Αρχέλαος ΜΑΧΙ-Αναγέννηση Βύρωνα: Το πέναλτι και η αποβολή Βουτσά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρχέλαος ΜΑΧΙ-Αναγέννηση Βύρωνα: Το πέναλτι και η αποβολή Βουτσά

21 comments

Anonymous said...

Όχι απλώς πέναλτυ αλλά και αποκεφαλισμός και σταμάτημα του χαντμπολ για τον Βουτσά .Κλωτσιές που θέλετε μερικοί , δεν μιλάς τώρα εθνοκόουτς βολεύτηκες για μαια άλλη φορά .

Anonymous said...

κοκκινη σωστη! αφου ειναι τελευταια φαση του αγωνα. αλλα οχι και πεναλτυ. αφου του κανει φαουλ στα 10 μετρα, και με τη φορα φτανει στα 6.... αμα θελουν οι καραφλοι ολα τα κανουν!!!

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο, κόκκινη για σκόπιμο φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα, όχι πέναλτυ γιατί δεν ήταν ο παίκτης στην αρχική επαφή σε προφανή θέση για γκολ, μετά ήταν. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί το λάθος σημείο εκτέλεσης των βημάτων (κατά τη γνώμη περίπου 5 μέτρα λάθος σημείο). Ατυχές σφύριγμα των καλυτέρων διαιτητών που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Anonymous said...

Ατυχές σφύριγμα ,μάλλον ήσουν πριν το μεσημεριανό σου υπνάκο .
Αλλοίωση αποτελέσματος για τον Αρχέλεο και αβάντα στον ΙΑΤΡΟΥΔΗ .Για πες μας όποτε πάει στην βόρεια Ελλάδα ποιος τον παίζει τον Ιατρούδη; Θέλεις να μάθεις κοίταξε στο Φίλιππος -Βύρωνας και θα καταλάβεις .Είναι στημένο το κόλπο και άσε τα χαζά.

Anonymous said...

Κόκκινη ναι, πέναλτι όχι. Αλλοίωση αποτελέσματος και ίσως και πρωταθλήματος από διεθνείς διαιτητές.

Anonymous said...

Προσέχτε όλοι. Το κάθε φάουλ στο τελευταίο λεπτό δεν είναι και κόκκινη κάρτα και κράτημα δελτίου. Μπορεί να δοθεί και 2λεπτο αλλά και κόκκινη χωρίς να κρατηθεί δελτίο (επικίνδυνο παιχνίδι).Για να κρατηθεί το δελτίο πρέπει η πράξη του αμυντικού να εμπίπτει στα άρθρα 8:5 και 8:6. Η πράξη του Βουτσά, μπορεί να θεωρηθεί ως απερίσκεπτη ή ιδιαίτερα επικίνδυνη ή προμελετημένη ή κακόβουλη;

Anonymous said...

Ξυπνάτε , πόσο έδινε το στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς ;Ας το ψάξετε και μετά θα καταλάβετε .

Anonymous said...

18 απόδοση έδινε το Χ .100 ευρώ Χ18=1800
Καλά Χριστούγεννα.

Anonymous said...

Σε συνδιασμό και με το άλλο Χ;

Anonymous said...

Δεν φαίνεται στο βίντεο κύριοι ο βουτσας σπρωχνει τον παίχτη που τον εχει περάσει. Ειναι κόκκινη κάρτα και κράτησα δελτίου λόγω τελευταίου λεπτού. Ο κανονισμός ειναι σαφής οτι σφυράς στο τέλος ειναι δελτίο.

Anonymous said...

Γράψε 3.35 .......
Μόνο κοίτα πόσο έδινε το Χ στο συγκεκριμένο αγώνα και ποιοι είχαν όφελος από αυτό .Και κάτι ακόμα δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές να παίζουν τον Ιατρούδη στην Βόρεια Ελλάδα ;
Αλλά μόνοι κάποιοι μας βολεύουν .................

Anonymous said...

Άυπνε φίλε 3:35. Κάθε σφύριγμα στο τελευταίο λεπτό δεν είναι κράτημα δελτίου.

Anonymous said...

στο τελευταιο λεπτο ειναι κρατημα δελτιου το 2λεπτο ΠΑΝΤΑ!ΑΣΧΕΤΟΙ

Anonymous said...

δεν σε αφηνει να παιξεις 100ευρο στο Χ,και το Χ εδινε 10!

Anonymous said...

Το 2λεπτο στο τελευταίο λεπτό δεν μετατρέπεται ποτέ σε κόκκινη και κράτημα δελτίου. Για να κρατηθεί δελτίο θα πρέπει να καταστραφεί η ευκαιρία για γκολ ή να καταστραφεί η ευκαιρία για δημιουργία φάσης για γκολ. Για παράδειγμα ένα σκληρό φάουλ σε οργανωμένη άμυνα δεν είναι κόκκινη επειδή είναι τελευταίο λεπτό. Μία διαμαρτυρία ή όταν ο παίχτης δεν αφήνει κάτω την μπάλα μετά από σφύριγμα του διαιτητή εξακολουθούν να είναι 2λεπτες.

Anonymous said...

Να μας πει ο Σκούφας. Σπρώξιμο παίκτη σε αιφνιδιασμό σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου και ενώ δεν υπάρχουν αμυντικοί συμπαίκτες προπορευόμενοι του αμυντικού είναι πέναλτι ή όχι?
Θέλουμε σωστές αποφάσεις ή όχι? Θέλουμε διαιτητές που να σφυρίζουν εκτός έδρας 50/50 ή όχι? Θέλουμε διαιτητές που μέχρι το 60΄να σφυρίζουν σωστά ή όχι?

Anonymous said...

Ποιο ηταν σωστο ρε μεγαλε ?
Καταρχιν ο παικτησ την ωρα που τον σπρωχνει ο βουτσασ ειναι στο πλαι του .
Η φαση ειναι φαουλ και κοκκινη και κρατημα δελτιου τελοσ θεματοσ.
Τα παιδια δεν τα αμφισβητεισ κανεισ εκαναν ενα λαθοσ στο τελοσ που μπορει να συμβει παντου.
Αντε και καλεσ γιορτεα σε ολουσ μασ !

Anonymous said...

Δες λιγο το 14.2 στους κανονες . Φιλε το πεναλντι ειναι αν καταστραφει μια καθαρηευκαιρια για γκολ αν καταστραφει απο πισω η απο πλαι το ιδιο ειναι Ο παικτης φευγει μονος αντεπιθεση τρωει σπμρωξιμο και εξαιτιας του σμπρωξιματος χανει ισορροπια και πεφτει . Στοκατω κατω αν συμβει κατι ιδιο στην δικη σου ομαδα ζητα φαουλ

Anonymous said...

Ο ορισμός του πέναλτι. Μπράβο στον συνάδελφο γιατί ήθελε πολλά κιλά άντερα να το σφυρίξεις τελευταίο δευτερόλεπτο.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 12:39 παραπάνω. Δεν δείχνει η φάση να είναι πέναλτυ, δεν μπορεί να είναι πέναλτυ όταν ο παίκτης είναι εντελώς στην πλάγια γραμμή στο εξτρεμ έξω από τα 9 μέτρα γιατί από αυτή τη θέση δεν απειλεί τίποτα. Πέναλτυ βεβαίως μπορεί να σφυριχτεί και στα 30 μέτρα μακρυά από το τέρμα, αλλά όταν ο παίκτης είναι τελευταίος και χάνεται μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ. Η ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ στην περίπτωσή μας έρχεται μετά από άλλη ενέργεια πολύ αργότερα από το πρώτο μαρκάρισμα. Σημασία έχει η στιγμή του σφυρίγματος, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε καθαρή ευκαιρία για γκολ. Δεν είναι μπάσκετ εδώ (φάουλ και μετράει...!).

Anonymous said...

Προς τον 9.20 Ασχολησου με το μπασκετ καλυτερα γιατι απο χαντμπωλ ζοριζεσαι . Καλες γιορτες