Έτοιμοι για τη νεα σεζόν οι διαιτητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμοι για τη νεα σεζόν οι διαιτητές

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια διαιτητών της ΚΕΔ σε Βέροια και Αθήνα με την συμμετοχή 90 και πλέον διαιτητών και παρατηρητών από όλη την Ελλάδα. Στην Βέροια χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, οποίος κάλεσε τους διαιτητές να... βάλουν πλάτη σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το άθλημα. Επίσης μίλησε ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Παυλίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Βέροια θα είναι πάντα κοντά στο άθλημα του χάντμπολ. Στην Αθήνα την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Αθανάσιος Μανδάς, ο οποίος συνέστησε υπομονή και ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., ενώ ο οικοδεσπότης πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ
Στράτος Κυριακούλιας επεσήμανε πως πρέπει να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα και ιδιαίτερα των νέων διαιτητών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αθανάσιος Νικολίτσας συμπερασματικά με τα σεμινάρια τόνισε: «Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Τόσο στα αγωνιστικά τεστ, όσο και στα γραπτά, τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά. Οι διαιτητές ήρθαν προετοιμασμένοι, ιδίως αυτοί που θα διευθύνουν αγώνες της Α1 Ανδρών- Γυναικών. Έγινε προβολή του DVD της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και φάσεων από το ελληνικό πρωτάθλημα. Προσωπικά ζήτησα από τους διαιτητές να υπάρξει κατανόηση γιατί οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και το άθλημα μας χρειάζεται όλους. Θέλω να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Βέροιας Χαρά Ουσουλτζόγλου για την στήριξη της, τον αντιδήμαρχο κ. Παυλίδη, τον σύνδεσμο Διαιτητών Βεροίας, την Ένωση Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, τον ΣΥΔΧΑ και την επιτροπή διοίκησης του γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση των σεμιναρίων».

4 comments

Anonymous said...

Δεν έχει απεργία φέτος?

Anonymous said...

Σιγά μην γίνει απεργία φέτος. Αφού ικανοποιήθηκαν όλοι οι διαιτητές. Οι μόνοι που ψυθίρισαν κάτι για απεργία ήταν η Πτολεμαιδα και η Δράμα. Και όχι για οικονομικούς λόγους. Απλά επειδή είναι χολωμένοι. Οι μεν πρώτοι γιατί δεν προτάθηκαν για διεθνείς και οι δεύτεροι γιατί ο Χατζ δεν είναι πλέον στην ΚΕΔ και δεν έχει προταθεί για διεθνής παρατηρητής. Όλων των άλλων έγιναν τα χατήρια και έτσι το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά.

Anonymous said...

Προς 8:03 μ.μ. 23-09-2013

Είσαι πολύ βαθιά νυχτομένος!!!

Anonymous said...

10:19
Είχα μια απορία για το πως περνάς τα βράδυα σου αλλά μόλις μου το απάντησες.
Το "Λαλάκα" που σου φωνάζουν οι φίλαθλοι όταν διαιτητεύεις δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις πράξη κάθε βράδυ.
Στείλε & άλλα links να επιμορφωθούμε "διαιτητικά" όπως & εσυ!!!