Μελετάκος Γ. και Μανιουδάκης στον Ποσειδώνα Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μελετάκος Γ. και Μανιουδάκης στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου/Τμήμα Χάντμπολ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ταλαντούχο δεξί εξτρέμ και μέλος της Εθνικής Νέων Μελετάκο Γιώργο και με τον ταλαντούχο πορτιέρο Μανιουδάκη Μανώλη για δύο έτη, ο οποίος θα συμπληρώσει την προσπάθεια των Μπάρμπα και Βλαχογεώργου. Οι δύο αθλητές δήλωσαν για τη μεταγραφή τους:

Μελετάκος
"Ευχαριστώ την ομάδα του Ποσειδώνα για τη ευκαιρία που μου δίνει και ελπίζω να αντεπεξέλθω στους στόχους που θα θέσει η ομάδα και ο προπονητής.Πιστεύω πως μέσα από σκληρή δουλειά μπορούμε να ανεβούμε ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με πέρσι. Εύχομαι σε όλους υγεία,πίστη στην ομάδα και πάνω
απ'όλα υπομονή. Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου,τον Άρη Νικαίας για την στήριξη τόσων ετών και του εύχομαι γρήγορη επιστροφή στην Α1 όπως επίσης την Χανθ και τον Γιώργο Μπουμπάκη, τον προπονητή που με μύησε στο άθλημα.Καλή χρονιά σε όλους!"

Μανιουδάκης
"Ευχαριστώ τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την συνεργασία μας.
Έρχομαι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και με έναν προπονητή που ελπίζω να αντλήσω γνώσεις και εμπειρία απο την συνεργασία μας, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την προηγούμενη ομάδα μου τις Ελπίδες Πάτρας, τον Κο Καράβελα Αντρέα και το ΔΣ."

Πηγή: http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.gr/

2 comments

Anonymous said...

Μανώλη να είσαι υγιής για να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό στην νέα σου ομάδα........
Σε ευχαριστούμε και εμείς για το ήθος σου και την προσφορά σου στην ομάδα μας. Πάντα επιτυχίες προσωπικές και αθλητικές.
ΤΟ Δ.Σ των ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.

Anonymous said...

Μπαρμπας παγκο φετος οπως περσι το δευτερο μισο του πρωταθληματος