Επιτυχές το τουρνουά street στο Καματερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιτυχές το τουρνουά street στο Καματερό

Περισσότερα από 300 αγόρια και κορίτσια και πάνω από 250 γονείς έδωσαν το παρών στον τουρνουά street handball το οποίο διοργάνωσε ο KIPARISSIS ΓΑΣ Καματερού σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στην λεωφόρο Φυλής σε τρία ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Συντονιστής ήταν ο ΠΟΠ Κώστας Κότσιρας και για αυτό το τουρνουά δούλεψε όλος ο μηχανισμός του ΓΑΣ Καματερού με προεξάρχοντες τον Πρόεδρο Βασίλη Στεφανή, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Παπαιωάννου, τον Γενικό
Αρχηγό Λεωνίδα Ιωάννου και τους προπονητές Κώστα Μπούνα -που είχε την ιδέα της διοργάνωσης- Αλέξανδρο Ταρινίδη, Παναγιώτη Ασλανίδη Μαρία Στασινού, ενώ βοήθησαν και όλοι οι αθλητές- τριες του Συλλόγου.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων και υπεύθυνος ανάπτυξης της ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγ. Αναργύρων- Καματερού Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος πόλης Γιάννης Ρέπας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Ζαζόπουλος, Παναγιώτης Σταφυλάς, καθώς και οι διευθυντές των σχολείων.
Πολλά παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενταχθούν στις ομάδες του ΓΑΣ Καματερού. Μοιράστηκαν σε όλους μπλουζάκια και απονεμήθηκαν διπλώματα.

4 comments

Anonymous said...

καλα τα αγορια αλλα τα κοριτσια τι τα ηθελαν εκει στο καματερο?το γυναικειο τους ανεβηκε α1-και οχι μονο το εκατελειψαν στην τυχη του αλλα δεν το κατεβασαν και 3 αγωνες.ποιους δουλευουν η νομιζουν οτι δουλευουν?

Anonymous said...

Τα φτιαχνουν για να τα παιρνει η μεγαλη προπονηταρα (βλαχοκιμωνας) της Ν.Ιωνιας κουραδομαγκα και μετα γυρνανε πισω γιατι πιανουν ταβανι και δεν εχουν τι αλλο να μαθουν εκτος απο χαντ-μπωλ.

Anonymous said...

μην τον βριζεις τον βλαχοκιμωνα γιατι και εσυ τον ειχες.τωρα θα μου πεις εχεις τον μπουμπουνα και καμαρωνεις.ομαδα πλεον δεν εχεις ομαδα αλλα εχεις μαγαζι.

Anonymous said...

Εσυ το ξερεις καλα γιατι πληρωσες για να παρεις ετσι βλαχοκαματεριωτη.Θα σε περιμενουμε να ξαναγυρισεις ομως τωρα θα πληρωνεις και στην επιστροφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.