Φιλικά Εθνικής γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικά Εθνικής γυναικών

Η ΟΧΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας διοργανώνουν τουρνουά Γυναικών, με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας, την Σέρβικη Knjaz Milos και τον ΠΑΟΚ. Η Εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί σήμερα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της και το Σαββατοκύριακο θα δώσει στο πλαίσιο του τουρνουά τρεις αγώνες. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωκράτης Βακάλης και ο συνεργάτης του Χρήστος Τζουβάρας κάλεσαν 23 αθλήτριες, κάποιες από τις οποίες θα στελεχώσουν και την Εθνική Γυναικών «Under 23», η οποία θα πάρει μέρος στην διοργάνωση του Τσάλεντζ Τρόφι που θα διεξαχθεί στην Λάρισα 24-31 Μαρτίου.

«Διπλός στόχος στο τουρνουά»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης επεσήμανε για το τουρνουά της Δράμας: «Ουσιαστικά σε αυτό το καμπ προετοιμασίας, ο στόχος είναι διπλός με τις κλήσεις που αποτελούν δύο κομμάτια της Εθνικής Γυναικών. Ο πρώτος είναι να διατηρήσουμε ζεστή την καρδιά της Εθνικής ομάδας με τις μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες που πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να πάρουν οδηγίες για το πώς θα πορευτούν το επόμενο διάστημα και ο δεύτερος είναι για τις αθλήτριες, που θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα Under 23, οι οποίες με αυτό το πάντρεμα και την διαδικασία θα μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, στις τακτικές της και θα προετοιμαστούν κατάλληλα για το Τσάλεντζ Τρόφι».
Αναφορικά με τους αντιπάλους ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας είπε: «Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας και τον πρωτοπόρο της φετινής Α1 Γυναικών και με μία ιστορική ομάδα της Σερβίας με παράδοση στο άθλημα και εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες. Τις περισσότερες φορές οι σύλλογοι είναι δυσκολότεροι αντίπαλοι από τις Εθνικές ομάδες, καθώς έχουν μεγαλύτερη ομοιογένεια. Το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουν περισσότερο οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Under 23 που θα αγωνιστεί στο Τσάλεντζ Τρόφι».

Το πρόγραμμα
Σάββατο 30/11, ώρα 18:30 Ελλάδα- Κnjaz Milos
Κυριακή 1/12, ώρα 10:00 Ελλάδα- Knjaz Milos
Kυριακή 1/12, ώρα 17:00 Ελλάδα- ΠΑΟΚ

Βασιλειάδου αντί Προκοπίδου
Στη θέση της Ελένης Προκοπίδου που υπέστη ρήξη χιαστών κλήθηκε η Αθηνά Βασιλειάδου. Οι κλήσεις: Κοντοστεργίου, Κοτσαμπουικίδου, Μασμανίδου, Μαυρογεώργη, Τσακάλου, Χοτοκουρίδου, Χρονοπούλου, Χρυσή (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Ανθίτση, Μάστακα, Μούρνου, Νούλα, Παπαδοπούλου, Στρατάκη (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μπατζαρακούδη, Παρασκευαϊδου (Μέγας Αλέξανδρος), Ιωαννίδου (Μακεδονικός), Καραγιαννίδου (Εθνικός Κοζάνης), Ποιμενίδου, Δημητρίου (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Βαφειάδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).

4 comments

Anonymous said...

Βακαλης - Τζουβαρας...πσσσσσ!!!!μαγικη συνταγη!!!!!!πολλα τα χαλια σας ρεεεεεεεεεε!

Anonymous said...

Σωκράτη ξέρεις απο φίδι κολοβό ;

Anonymous said...

βαλτε τωρα τον γερολυκο στην γυναικων.

Anonymous said...

Ο οποίος είναι ???