέρα από κάθε κοινώς αποδεκτό όριο και ξεφεύγει από τα όρια του της κακοήθειας, τότε υπάρχει το όπλο της IP address με καταγγελία στο πάροχο για ξεκλείδωμα των πραγματικών του στοιχείων.

Το σχόλιό μου δεν είχε (κύριο) αποδέκτη εσένα αλλά τον σχολιαστή 7:47.
Δεν του απεύθυνα το σχόλιό μου επειδή δεν ήθελα να ανοίξω ένα ακόμη μέτωπο αντιπαλότητας με κάποιο χρήστη αλλά με ενδιέφερε να ενημερωθούν οι χρήστες για την αξία της IP ADDRESS.

Όπως έγραψα & στην αρχή, δικαιώνω την έως τώρα στάση σου σε αυτό το blog. Αλλά όταν & όπου διαφωνώ θα διατυπώνω την άποψή μου.


Υ.Γ. Καμία σχέση δεν έχω με τα σχόλια αυτής της ανάρτησης πέραν της παρέμβασής μου για την IP address.

greekhandball.com said...

@1.37

Αγαπητέ-ή συμφωνούμε απόλυτα. Ιδίως για τις φασίζουσες συμπεριφορές και νοοτροπίες, τις οποίες βιώνω από τους προστάτες του αθλήματος και τα πεκινουά τους, αλλά χωρίς να πτοούμαι.

Σε δυο τρεις ημέρες θα έχεις τη δυνατότητα να διαπιστώσεις τι εννοώ!!!

Anonymous said...

Δύο μικρά σχόλια:
1) Η ανωνυμία αποτελεί επιλογή, όχι δικαίωμα
2) Το φασιστικές γράφεται με / και εν συνεχεία κμμουνιστικές (φασιστικές/κομμουνιστικές). Ίδιες είναι

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, είναι ελευθερίες (ηθικές ή νομικές) οι οποίες παρέχονται σε πρόσωπα.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ, είναι ο τρόπος που το κάθε πρόσωπο ασκεί τα δικαιώματά του.

Φίλε 12:07 δεν περιμένω να καταλάβεις τη διαφορά. Εσύ έχεις κάνει τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ σου και ανήκεις σε αυτούς που δεν αναγνωρίζουν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των άλλων.

Δυστυχώς φίλε μου, η ανοησία δεν αποτελεί επιλογή αλλά μονόδρομο που πρέπει να τον διαβείς.

Κουράγιο...

Anonymous said...

Βρε admin καρφωνασαι δεν το καταλαβαινεις; Οπου σταθει και βρεθει η Συζινου διαλαλει οτι εισαι κολλητος της και οτι σε πηρε τηλεφωνο για να της δωσεις στοιχεια για της αναρτησεις και να σβηνεις σχολια που ειναι σε βαρος της.Πες της ομως οτι αν ανοιξει ο ασκος του αιολου θα πληρωσει και αυτη για τα σχολια της οπως και η μαμα απο την Βεροια.Δεν βριζω και γραφω οπως προβλεπεται,δεν πιστευω να διαγραψεις και αυτο το σχολιο;;;

greekhandball.com said...

Μάλιστα. Αφού το καταλαβαίνεις εσυ κι επειδή το διαλαλεί και η Συζινου, ειναι αξιωματικά έτσι. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!

Anonymous said...

Δικαίωμα είναι αυτό που έχεις ως αυθύπαρκτο ον και που δεν εξαρτάται από κάποιον άλλο (πχ ζωή vs εργασία). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που αποκαλείς "δικαίωμα" είναι μία από τις 3 επιλογές που παρέχει το site για την ανάρτηση σχολίων. Εάν το site την καταργήσει και καταστήσει υποχρεωτικό τον επώνυμο σχολιασμό, παίρνεις το "δικαίωμά" σου και πας βόλτα...