Εντυπωσιακοί οι "μικροί" του Ζαφειράκη. Δηλώσεις - βίντεο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντυπωσιακοί οι "μικροί" του Ζαφειράκη. Δηλώσεις - βίντεο

Mεγάλη νίκη του Ζαφειράκη Νάουσας επί του Παναιτωλικού Αγρινίου με το ευρύ σκορ 36-22. Η νεανική ομάδα του Τεό Παυλίδη, που απαρτίζεται κυρίως από παίκτες του εφηβικού τμήματος, δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο επικράτησε του Παναιτωλικού και καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 36-22

Δεκάλεπτα : 4-4, 9-7, 13-11 (ημίχ.), 22-14, 32-20, 36-22 (τελικό)
Συνθέσεις
Ζαφειράκης Νάουσας: (Παυλίδης Θ.): Λιούμης, Ψωμιάδης, Μπουμπουλέντρας, Λαζαρίδης, Τσαλιγόπουλος 1, Θεοδωρόπουλος 11, Βλάχος 6, Τσατσάς 5, Τριανταφυλλίδης 3, Αλμπανίδης 2, Τζουβάρας 2, Ρότζιος 1, Σιδηρόπουλος 1, Τσαγκέρας 2, Μαντζώρος 1, Μαυροδουλάκης 3.

Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.: (Ζαραβίνας Μιχ.) Σπυρόπουλος, Ράικος, Μπαζούλας, Δήμου 1, Πυρπηρής 1, Καλλιακμάνης 2, Νταούρος 4, Γοργολίτσας 5, Παπανίκος 3, Λάγιος, Γεωργίου 6, Σωτηρόπουλος.
Διαιτητές : Θεοδοσίου, Χαρίτσος

Δηλώσεις (e-handball.gr)
Τεο Παυλίδης (Ζαφειράκης): Το φαινόμενο να παρουσιαζόμαστε δυνατή στην έδρα μας είναι πλέον σύνηθες, στην πορεία περιμένω από το νεανικό μας σύνολο να βρεί τα ανάλογα πατήματα και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ώστε να έχουμε τη καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Μιχάλης Ζαραβίνας (Παναιτωλικός): ‘Ηταν ένα καλό και συνάμα γρήγορο παιχνίδι, το ρυθμό του οποίου δεν μπορέσαμε από ένα σημείο και μετά να παρακολουθήσουμε λόγω απουσιών. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζαφειράκη για τη νίκη και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας.




No comments