Ιωνικός ΝΦ: Στόχος η άνοδος και οι μικρές ηλικίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιωνικός ΝΦ: Στόχος η άνοδος και οι μικρές ηλικίες

Μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν,αφού η ομάδα μας ξεπέρασε πολύ γρήγορα το εμπόδιο του υποβιβασμού και τερμάτισε στην πέμπτη θέση, παρουσιάζοντας ένα δυνατό σύνολο με πολλά νέα παιδιά που έδειξαν μεγάλη διάθεση, μαχητικότητα και συνοχή, πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη.Η ομάδα μας ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες και σε συνδυασμό με τους νέους αθλητές που διαθέτουμε θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο και πιο ισχυρό σύνολο με στόχο η ομάδα μας να παλέψει όλα τα παιχνίδια δίνοντας  το 100% των δυνάμεων της, να είναι ανταγωνιστική,να αναπτύξει και να ενισχύσει το ένστικτο του νικητή κάτω από μια ενιαία φιλοσοφία.

Οι παίκτες που θα ενισχύσουν τον σύλλογο την φετινή χρονιά είναι οι εξής.


Αποστολίδης, Σταματάκης, Μανδηλαρας από  Βριλήσια, Μπακόπουλος, Κυριαζης, Κακαβογιάννης, Βαλαβάνης, Κελεπούρης, Στρούζας, Δρόλιας, Τσοβίλης από Αναγέννηση Βύρωνα, Σομπίρακουλ από Πανελλήνιο, Τσαγκογιώργας από Ν. Ιωνία και Αντωνιάδης από Μαρούσι.

Παράλληλα όμως η ομάδα μας συνεχίζει να στοχεύει στις μικρές ηλικίες καθώς το όραμά μας είναι να γίνει ο Ιωνικός μια μεγάλη κυψέλη νέων ανθρώπων, με σκοπό τα παιδιά να αθλούνται και παράλληλα να διασκεδάζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με στόχο την ομαλή κοινωνικοποίησή τους με το μέγιστο αθλητικό ιδεώδες που προσανατολίζεται πρώτα στην ολοκλήρωση των παιδιών σαν σωστές προσωπικότητες και στη συνέχεια ως αθλητές .Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε φέτος δύο προπονητές που είναι και παίκτες στην πρώτη ομάδα, τον Παντελή Τόιτο και τον Ηρακλή Μπιτόπουλο και σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Καρναβά αλλά και με τον πρώτο προπονητή μας τον Μενέλαο Δανήλο θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα για την διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας στις προπονήσεις.

Επίσης η κ. Αννα Δημουλίνου,που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση των ηλικιακών μας τμημάτων καθώς και ο Μιχάλης Φουντεδάκης ως βοηθός στην πρώτη ομάδα, συνθέτουν το team των ανθρώπων που βοηθούν την ομάδας. Οραμά μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις,ώστε το σωματείο να επιτύχει τους στόχους του και να τονώσει το ενδιαφέρον των αθλητών μας για το handball.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε τους γονείς των αθλητών και τους φιλάθλους του Ιωνικού να σταθούν δίπλα μας, να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους στους αγώνες αλλά και στα κοινά της ομάδας.

Δελτίο τύπου

14 comments

Anonymous said...

Συνταγη Βυρωνα,...

Anonymous said...

Θέλετε τους γονείς να σας σταθούν παρόλα αυτά όταν ένας παίχτης σας , ζητάει μεταγραφή απτην ομάδα προσπαθείται να του κόψετε τη καριέρα ... θέλετε ανάπτυξη και σύμπνοια αλλά είστε παρτάκιδες και συντηρητικοί ... πολύ ωραία τα λόγια σας αλλά στη πράξη τίποτα !!!
Αλήθεια , τμήμα πυγμαχίας θα κατεβάσετε φέτος ???

Anonymous said...

μπαμπη κλεψε λιγο ακομα

Anonymous said...

Ούτε καν πλησίασες ...

Anonymous said...

οταν ξεκινας τις ανακοινωσεις των μεταγραφων κι πρωτο ονομα ειναι ηλιας αποστολιδης ........τα λεει ολα.....καλη επιτυχια αν και κατι μου λεει οτι σε 10 μερεσ θα παιζετε μπουνιες.....μεσο ορο ηλικιας στις μεταγραφες.....39...........θα γελασουμε πολυ φετοσ μαζι σας...........φιλος απο τα παλια..........

Anonymous said...

Οι μεταγραφές που ανακοινώθηκαν προσβάλλουν πρώτα απ' όλα τους περσινούς αθλητές τις ομάδας και οι ίδιοι ξέρουν το γιατί...
Τώρα πως γίνεται να διατυμπανίζεις ότι έχεις τμήματα υποδομής και παίρνεις μεταγραφές μέσου όρου ηλικίας άνω των 35 αυτό είναι άλλο θέμα...Τέλος ασ μας πεί η διοίκηση του ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. πως γίνεται να έχεις σαν στόχο την άνοδο με αθλητές που ενώ πέρυσι την κέρδισαν έφυγαν κακήν κακώς από τον ΒΥΡΩΝΑ?Αυτό δείχνει έλλειψη σχεδιασμού και προχειρότητα και ΠΑΝΩ απ' όλα δείχνει παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης στους περσινούς αθλητές της ομάδας σας..Ζήτω ο Ιωνικός Νέου Βύρωνα!!!

Anonymous said...

Φαντάζομαι το κλίμα της προπόνησης...οι πιτσιρικάδες θα τρέχουν και τα γεροντοπαλίκαρα θα κάνουν σουτάκια και διατάσεις...αν βέβαια κατεβαίνουν προπόνηση..!

Anonymous said...

1 Ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει εγκλωβισθεί από τις συντηρητικές επιλογές του, θα πάρει βαθμούς φέτος αλλά συνολικά είναι πίσω πρέπει να ανανεώσει τον τρόπο που σκέφτεται η ηγεσία του να προσαρμοστεί και να σχεδιάσει την ομάδα στις καινούργιες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο χάντμπολ, όπως και νάχει καλή επιτυχία.

2 Που είναι ο Ιατρούδης ο Κότσιρας και οι άλλοι κύριοι της ανάπτυξης να μας πουν τι γίνεται με τον ΔΙΚΕΑ τον ΠΓΣ και τον ΒΥΡΩΝΑ. Κάνουν αλλαξ... παικτών για τα μόρια και αυτό το θεωρούν χάντμπολ η μαγαζάκι γωνία Πευκάκια; Έτσι θα πάμε μπροστά την ανάπτυξη και θα φτιάξουμε αθλητές για τις αντρικές ομάδες η έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε φιλόδοξους γονείς να εκμεταλλεύονται το άθλημα για τα μόρια και μετά μην τους είδατε. Οκ να πάρουν τα παιδιά τα μόρια αλλά γιατί έτσι με πονηριές να αλλοιώνουν τα πρωταθλήματα και εξευτελίζουν το άθλημα.
Πόσοι από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο εφηβικό στην Δράμα παίζουν φέτος στην αντρική ομάδα του ΔΟΥΚΑ; και πόσοι από αυτούς ήταν απο τα μινι του ΔΟΥΚΑ αν δεν κάνω λάθος ένας μόνο, τον άλλο τον είχαν πάρει με τον γνωστό τρόπο από τα Βριλήσσια διαλύοντας τα. Στήθηκε δηλ μια υπερομάδα για τα μόρια. Μιμητής φέτος ο ΠΓΣ.
Αλλά ποιον ενδιαφέρει αν δεν υπάρχουν παίκτες για τις εθνικές και αν το γενικό επίπεδο της Α1 όλο και χαμηλώνει.

3 Βγήκε και ο εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας με κατ΄εντολή(;) άρθρο του σε γνωστό site που υμνεί την οικογένεια του χάντμπολ, δεν μας είπε όμως πια είναι η οικογένεια, αυτή που το μόνο που κοιτάει είναι το συμφέρον λίγων; Από που να αρχίσει κάποιος και που να τελειώσει.
Μην το κουράζουμε, κάντε κάτι σοβαρό και με ουσία αλλιώς το άθλημα θα σβήσει, υπάρχει όσο αντέχουν του δίνουν τεχνητές αναπνοές κάποια σωματεία όποτε έχουν λεφτά ΔΙΟΜΗΔΗΣ και τώρα η ΑΕΚ
και κάποιοι λίγοι που δουλεύουν σοβαρά.

Anonymous said...

6:02 μμ, σωστά τα λες έχουν μεγάλη ευθύνη οι Κοτσιρας. Ιατρουδης που έχουν μετατρέψει την ιδιότητα τους, σε manager νεαρών αθλητών. Καλώ την ΟΧΕ να πάρει θεση σε αυτο το παζάρι παικτών.... Τελος πια με την ανοχή και σε βάρος των σωματείων γίνονται όλα αυτά. Οι σωστά σκεπτόμενοι, παράγοντες και προπονητές πρέπει να καταγγείλουν την "μαστροπιά´....

Anonymous said...

6:02 αυτό γίνεται σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στα αναπτυξιακά τους πρωταθλήματα, πάντα θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα δείχνει ενδιαφέρον και θα μαζεύει όσα παιδιά μπορεί για να έχει καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, το έχει κάνει και ο Ιωνικός, η αναφορά σου αυτή λοιπόν δείχνει ή οτι είσαι άσχετος ή οτι ήθελες να βγάλεις το κόμπλεξ σου για τον Ιατρούδη και τον Κότσιρα και κάτι έπρεπε να πεις.
Σταματήστε να κοντράρεστε εδω μέσα και ασχοληθείτε με κάτι πιο εποικοδομητικό για το άθλημα

Anonymous said...

Απο τους πρωταθλητές εφήβους του Δούκα στη Δράμα το 2012 θα παίζουν στην ανδρική ομάδα φέτος πέντε: Οι Μπάγιος, Φιλίππου, Τζανιδάκης, Αραπακόπουλος, Αϊβαλιώτης. Ο Μυλωνάς γύρισε στην Αναγέννηση Βύρωνα, ο Πηλίτσης σπουδάζει στη Γερμανία, ο Μπραουδάκης σπουδάζει στην Κομοτηνή, ο Τσολακίδης είχε πάει πέρσι στα Βριλήσσια και είναι φαντάρος τώρα και οι υπόλοιποι (Μπραουδάκης -τέρμα-, Ζιβούλοβιτς, Μωραϊτης, Πανταζής, Ηλιόπουλος, Στεφανίτσης και Καρακάσης είναι ακόμα στο εφηβικό). Για να μην γράφονται εξυπνάδες για τον ΑΣΕΔ μόνο για τις εντυπώσεις...

Anonymous said...

6:57 Οι χαραχτηρισμοί σου με αφήνουν αδιάφορο, απαντάω στο επιχείρημά σου, το ότι το κάνουν και σε άλλα αθλήματα η το ότι έτσι γίνεται δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν βλέπουμε το ότι σε άλλα αθλήματα λειτουργούν καλύτερα αλλά μας δίνει άλλοθι το έτσι γίνεται; Το θέμα είναι αν είναι σωστό να λειτουργεί το χαντμπολικό σύστημα συγκεντρωτικά και με αμφιλεγόμενο στόχο. Αν με πείσεις ότι δεν γίνεται για τα μόρια αλλά για την ανάπτυξη θα το δεχτώ.
Δεν κατηγορώ Κότσιρα και Ιατρούδη απλά σαν θεσμικά υπεύθυνοι περιμένω την θέση τους κάποια στιγμή.
Μπορεί ο συγκεντρωτισμός να ευνοεί μια ομάδα αλλά αποδυναμώνει τις άλλες και δεν ευνοεί την ανάπτυξη του αθλήματος και μιλάμε για ηλικιακά.
Δεν μου απαντάς (εσύ που είσαι σχετικός) γιατί ΔΙΚΕΑΣ ΠΓΣ & ΒΥΡΩΝΑΣ κάνουν συγκοινωνούντα δοχεία τα ηλικιακά τους τμήματα; για την ανάπτυξη;
η είναι ποιο εύκολο τώρα που διαβάζει για τον πχ εχτρέμ του ΔΙΚΕΑ να πηγαίνει στην Κυψέλη αντί στα Πευκάκια; η τα παιδιά του Βύρωνα να πηγαίνουν Πευκάκια και όχι Βύρωνα; είναι το κίνητρο η ανάπτυξη;

Anonymous said...

10:34 Ακριβώς, όταν ένας παίκτης προπονείται και αγωνίζεται σε μια καλύτερη ομάδα(αναφέρομαι στο δυναμικό της και οχι στο όνομα)σίγουρα βοηθάει την ανάπτυξη του,εκτός αν εσύ πιστεύεις οτι είναι καλύτερα για παράδειγμα στο εφηβικό να προπονείται κάποιος με τον Δικέα παρά με τον Δούκα ή τον Πανελλήνιο.
Αυτό γιατι κόπτεσαι για την ανάπτυξη, τα μόρια σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο, αλλά δεν υπογράφεις και κανένα χαρτί, πρέπει να αποδώσεις σαν ομάδα(ανάπτυξη)για να τα πάρεις.

Anonymous said...

για τον 10:02
Οκ είχα γράψει "αν δεν κάνω λάθος".
Το ότι το μοντέλο που λειτουργείτε, με ικανή δεοντολογική συνέπεια, έχει αποτέλεσμα για τον ΑΣΕΔ δεν σημαίνει ότι είναι και το μοντέλο που πρέπει να προωθείται και να επιδιώκει η Ομοσπονδία για την ανάπτυξη.
Η διαφωνία μας είναι μόνο στο ποιο είναι το περιτύλιγμα και ποια η ουσία. Αν η ουσία είναι ο αθλητισμός, καλώς και τα μόρια.
Αλλά όταν συμβαίνει το αντίστροφο, πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίζει.
Ευχής έργο θα ήταν να καταλήξουν όλα σας τα παιδιά και αυτά που σπουδάζουν εκτός έδρας να επανδρώσουν ανδρικές ομάδες.