Νέος προπονητής της Ορμής Λουξ, ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέος προπονητής της Ορμής Λουξ, ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς

Ο 37χρονος Σέρβος προπονητής Νταμίρ Στογιάνοβιτς, θα είναι ο νέος προπονητής της Ορμής Λουξ. Ο Στογιάνοβιτς είναι τα τελευταία τρία χρόνια ο προπονητής της ΖRK Zemun και του εθνικού κλιμακίου παίδων του Βελιγραδίου, ενώ είναι επικεφαλής των σχολών χάντμπολ της Άντρεα Λέκιτς και διδάσκει σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές χάντμπολ της Σερβίας μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Ισραήλ Ντράγκαν Τζούκιτς.

Ο Στογιάνοβιτς παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Πάτρας.

5 comments

Anonymous said...

στα γαριδάκια τους βρίσκουνε ρε παιδιά !

αναλώσιμος και αυτός, σαν τους προηγούμενους

η Ορμή δεν έχει ανάγκη από προπονητές,από διοίκηση πάσχει ...

Anonymous said...

Δεν τον βλεπω να βγαζει νοεμβριο!!! κριμα ο ανθρωπος τοσα εξοδα για μετακινησεις βαλε κ την ταλαιπωρια, δεν κρατανε καλυτερα τον αλεκο ειναι κ τσαπα!

Anonymous said...

ομορφουλης φενεται παντως

Anonymous said...

Τζούκιτς, ε; μεγάλος δάσκαλος. Αυτός δεν ήταν που είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη στο Νέων; Τότε ήταν στην ομαδάρα τους Άγγλους. Είχε μεγάλο γέλιο η 3:2:1 που είχε δείξει. Στο δεύτερο πίβοτ συνέχιζε να παίζει 3:2:1 και όλοι κάναν πάρτυ, αφού ο πίσω κεντρικός έτρεχε σαν μαλάκας από το ένα πίβοτ στο άλλο και δεν προλάβαινε τίποτα... Αν είναι και ο Στογιανοβιτς σαν τον Τζούκιτς ψωνίσατε από σβέρκο...

Anonymous said...

ξενος να ειναι και οτι να ειναι.απο τον σχολιαστη της εθνικης δανιας τον αλλον που πεθανε το παιδι του και τωρα σε αυτον.παει ο καιρος που ετρωγε τους προπονητες τωρα φευγουν μονοι τους.η τιμωρια του ειναι να το θυμηθητε και αυτος μονος του θα φυγει.