Αποφάσεις ΔΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφάσεις ΔΣ ΟΧΕ


Στην 8η συνεδρίαση του το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφάσισε τα ακόλουθα:
-Ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Ιταλία για την 1η προκριματική φάση του EURO 2016, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Έτσι συνεχίζεται η προσπάθεια της Ομοσπονδίας να επεκταθεί, να διαδοθεί και να αναπτυχθεί το άθλημα και σε άλλες περιοχές. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παντελής Χατζηιωάννου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Ευθύμη Ρεντζιά για την αρωγή και στήριξη τους.
-Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας εγκρίθηκε η δημιουργία
λογαριασμού Facebook και Twitter της Ομοσπονδίας. Μία από τις πρώτες δράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι η συζήτηση για την πρόθεση της ΟΧΕ να αλλάξει το λογότυπο της, σε ένα πιο μοντέρνο και πιο δυναμικό.
- Η Ομοσπονδία θα προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) για διεθνοποίηση το ζευγάρι Μιχάλη Μερτινιάν- Βαγγέλη Συρεπίσιου, ενώ στην κατηγορία των νέων διαιτητών (Young Referees) θα προταθούν οι Αντώνης Μπάβας- Γιώργος Τσάμος και Σοφία Ράλλη- Χριστίνα Ράλλη.

No comments