Χαμός στο Σλοβενία - Ουκρανία (vid). Αποφεύγει τη Γερμανία η Εθνική μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαμός στο Σλοβενία - Ουκρανία (vid). Αποφεύγει τη Γερμανία η Εθνική μας

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 με την Σλοβενία να είναι η τελευταία ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Ιουνίου. Στο 3ο γκρουπ οι Σλοβένοι συνέτριψαν με 35-23 την Ουκρανία σε ενα παιχνίδι με μεγάλης έκτασης επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και 5 κόκκινες κάρτες. Έτσι οι 5 ομάδες που προκρίθηκαν από τα προκριματικά είναι οι: Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελλάδα και Βοσνία.


To video:




Αποφεύγει τη Γερμανία η Εθνική μας

Νέα δεδομένα υπήρξαν σήμερα αναφορικά με την διαδικασία των πλέι οφ, αφού όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η Γερμανία θα συμπεριληφθεί ενόψει της κλήρωσης (26/1) στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας (σύνολο 9 ομάδες) όπου βρίσκεται και η Ελλάδα μαζί με τις άλλες 4 ομάδες που προκρίθηκαν από τα προκριματικά, αλλά και τις 3 χειρότερες ομάδες (θέσεις 14-16) του EURO 2014.
Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική μας αποφεύγει σίγουρα τα «πάντσερ».
Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, δηλαδή στους υποψήφιους αντιπάλους της Ελλάδας θα συμπεριληφθούν οι 9 ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 4-13 του EURO 2014, εκτός της Ισπανίας.
Η Ισπανία ως κάτοχος προκρίνεται απευθείας στο Κατάρ, καθώς και οι τρεις πρώτες ομάδες του EURO 2014. Αυτό σημαίνει ότι αν οι «Φούριας Ρόχας» κατακτήσουν μία από τις 4 πρώτες θέσεις, τότε στα πλέι οφ ως υποψήφιοι αντίπαλοι της Ελλάδας, θα βρεθούν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-13 του EURO 2014.

No comments