Επίδειξη συναδελφικότητας του Κ. Αϊβαλιώτη για να αναλάβει τον Έσπερο Καλλιθέας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίδειξη συναδελφικότητας του Κ. Αϊβαλιώτη για να αναλάβει τον Έσπερο Καλλιθέας

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης είναι πιθανό να συνεργαστεί με τους ανθρώπους του Εσπέρου Καλλιθέας, εν όψει της νέας σεζόν! Ο πρώην προπονητής του ΓΣ Κορωπίου, γυμνάζει αυτό το χρονικό διάστημα την ανδρική ομάδα της Καλλιθέας και σύντομα θα γνωρίζει αν θα συνεργαστεί μ’ αυτήν. Προϋπόθεση που έχει θέσει ο Κώστας Αϊβαλιώτης στους ανθρώπους του Εσπέρου για την έναρξη της συνεργασίας του, δεν είναι άλλη από τη ρύθμιση των οφειλών του σωματείου προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Ανταλή. Αν μη τι άλλο είναι μια κίνηση που επιδεικνύει υψηλό αίσθημα συναδελφικότητας, κάτι που δεν συναντιέται εύκολα σήμερα.
www.handballfan.gr

9 comments

Anonymous said...

Κατάντια του αθλήματος η επιστροφή του........

Anonymous said...

O Κώστας πάντα είχε μπέσα και είναι από τα άτομα που τιμούν τον λόγο τους . ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ κάτι που δυστυχώς σήμερα αρχίζει να χάνεται .

Anonymous said...

11.43 ποσες φορες σου εχει κλεισει το σπιτι;;;; χαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

ειναι κριμα για το χαντμπολακι καποιοι δεν θα τους ηξερε ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους αν δεν επαιζαν χαντμπολ και τωρα το παιζουν κ μουρη..
τι να πουμε οποιος ειναι του χωρου ξερει ποιοι ειναι οι σωστοι και ποιοι τα μυασματα

Anonymous said...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το λόγο που σε κάθε post υπάρχει ένας,δύο ή και παραπάνω παπάρες που θα κάνει ένα comment για να ξεκινήσει διαδικτυακός καυγάς ?

Anonymous said...

Επιτελους ενας με αρ----α

Anonymous said...

μάλλον ένας α.......ας

Anonymous said...

Το π-σ-κ θα παρακολουθήσουμε σεμινάριο επιμόρφωσης.Την κυριακ θα πρεέπει να ψηφίσουμε για τον ΣΥΠΧΕ.
Καλή η κίνηση της επιμόρφωσης αλλά μόνο αυτό.Καθολική ανυπαρξία του συλλόγου όλα αυτα τα χρόνια.ΔΕΝ κάνει τίποτα.Ο βαρελτζής διακοσμητικό στοιχείο.Ο κάθε περαστικός μπορει να εργαστεί σαν προπονητής στο χώρο.Παρόλα αυτά πήραμε γραμμή για την ψήφο μας.


ΥΓ ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΏΣΤΑ

Anonymous said...

Αν δεν πληρωθεί δηλαδή ο Ανταλής θέλει να μας πεί οτι δεν θα παει?