Σπουδαία νίκη του Ποσειδώνα μέσα στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία νίκη του Ποσειδώνα μέσα στον ΠΑΟΚ

«Θύμα» άλλης μιας έκπληξης έπεσε φέτος ο ΠΑΟΚ. Μετά το αποκλεισμό από την Αναγέννηση Βύρωνα στο Κύπελλο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε εντός έδρας από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου –που μετρούσε 5 σερί ήττες- με 30-27 για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ήταν η 3η συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τον «δικέφαλο» στο πρωτάθλημα και το 4ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (3 ήττες- 1 ισοπαλία). Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είναι σίγουρος ούτε για την τετράδα των πλέι οφ, αφού ο Ποσειδώνας τον έφτασε στον πόντο, ενώ αν ο ΓΑΣ Κιλκίς κερδίσει αύριο τη ΧΑΝΘ θα τον αφήσει 5ο στη βαθμολογία!

Με τους τερματοφύλακες σε κακή μέρα, την άμυνα στο δεύτερο μέρος να είναι τραγική (18 γκολ), το
Βότση να μη μπορεί να βοηθήσει επιθετικά και τον πάγκο επίσης να είναι ανήμπορος να γυρίσει το ρου του ματς, ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε ακόμη μια βαριά ήττα στο παθητικό του και εφόσον αύριο το Κιλκίς νικήσει στη Θεσσαλονίκη τη ΧΑΝΘ, τότε ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός τετράδας στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Χωρίς τους Παλάσκα και Νικολαΐδη για ένα ακόμη ματς, στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωθρά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-5 στο 10ο λεπτό, όμως από το σημείο εκείνο και έπειτα έλεγξε πλήρως τον ρυθμό. Με τον Νέναντ Τρουμπέτας να είναι εξαιρετικός με 4 γκολ και 100% ευστοχία και τέσσερις ασίστ, και τον Κοκώνη να δίνει πολύτιμες ανάσες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και μπήκε στα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων (15-12). Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η παρουσία του Άγγελου Τσίλη, που όχι μόνο έδωσε λύσεις από την αριστερή γωνία, αλλά είχε και πολλή καλή παρουσία στην κορυφή της άμυνας 5-1.
Για τους φιλοξενούμενους πλήγμα αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Σκρόμπιτς φορτώθηκε με δύο δίλεπτα και ουσιαστικά βγήκε εκτός ρυθμού αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος η άμυνα του ΠΑΟΚ χάλασε, το μυαλό θόλωσε και επήλθε ολική ανατροπή στο ματς. Το Λουτράκι σταδιακά μείωσε τη διαφορά και πλησίασε στο γκολ (17-16 στο 37ο λεπτό), ισοφάρισε 18-18 στο 41ο λεπτό και προηγήθηκε με 19-20 στο 43ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να μην αντιδρά, αλλά ούτε και να σταματά τον ρυθμό των φιλοξενούμενων έστω με ένα ταιμ άουτ. Αυτό συνέβη, μόνο όταν ο Ποσειδώνας ξέφυγε με 3 γκολ, 22-25 στο 52ο λεπτό. Και τότε, όμως, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν μείωσε, αλλά παρόλο που είχε παίκτη παραπάνω για δύο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 25-30, δύο λεπτά πριν το τέλος και ουσιαστικά εκεί τέλειωσε το ματς.

ΠΑΟΚ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-30
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 7-6, 10-8, 11-9, 15-12 (ημχ.), 17-14, 18-17, 20-20, 22-24, 23-27, 27-30
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Κοκώνης, Ορφανουδάκης, Πίτσιος 2, Τσίλης 3, Τσακίρης 4, Βότσης 1, Πετρίδης 2, Ιλερής, Παπαδόπουλος 1, Τρουμπέτας 6, Περβανάς, Κοκώνης 6, Κεσίδης 2, Τσεσμετζίδης
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 6, Τσικογιαννόπουλος 4, Βαμβακάς 4, Πέρρος 9, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 3.
Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 5/6-3/3.

8 comments

Anonymous said...

Αφιερωμένο από τον ποιητή ΦΑΜΦΑΡΑ.

Ο Σκοταδόψυχος!
Φαρμάκι έχω στην ψυχή,
φέρνει μαυρίλα θολερή, στα στήθια μου.
Νύχτα αξημέρωτη ξανά,
με το πιοτό της με κερνά, εβίβα μου!
Σκοτάδι πίνω για πιοτό,
πω πω πω πω, πω πω πω πω,

Ντέφι της λύσσας μου κρατώ,
πωπωπωπω, πωπωπωΠωωω...

και το μυαλό μου είναι θολό,
πωπωπωπω, πω πω πω πω…

...και το μυαλό σου είναι θολό,
και το δικό της πιο λειψό.
Σας εθολώσαν τα λεφτά...
Γεια σου ΣΤΕΛΑΡΑ φαφλατά!
Κοκορίκου!
Κοκορίιιιικουουουου!

Anonymous said...

Τι έγινε Τριτωνάκια; Χωρίς σφυρίχτρα δεν μπορείτε;

Anonymous said...

Μπραβο λουτρακαρα..ιστορικο διπλο...παπαγαλακια του παοκ που ειστε τωρα;

Anonymous said...

Ειμαστε μπουκο

Anonymous said...

Για να δουμε ποιος θα ερθει

Anonymous said...

βρωμα και δυσωδια εξω απτο γηπεδο χτες. στελιο και δημητρη ντροπη σας νεκροθαφτες. πριν τελειωσει το ματς....κιολας

Anonymous said...

Υετίων , ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν το κατέχεις. Είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ . Από συγκυρία και ικανότητα παικτών έκανες ότι έκανες .
Αν παραμείνεις βλέπω τον ΠΑΟΚ στην Α2 του χρόνου . Γερά Στελάρα , μη τους κάνεις την χάρη και παραιτηθείς . Κράτα .

Anonymous said...

Εφυγε ο Στέλιος? γιατί δεν μας βάζεις άρθρο εδώ;;;;