"Λέαινα" η Γιούλια Σλιάκοβα. Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις διεκδικεί η Πάτρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Λέαινα" η Γιούλια Σλιάκοβα. Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις διεκδικεί η Πάτρα

Μεταγραφικό μπαμ για την Ορμή Λουξ. Η πατρινή ομάδα θέλοντας να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο φετινό πρωτάθλημα, «έντυσε» στα χρώματα των «λεαινών» την Ουκρανή ίντερ Γιουλια Σλιάκοβα. Η αθλήτρια είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αποτελόντας ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της αθηναϊκής ομάδας.

Η Σλιάκοβα, δόθηκε δανεική στην πατρινή ομάδα για τους επόμενους τρείς μήνες, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την Νεα Ιωνία. Η Ουκρανή αθλήτρια βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και έπιασε δουλειά με τις νέες της συμπαίκτριες.

Η Γιούλια Σλιάκοβα στις πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της στην Πάτρα, ανέφερε: «Είμαι πολύ
χαρούμενη που ήρθα να αγωνιστώ στην Πάτρα καιτην Ορμή Λουξ. Έρχομαι να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που γίνεται τη φετινή χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου όσο και τον πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω και να μην μείνω σε αγωνιστική απραξία μετά την αλλαγή που έκανε η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ελπίζω με τη βοήθεια μου η Ορμή λουξ να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».


Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις του χάντμπολ διεκδικεί η Πάτρα
«Γεύση» από χάντμπολ υψηλού επίπεδου θα έχουν τη ευκαιρία να πάρουν οι Πατρινοί σε περίπτωση που η ΟΧΕ «ανάψει το πράσινο φως» για να γίνουν δυο πολύ σημαντικές διοργάνωσεις ανδρών και δυο τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Παναγιώτης Κογκολης μετά από συζήτηση που είχε με το μέλος της διοίκησης και πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα αποφάσισαν με «κινήσεις ματ» να διεκδικήσουν τέσσερις διοργανώσεις.
Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος των ανδρών που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου, την τελική φάση των μίνι κοριτσιών, την τελική φάση των παμπαίδων καθώς επίσης και τον αγώνα της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Κατάρ το 2015.
Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Ορμης Λουξ, Ανδρέας Κόγκας θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και στα γραφεία της ομοσπονδίας προκειμένου να έχει συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης και να τους καταθέσει την επίσημη πρόταση.
Είναι πολύ σημαντικό πάντως σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε,  που η Πάτρα θέλει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν εταιρείες της περιοχής που είναι έτοιμες να τις στηρίξουν χορηγικά.
Οι άνθρωποι του χάντμπολ στην περιοχή συνεχώς κάνουν κινήσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος και σίγουρα εάν καταφέρουν να πάρουν αυτές τις διοργανώσεις στην Πατρα θα πρόκειται για πολυ μεγάλη επιτυχία καθώς θα βοηθηθούν και οι Πατρινές επιχειρήσεις.

Πηγή: achaiasports.gr

5 comments

Anonymous said...

"Είναι η τρίτη σεζόν που το sportshero.gr, βρίσκεται δίπλα στα αθλήματα που στερούνται τηλεοπτικής προβολής. Μένουν άλλα 97 χρόνια για να συμπληρωθούν τα πρώτα 100 που ώς γνωστόν είναι τα δύσκολα!

Προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ την προβολή στο χάντμπολ, νομίζαμε ότι θα την ξεγελάσουμε την παραπάνω ρήση. Αμ δε...

Μάλιστα φτάσαμε σε ένα ακόμη πιό προχωρημένο σημείο.

Καταφέραμε με συνοπτικές διαδικασίες να γίνουμε persona non grata για την Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Τι κι αν εδώ και 2 μήνες έχουμε δημιουργήσει τηλεοπτική εκπομπή για το άθλημα (την μοναδική στην χώρα, αλλά αυτό το ξέρετε έτσι κι αλλιώς), εμάς η ΟΧΕ δεν θέλει ούτε να μας ξέρει, ούτε να μας βλέπει. Το επίσημο site της Ομοσπονδίας δεν αναφέρει λέξη εδώ και 2 εβδομάδες για τα θέματα που προβάλλουν το άθλημα στο sportshero.gr.

Άλλα sites διαφημίζονται από την ΟΧΕ για τα θέματά τους, το δικό μας όχι.

Ούτε η ανάλυση του Δημήτρη Δημητρούλια για το EURO 2014, ούτε η 5η εκπομπή Handball Time που είναι αφιερωμένη στο παρόν και το παρελθόν της Εθνικής ομάδας των ανδρών (αυτής που επέστρεψε με την πρόκριση από το Βέλγιο και δεν την περίμενε κανείς της ΟΧΕ), αξίζουν την προβολή από την Ομοσπονδία, έτσι ώστε να επισκεφθείτε τα θέματα και να τα παρακολουθήσετε.

Την ερχόμενη Τρίτη το sportshero.gr, θα παρουσιάσει στην 6η εκπομπή Handball Time ένα αφιέρωμα στα 30 χρόνια του Διομήδη Άργους και του προπονητή του Δημήτρη Δημητρούλια, αλλά μάλλον και αυτό δεν θα αξίζει της προσοχής της Ομοσπονδίας. Άλλωστε, αυτά τα θέματα απλά διαφημίζουν το... χάντμπολ.

Αν και με μεγάλη προσπάθεια, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θέλει να δείχνουμε στην εκπομπή πλάνα από την Α1 ανδρών για να μην χαλάσει η συμφωνία (υπάρχει;) με τον ΟΤΕ TV, ούτε καν τα 3λεπτα.

Αδυνατούμε όμως πραγματικά να αντιληφθούμε γιατί η προβολή που παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ στις άλλες Εθνικές κατηγορίες, δεν αξίζει αποδοχής από την ΟΧΕ. Στην χώρα μας δεν υπάρχει καν νομικό πλαίσιο για το τι μπορεί να προβάλλεται στο διαδίκτυο στα αθλητικά και άν ανεβάσουμε τα βίντεο μέσω you tube δεν θα βρει άκρη κανείς ποτέ, αλλά εμείς επιλέγουμε την δική μας δουλειά να την τιμάμε.

Δεν είναι ότι δεν μας θέλανε ποτέ...

Πέρσι, όταν ο ΟΤΕ TV δεν έδειξε τα παιχνίδια των πλέϊοφ η Ομοσπονδία δεν είχε πρόβλημα να τα δείξουμε εμείς, ενώ ακόμη και στα τηλεοπτικά κάναμε τα pre game και το post game, ΔΩΡΕΑΝ και αυτά. Καλά που μας έφεραν ο Διομήδης και η ΑΕΚ από ένα μπουκάλι νερό, γιατί άν περιμέναμε από αλλού...

ΔΩΡΕΑΝ καλύψαμε σε LIVE Streaming και την βράβευση των κορυφαίων και την κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13, με την συμφωνία να συζητήσουμε μετά την ενδεχόμενη συνεργασία μας.

Αντ' αυτού τελικά καταλήξαμε στο Χ! Μήπως μπορεί κανείς να μας πει γιατί;

Με τιμή

Νιφλής Γιώργος

ΥΓ. Εσείς πάντως, σύλλογοι, προπονητές, παίκτες μπορείτε να μας ενισχύσετε επίσης ΔΩΡΕΑΝ. Επισκεφθείτε καθημερινά το sportshero.gr. Αυξήστε την επισκεψιμότητά μας για να μας δώσετε την δυνατότητα να βρούμε τους χορηγούς που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε την προβολή σας. Τι κι αν δεν κάνουμε copy paste τα θέματα του site της ΟΧΕ. Διαβάστε τα θέματα εκεί. Εμείς σας προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό 3 χρόνια τώρα, έτσι μας λέτε τουλάχιστον όταν μας βλέπετε στο γήπεδο. Μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε την αμέριστη υποστήριξή σας.

Έτσι, ανταποδοτικά."

(-αντιγραφή από sportshero)

TI NA ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!
περιμένετε τώρα "ανάπτυξη"

Anonymous said...

Όχι ότι δεν έχεις το δίκιο σου, όχι ότι δεν πρέπει να το δούμε, αλλά ΤΩΡΑ το θυμήθηκες κι εσύ το θέμα σου;;;

Anonymous said...

Mπραβο πολυ καλο αρθερο βεβαια δεν ξερω κ. Νιφλη εαν ηρθατε σε λαθοs αθλημα..
Συγχαρητηρια και παλι και καλο κουραγιο

Anonymous said...

ρε αχάριστοι υποκριτές , αντί να πείτε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ένα ανθρωπο που προβάλλει το κωλοάθλημα σας εσείς τον αποθαρρύνεται κι άλλο.
Τρισάθλιοι, τέτοιοι που είσαστε τέτοιοι σας διοικούν.
ο τρελός του χωριού

αδης said...

Κογκα ,όσο και να χτυπας το ποπο σου απο το Αμύνταιο δεν παιρνάς