Γ. Αντωνίου: "Σωστή η επένδυση στις νεάνιδες" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γ. Αντωνίου: "Σωστή η επένδυση στις νεάνιδες"

Με δύο ήττες από την Νορβηγία και την Σλοβακία, μία νίκη κόντρα στην Βοσνία και πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσε την παρουσία της η Εθνική Νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στην πόλη Νίτρα της Σλοβακίας. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Αντωνίου έκανε το απολογισμό του τουρνουά και μίλησε για τα χρήσιμα συμπεράσματα που βγήκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

«Το κλίμα στην ομάδα ήταν οικογενειακό, αν και οι συνθήκες διαβίωσης και διατροφής δεν ήταν οι καλύτερες. Όλα αυτά ξεπεράστηκαν με τις καλές εμφανίσεις και τα συγχαρητήρια από όλες τις αποστολές. Η επένδυση σε αυτή τη φουρνιά αποδείχθηκε πως ήταν
σωστή. Τα κορίτσια επέδειξαν αγωνιστική πειθαρχία και μαχητικότητα. Παίξαμε με ομάδες οι οποίες είχαν 60 ημέρες προετοιμασίας και 8 φιλικά, όπως η Νορβηγία, 45 ημέρες και 15 φιλικά όπως η Σλοβακία, αλλά και με τους Βόσνιους που προετοιμάστηκαν 30 ημέρες και έπαιξαν 10 φιλικά. Αντίθετα εμείς είχαμε 12 ημέρες προετοιμασία και 2 φιλικά με ελληνικούς συλλόγους. Αν είχαμε περισσότερες αθλητικές- αγωνιστικές παραστάσεις από φιλικά ματς, ίσως δεν χάναμε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε σε μία τελική φάση. Κερδίσαμε μία ομάδα από την μεγάλη Γιουγκοσλαβική σχολή. Το κέρδος των εμπειριών είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο εντατικά για να μετουσιώσουμε αυτές τις εμφανίσεις σε μελλοντικές επιτυχίες».

10 comments

greekhandball.com said...

Από σήμερα σχολια με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και greeklish θα διαγράφονται

Anonymous said...

τι αναγκαζεσε να λεσ βρε αντωνιου για να δικαιολογησεις την θεση σου.

Anonymous said...

εσενα τι σε νοιαζει 7.26 σε ενδιαφερει η θεσουλα?εχει πεσει πεινα ε?στην ουρα-στην ουρα

Anonymous said...

eΑγαπητοι Ομοσπονδιακοι, Προεδρε της ΟΧΕ, της ΟΦΝΙ και Των Εθνικων Ομαδων εαν δεν δωσετε οντοτητα στα εθνικα πρωταθληματα και μεινετε σε φωτοβολιδες , στα ατομικα προγραμματα των αθλητριων κ.λ.π τιποτα απο ολα αυτα δεν θα εχει αξια.Οι αθλητριες θελουν σοβαρα και δυνατα πρωταθληματα οπως και προοπτικη (το Καματερο πληρωσε αναλογο κακο προγ/σμο ) , αρα πρεπει να μεγαλωσει η βαση και οχι ολοκληρη αττικη να εχει του χρονου μονο την ΟΦΝΙ στην Α1.Ευτυχως που στην Α2 εσωσαν την εικονα η Αναγγενηση Βυρωνα ο Παραδεισος και ο Αρης με ποιοτητα και με νεο αιμα.Εκτος αμα σας ενδιαφερει μονο η Β.Ελλαδα που πραγματι λειτουργει καλυτερα. Γιαυτο δειτετο ποιο σοβαρα για να υπαρχει μελλον οχι απωτερο αλλα εγγυς.

Anonymous said...

αφήστε ΄στην άκρη τα παραμύθια και τις σπατάλες , για πιά επένδυση μας μιλάτε κύριοι ? πόσα από αυτά τα κορίτσια θα παίξουν σε επίπεδο γυναικείου χάντμπωλ? πόσα από αυτά τα κορίτσια θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο γυναικείο χάντμπωλ? Δέν αναφέρομαι στίς όποιες ικανότητες των κοριτσιών και των προπονητών τους ,αναφέρομαι στην παντελή ανυπαρξία στήριξης του γυναικείου χάντμπωλ . Αντί να σπαταλάτε πόρους σε τούτη την κρίσιμη περίοδο καλό είναι να στέλνετε σε τέτοιου είδους προκριματικούς αγώνες την αντίστοιχη ομαδα πρωταθλήτρια από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα .Με την προσθήκη 4-5 αθλητριών από άλλά σωματεία με μικρό οικονομικό κόστος ΄πιθανόν να έχει και καλύτερα αποτελέσματα . Καλό σας βράδυ κύριοι .

Anonymous said...

άλλος κόπανος ο 12,45 !!!
ό,τι βολεύει στον καθένα ...

Anonymous said...

σωστός ο 12,45
το ποιο σωστο ειναι να μην υπαρχουν εθνικες ομαδες. Ο πρωταθλητης να εκπροσωπει την εθνικη ανδρων γυναικων αντιστοιχα ,ο πρωταθλητης εφηβων νεανιδων την αντιστοιχη εθνικη,παιδων κορασιδων επισεις.Μονο ετσι θα παμε μπροστα!!!
Στο ποδοσφαιρο π.χ να μας εκπροσωπει ο ολυμπιακος!
αντε να δουμε τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε εδω μεσα!!

Anonymous said...

εμ δε θα \μεινει μονο η νεα ιωνια στην αττικη στις γυναικες....και στις νεανιδες και στις κορασιδες και στις παγκορασιδες/αφου τα μαζεψε ολα τα κοριτσακια ............να δω με ποιους θα παιζει

Anonymous said...

Μπραβο σε ολα τα κοριτσια. Επαιξαν ολες με ψυχη ιδιαιτερα στον τελευταιο αγωνα με φοβερη επιθεση και καταπληκτικη αμυνα.

Anonymous said...

Συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια και τους προπονητες για την καλη εμφανιση τους στη Σλοβακια. Η ομαδα φανηκε ωα εχει πολλες δυνατοτητες και τωρα χρειαζεται προπονησεις και αγωνες για ακομη καλυτερα αποτελεσματα. Τα πικροχολα σχολια δεν βοηθουν σε τιποτα. Ολοι πρεπει με τον τροπο τους να βοηθησουν.