Με τον Διομήδη στην Κροατία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τον Διομήδη στην Κροατία

Οι  Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα μας ξεκινούν. Ο Διομήδης έχει πρώτο σταθμό του την Κροατία και συγκεκριμένα την πόλη Nacise, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την RK NEXE, στην πρώτη από τις δύο μάχες για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF CUP.

Οι μνήμες ξυπνούν, οι παλμοί ανεβαίνουν και ευχή όλων μας είναι η ομάδα μας φέτος να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του EHF CUP, πράγμα το οποίο πέρσι παραλίγο θα κατάφερνε, αν δεν
βρισκόταν στο δρόμο του το μεγαθήριο της Rhein Neckar Lowen, η οποία κατέκτησε και το αντίστοιχο κύπελλο του θεσμού. Ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του EHF CUP είναι εξέχουσας σημασίας αλλά και υπερπολύτιμος για την ομάδα μας, καθώς θα καταταχθεί στην ελίτ των ομάδων που συμμετέχουν στον θεσμό, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι σε ισχυρότατες ομάδες από όλη την Ευρώπη κερδίζοντας τεράστια εμπειρία αλλά και ανταγωνιστικότητα ευρωπαϊκού επιπέδου και αν καταφέρει να προχωρήσει, θα προσφέρει βαθμούς στο Ελληνικό χάντμπολ, ενισχύοντας την κατάταξή του.

Αρχής γενομένης λοιπόν από την Κροατία, οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο μας βαδίζουν σε ένα δύσκολο ανηφορικό μονοπάτι με όπλα τους την φετινή ομοιογένεια και εξαιρετική ταχύτητα που παρουσιάζει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Διομήδης.

Στο πρώτο τους ταξίδι, θα ήταν πολύ ευχάριστο αν μπορούσαν να ακολουθήσουν  την ομάδα και φίλοι ή φίλαθλοι της πράσινης οικογένειας, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η φυσική τους παρουσία δίπλα στην ομάδα την ώρα του αγώνα λειτουργεί καταλυτικά στην απόδοσή της. Οι καιροί βέβαια είναι πολύ δύσκολοι οικονομικά και δεν επιτρέπουν σε πολλούς από εμάς να είμαστε παρόντες σε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλη την δυσχερή οικονομική κατάσταση όμως, η διοίκηση του Διομήδη κατάφερε να βρει ένα ευέλικτο και οικονομικό πακέτο για το ταξίδι της Κροατίας και να εξασφαλίσει και δωρεάν μετακινήσεις από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου προς την Nacise και πίσω.

Αναλυτικά προβλέπονται τα εξής:

Αεροπορική εταιρία JAT: 255 ευρώ
Αναχώρηση Παρασκευή 11/10/2013 στις 18.55 από Αθήνα προς Βελιγράδι με την πτήση JU 439
Επιστροφή Κυριακή 13/10/2013 στις 14.50 από Βελιγράδι προς Αθήνα με την πτήση JU 438

Αεροπορική εταιρία Ολυμπιακή: 220 ευρώ
Αναχώρηση Παρασκευή 11/10/2013 στις 14.25 από Αθήνα προς Βελιγράδι με την πτήση OA 393
Επιστροφή Κυριακή 13/10/2013 στις 15.45 από Βελιγράδι προς Αθήνα με την πτήση OA 394

Στις παραπάνω ενδεικτικές τιμές θα προστεθούν τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει η ομάδα μας, τα οποία όμως δεν θα είναι πολύ ακριβά.

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς, όποιος θελήσει να ακολουθήσει την ομάδα μας θα είναι από την αρχή μέχρι το τέλος δίπλα στην αποστολή, συμπεριλαμβανομένου και του ξενοδοχείου, γεγονός το οποίο θα προσδώσει αμιγώς οικογενειακό χαρακτήρα στο όλο ταξίδι. Γιατί ο Διομήδης είναι μια μεγάλη οικογένεια!

Για την επικύρωση και διασφάλιση των ανωτέρω τιμών και πακέτων θα πρέπει να έχουμε μια εικόνα, σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο ταξίδι. Για τον λόγο αυτό, όποιος θελήσει να συμμετέχει θα πρέπει μέχρι την προσεχή Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου να δηλώσει την συμμετοχή του τηλεφωνικά στον κο Ανδρέα Μούκιο στο 6936 506080.

Στο ραντεβού με την ιστορία σας θέλουμε όλους κοντά μας!

Πηγή: www.diomidis-handball.gr

No comments