Πήγασος Αιγίου: Ολα για όλα κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήγασος Αιγίου: Ολα για όλα κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα


Το Πρωτάθλημα της Α2 Χάντμπολ των Ανδρών φτάνει αισίως στην 14η αγωνιστική και πέντε «στροφές» πριν το τέλος τα περιθώρια στενεύουν όλο και περισσότερο για τον Πήγασο Αιγίου.

Η εντός έδρας ήττα από τον Δικέα δύο εβδομάδες νωρίτερα πιθανότατα θα αποβεί καθοριστική στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α1, αλλά κανένας δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο. Για να συνεχίσει όμως να ελπίζει, θα πρέπει να περάσει νικηφόρα σήμερα (4 μ.μ.) από την έδρα της Αναγέννησης Βύρωνα και αν είναι δυνατόν,
με τρία γκολ διαφορά, προκειμένου να καλύψει την ήττα με 19-21 στον αγώνα τού πρώτου γύρου μέσα στο Αίγιο. Στόχος πολύ δύσκολος, απέναντι στη φορμαρισμένη αθηναϊκή ομάδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα του πρωτοπόρου Δικέα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Από την άλλη όμως, επικρατεί -έστω και συγκρατημένη- αισιοδοξία ότι μπορεί να τα καταφέρει, να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και να ελπίζει ακόμη και στο …θαύμα τής πρωτιάς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

9 comments

Anonymous said...

Ησυχία αφήστετους στα ονειρά τους.

Anonymous said...

Κατα τυχη βρεθηκα στις εξεδρες του Βυρωνα προχθες, ειναι θλιβερο αυτη η ομαδα να λεει οτι θελει να ανεβει κ στην α1, οχι οτι ο βυρωνας ειναι καμμια ομαδα σουπερ, αλλα ο πηγασος ειναι για τα πανηγυρια, καλο μηνα.

Anonymous said...

Φιλε κατα τυχη να πηγαινεις σε αλλα μερη που γνωριζεις καλυτερα και μπορεις να εκφερεις γνωμη, το ματς ηταν αθλιο απο ποιοτητα και απο της 2 ομαδες και κυριος απο μερια βυρωνα και συμφωνω πως < καμια > απο της 2 ομαδες δεν πρεπει να μιλαει με τετοια παιχνιδια για ανοδο στην Α1 αλλα αν καθοσουν κατα τυχη παλι μεχρι το τελος του αγωνα θα εβλεπες οτι το παιχνιδι το αξιζε ο πηγασος αλλα υπηρχε διαφορετικη αποψη απο διαιτητες και γραμματια, οποτε αλλη φορα διαλεξε ποιο σωστα μερη που 8α πηγαινεις ,Και οσον αφορα τη λεξη -θλιβερο- που χρησιμοποιησες μαλλον απο αλλου προερχεται η 8λιψη σου..!!

Anonymous said...

11.27 κλαψε για την διαιτησια παλι, οτι ειστε κουβαρι μεσα στο γηπεδο δεν το βλεπεις κ αν δεν ειχατε κ τον Αναστασελο πισω, χαιρετισματα.

Anonymous said...

παλι τα ιδια ... εσυ εχεις μεγαλο προβλημα με τον πηγασο τελικα ... οκ να σου κανω το χατηρι ηταν κουβαρι ο πηγασος συμφωνω αλλα για να σχολιασεις πρωτα να κοιτας τα δικα σου τα χαλια ... που παιζεις εσυ μεγαλε ... ???

Anonymous said...

καποιος που εχει γαμ... απο το κουβαρι θα ειναι και του εχει μεινει αξεχαστο

Anonymous said...

εκει στο αιγιο μην εχετε μεγαλες βλεψεις για α1 οχι πως ο βυρωνας αξιζει και δικεας.θα ανεβει η λιγοτερη κακη ομαδα.οσον αφορα το ματς ημουν στο γηπεδο και δεν βλεπω να αναφερετε το ανυπαρκτο φαουλ που εδωσε ο διαιτητης στον βυρωνα.δεκτο οτι στο τελος ισως να εγινε φαουλ στον παικτη σας αλλα το γκολ ηταν μεσα στον χρονο.δεν μπορει να εκαναν λαθοε και τσακωνας και κουτσος και χρονομετρης...

Anonymous said...

ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ διορθωνω για το επανω σχολιο

Anonymous said...

Συμφωνω απολυτα με το φιλο που σχολιασε 6:01 δικεας και για μενα ετσι οπως πηγε το πρωτα8λημα κ συμπληρωνω οτι για μενα παλι η ομαδα με τον πιο καλο προπονητη γιαυτο και η λιγοτερο κακη ομαδα οπως ειπες ;) ... και δεν εδωσε πα8ητικο φιλε στο 6:03 εδωσε time γιατι επαιζε 1.30 λεπτο επι8εση ο βυρωνας και το παιχνιδι εληγε σε 8 sec