Αποτελέσματα 1ου ομίλου Α2 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποτελέσματα 1ου ομίλου Α2 γυναικών

Πήγασος Αιγίου-Αναγέννηση Βύρωνα 11-32
Βαριά εντός έδρας ήττα, αλλά αναμενόμενη, γνώρισε από την Αναγέννηση Βύρωνα η γυναικεία ομάδα του Πήγασο Αιγίου με σκορ 32-11, για την 3η αγωνιστική της Α2 Γυναικών Χάντμπολ.
Η Αθηναϊκή ομάδα ήταν ανώτερη αγωνιστικά και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο και κάνοντας έτσι το 3×3, παρότι δεν βρίσκεται στην κορυφή, αφού κουβαλούσε ποινή -5 βαθμών από πέρυσι. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτριες του Γιώργου Παπανικολάου
χρειάστηκε να περάσουν 21’ για να σκοράρουν και έτσι βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 16-3. Η συνέχεια είχε διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 32-11, που ήταν και η μέγιστη διαφορά.
Πρώτη σκόρερ για τον Πήγασο ήταν η Ελενα Πίκουλα, που σημείωσε 4 γκολ.
Τα δεκάλεπτα: 0-5, 0-9, 3-16 ημ., 6-22, 8-28, 11-32 τελικό.
Πήγασος Αιγίου: (Γ. Παπανικολάου), Αλεξοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Σεβαστού, Παπαδοπούλου, Ευγενοπούλου 1, Μελισσουργού 1, Γαργαράκη, Παπανικολάου 3, Κουτρουλή, Κ. Προδρομάκη, Νικολοβγένη, Ανδρ. Προδρομάκη 1, Κολοκυθά 1, Πίκουλα 4, Παπανικολοπούλου.

* Για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, η Αιγιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Καματερό (1/12, 16.00).

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας http://aigialeiaspor.wordpress.com/

Η εμπειρία νίκησε τον ενθουσιασμό

Την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 γυναικών ο Αργολικός γνώρισε την ήττα στο Ναύπλιον από το φιλόδοξο Καματερό 23-15. Το πάθος και ο ενθουσιασμός των κοριτσιών του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ δεν έφταναν για να αντιμετωπίσουν την έμπειρη ομάδα του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. Κοίταξαν τον αντίπαλό τους στα μάτια  και τον αντιμετώπισαν σαν ίσος προς ίσο. Όμως δεν έφτανε αυτό, γιατί η εμπειρία νίκησε στο τέλος τον ενθουσιασμό.

Η Αθηναϊκή ομάδα κυριάρχησε στον αγώνα και προσπαθούσε να ανοίξει τη διαφορά στο σκορ όμως ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ήταν κοντά τουλάχιστον μέχρι το 20 λεπτό. Η κούραση όμως λύγισε τα κορίτσια της Αργολικής ομάδας και οι Αθηναίες βρήκαν την ευκαιρία να πάνε στο ημίχρονο με διαφορά ασφαλείας  7-14 . Στο β΄ ημίχρονο οι αθλήτριες του  Νίκου Αντώνογλου ενισχυμένες με την έμπειρη Βάσω Κατσιγιάννη, μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μικρό σερί (3-2 στα πρώτα 15 λεπτά), αλλά αυτό δεν έφτανε για να λυγίσουν την αντίσταση του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. Στα τελευταία λεπτά έπαιξαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και φυσικά εμπειρίες.

Σε γενικές γραμμές στον ΑΡΓΟΛΙΚΟ επικρατεί ενθουσιασμός από την εξαιρετική δουλειά του νεαρού προπονητή Νίκου Αντώνογλου. Η ομάδα παίζει με πάθος, με δύναμη και αγώνα με αγώνα δείχνει καλύτερη και βελτιωμένη. Αν σκεφτούμε ότι έπαιζε χωρίς την Πένυ Αρσενοπούλου, σίγουρα το σκορ θα ήταν διαφορετικό.  Κορυφαία του αγώνα η Κατσιγιάννη Βάσω και η Γογωνά στο β΄ημίχρονο.
Τα δεκάλεπτα : 3-3 , 5-8 , 7-14 , 10-16 , 11-19 , 15-23 .

ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ (Νίκος Αντώνογλου): Γογωνά Τ/Φ , Γραμματικοπούλου Τ/Φ , Τούσι , Τζάια Αντ. Τζάια Ερ. , Ντρέτσα Μ. , Ντρέτσα Μπρ 1. , Χατζηβιδόγλου ,Βορριά , Αρσενοπούλου , Κατσιγιάννη Β. 5 ,  Νταγιάντη 1 , Ριβάλς 2 , Τομά 4 , Σαρίφα 2.

Πηγή: http://arberoris.blogspot.gr

Αποτελέσματα:
3η Αγωνιστική
Γ.Σ ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ-Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 15 - 23
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡ. 11 - 32
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ -ΚΕΝΤ. 14 - 12
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. 24 - 20


No comments