Αγώνας για καλό σκοπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγώνας για καλό σκοπό

Φιλανθρωπικός αγώνας handball γυναικών μεταξύ ΟΛ.Α.ΔΡΑΜΑΣ HANDBALL TEAM - ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ HANDBALL ΔΡΑΜΑΣ , θα πραγματοποιηθεί στις 15/06/2013 στο δημοτικό γυμναστήριο αθλοπαιδιών Δράμας(κλειστό). Τα έσοδα του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19:00 με είσοδο 3 ευρώ, θα διατεθούν για 10χρονο Δραμινό κοριτσάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα και είναι απαραίτητη η ιατρική φροντίδα της στο εξωτερικό.


4 comments

Anonymous said...

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σωματεία και γίνετε κάτι για το χάντμπολ όσον αφορά την ανάπτυξη και το μέλλον του αθλήματος .Καλά είναι κ. Βαρελτζη τα σεμινάρια και η επιμόρφωση των προπονητών αλλά τι να τα κάνουμε όλα αυτά όταν στην ανάπτυξη η ομοσπονδία είναι προκλητικά απούσα ; Ποια παιδιά θα προπονήσουμε και για ποια τελική φάση ; Δέκα μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του μίνι και κανείς δεν ξέρει που θα γίνει .Πολλά τα προβλήματα του ελληνικού χάντμπολ Λύση ΚΑΜΙΑ προσπάθεια επίσης καμία .Να δω σε μερικά χρόνια με ποιους παίκτες θα παίζουν οι ομάδες της Α1 που κατά την γνώμη σας είναι η βιτρίνα του αθλήματος . Όμορφη βιτρίνα τρομερό επίπεδο μπράβο σας .

Anonymous said...

αν το προβλημα σου ειναι οτι δεν γνωριζεις που θα γινει το μινι συνεχισε να προπονεις τα παιδια σου ωστε οταν μαθεις που θα γινει το μινι να ξερεις που θα γινει το μινι.

Anonymous said...

αν αυτο καταλαβες καταλαβα γιατι το επιπεδο μας ειναι αυτο που ειναι

Anonymous said...

και'συ 12.18 οταν ξαναρωτησουν ποιος ξερει να λεει εξυπναδες,μη ξανασηκωσεις το χερι.σπανακι