Στα προκριματικά του CL η AEK. Στο Ελληνικό η έδρα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα προκριματικά του CL η AEK. Στο Ελληνικό η έδρα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους

Η νταμπλούχος Ελλάδας ΑΕΚ απέστειλε σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) μέσω της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) την δήλωση συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών της περιόδου 2013-2014. Η «ένωση» μετά από κλήρωση, που θα διεξαχθεί στη Βιέννη στις 27 Ιουνίου θα κληθεί να συμμετάσχει σε έναν από τους τρεις προκριματικούς ομίλους, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση της στην κυρίως φάση του θεσμού. Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους της κουφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η έδρα που θα δηλωθεί θα είναι το κλειστό του Ελληνικού αφού ο νέος επικεφαλής του τμήματος Δ. Λαζόπουλος έχει καταλήξει σε αυτή τη λύση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ στις Γυναίκες με έγγραφο του ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να
συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ζήτησε να πάρει μέρος στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το EHF cup.Η υπόθεση του «δικεφάλου» του Βορρά θα εξεταστεί στην συνεδρίαση της EHF στις 21-22 Ιουνίου.

Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Κύπελλα σε άνδρες και γυναίκες είναι η 20η Ιουνίου. Συγκεκριμένα στο EHF cup δικαίωμα συμμετοχής έχουν Διομήδης Άργους (Α) και Ορμή Λουξ (Γ), στο Τσάλεντζ Καπ οι ΑΣΕ Δούκα, ΠΑΟΚ (Α), Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ), ενώ στο Κύπελλο Κυπελλούχων Γυναικών ο ΟΦΝ Ιωνίας.

No comments