Επιασε δουλειά στην Ορμή Λουξ ο Τσοπ - Απομακρύνθηκε η Πένεφ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιασε δουλειά στην Ορμή Λουξ ο Τσοπ - Απομακρύνθηκε η Πένεφ

Στην Πάτρα βρίσκεται από την Κυριακή ο Γιάνι Ιβάν Τσοπ, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά με την νέα του ομάδα, Ορμή Λουξ. Ο Σλοβένος τεχνικός μαθαίνει τις νέες του παίκτριες και θα ντεμπουτάρει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Η Τάνια Πένεφ θα πληρώσει το «μάρμαρο» για το αποτυχημένο ξεκίνημα της Ορμής Λουξ στην φετινή Α1. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ομάδας θα
«τελειώσουν» την Σέρβα προπονήτρια, η οποία δεν θα συνεχίσει ούτε ως βοηθός του Γιάνι Ιβάν Τσοπ, ούτες ως υπεύθυνη υποδομών (αντίθετα η Χαρά Μαργαρίτη θα παραμείνει κανονικά στις μικρές ηλικίες).

Πηγή: www.pelop.gr

2 comments

Anonymous said...

Καμια αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ρε κογκα?αντε αποφασισε ποιος σου κανει!και μην ξεχνας οτι η ομαδα απαρτιζεται απο δικιες σου επιλογες οπωσ και καθε χρονο.Το ξεφτιλισες το θεμα.το βρηκαμε τωρα ολοι οι καταπληκτικοι παραγοντες!σας φταινε ολα!εσεις δεν φταιτε ποτε!ντροπη σας

Anonymous said...

Ρε παιδια ελεος εκει στην ορμη,ραβε ξηλωνε ειστε καθε χρονο δεν γινετε ετσι δουλεια, χειροτερη κ απο ομαδα ποδοσφαιρου εχετε καταντησει!!!!!!!