Στην παράταση η Νέα Ιωνία την Ορμή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην παράταση η Νέα Ιωνία την Ορμή


Σπουδαίο ματς έγινε στην Νέα Ιωνία μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Ορμής Λουξ. Η Κυπελλούχος Ελλάδας έκαμψε την αντίσταση της Πατρινής ομάδας με 21-19 στην παράταση με τον κανονικό αγώνα να ολοκληρώνεται με 16-16, χάρις σε τέρμα της Έλληνα, δέκα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Κομβικό σημείο του ματς ήταν το διάστημα 42-50, όταν η Ορμή προηγήθηκε 9-12, αλλά η γηπεδούχος ομάδα με σερί 4-0 προηγήθηκε 13-12 και λίγο αργότερα 16-14 με επιμέρους σκορ 7-2!

Η Νέα Ιωνία έστω και με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο έκανε το 1-0 στην ημιτελική φάση των πλέι οφ και πλέον απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό με την σειρά να μεταφέρεται στην Πάτρα.

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 21-19

Τα δεκάλεπτα: 2-2, 5-3, 7-6 (ημχ.), 9-11, 13-12, 16-16 (κ.α.), 19-17, 21-19.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ., Μαυρογεώργη Ν. 3, Παπανικολάου 4, Χρονοπούλου 2, Μασμανίδου, Σλιάκοβα 5, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου, Βοίτοβιτς 2, Μακρή, Χρύση 1, Κοντοστεργίου, Παπά 4.

ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίλασιτς 3, Κορομηλά, Καράγιωργα 1, Νούσια, Στράτου 1, Έλληνα 6, Καρακίτσου, Μίσκοβιτς, Δημήτρη 3, Μούρνου 2, Ευαγγελίδου, Ματαρώνα, Συζίνου 3, Αγγελοπούλου.

23 comments

Anonymous said...

Α ρε Κόγκα που τους πιστεύεις σαν αυγό σε καθάρισαν

Anonymous said...

Κανένας δεν τον πείραξε τον Κόγκα, ο μόνος που τον πείραξε είναι ο προπονητής του! Γελάσαμε πολύ σήμερα, να ΄ναι καλά ο άνθρωπος, έκανε ότι μπορούσε για να νικήσει η Ιωνία, μετά η Ιωνία δεν το ήθελε το παιχνίδι, το ξανάδινε στην Ορμή, ούτε η Ορμή το ήθελε, το ξαναέδινε πίσω... ποιότητα παιχνιδιού υπό το μηδέν. Σκέφτομαι πόσα λεφτά πέταξε και φέτος η Πάτρα... η ξένη περιφερειακή του καλή για τις Ελπίδες Δράμας, για τα Γιαννιτσά, για το Καματερό, για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει πολύ λίγη. Ποιός το διάλεξε αυτό το κελεπούρι;

Anonymous said...

Έλα αλέκο .....

Anonymous said...

11.10 όλα τα έγραψες για την ταμπακιέρα που λέγοντε διαιτητές δεν μας έγραψες. Πως πήγαν; 50-50? 60-40? 90-10? Για πες μας.....

Anonymous said...

Στην Ελλάδα όταν κερδίζει μία ομάδα, κερδίζει γιατί είναι πολύ καλή. Όταν χάνει, φταίνε πάντα οι διαιτητές.

Anonymous said...

Εγώ φίλε 11.28πμ το είδα 50%-50%, δεν νομίζω ότι ευνοήθηκε κάποια από τις δύο ομάδες, ποτέ δεν παίρνω το μεγανθυτικό φακό να μετρήσω αν ήταν 51%-49% ή 52%-48% και δεν ασχολούμαι με την διαιτησία εκτός και αν είναι εξωφρενικά προκλητική (κάτι που συμβαίνει σπανιότατα και κυρίως από άγνοια, όχι από πρόθεση), ασχολούμαι μόνο με το παικτικό κομμάτι. Εσύ τι είδες; Είδες σφαγή;

Anonymous said...

Η Ορμη πριν τους ορισμους ζητουσε να ορισθουν διεθνεις διαιτητες . οταν βγηκαν οι ορισμοι γνωριζω οτι εστειλε εγγραφο διαμαρτυριας στην οχε την κεδ στον κ Μανδα στον Προεδρο της οχε !!!!! στου κουφου την πορτα βαρα οσο μπορεις !!λοιπον ας απαντησουν τωρα για την σφαγη που εκαναν οι κ Συρεπισιος Μερτινιαν υπαρχει το βιντεο για τους ξερολες!!!! κ ας λενε οτι θελουν Τι βαθμο τους εβαλε ο Καθηγητης διαιτησιας κ Μιγκας που οι ασχετοι μεχρι κ λαθος φυλλο αγωνα χρησιμοποιησαν 16 παχτριες η ορμη 14 η νεα ιωνια!!!! αλλα οι ιδιοι δεν ηταν στο Αργος στον Πανελληνιο στο Βυρωνα!!! Καλυτερα να πανε παλι σπιτι τους οπως παλια. Μερτινιαν τραβα στην ταβερνα σου.Αυτα

Anonymous said...

για τον 12.38 η ορμη εχασε 3 φορες απο την νεα ιωνια πριν τον προχθεσινο αγωνα και εκανε μουγκα για την διαιτησια γιατι δεν ειχε κατι να πει το προχθεσινο ομως ειναι προκληση για ολους. να το παρει το πρωταθλημα ο καλυτερος ο πιο τυχερος ναι αλλα οχι ο μερτινιαν με το συρεπισιο δεν εχει αδικο ο κρανιωτης μερικες φορες

Anonymous said...

Απο το site της Ορμης
Μοναδικό «αγκάθι», ο ορισμός των διαιτητών Συρεπίσιου- Μερτινιάν . Η διοίκηση της Ορμής Λουξ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ/ΟΧΕ (κ. Νικολίτσα), στην ΔΕΠ/ΟΧΕ (κ. Μανδά) και στον πρόεδρο της Ο.Χ.Ε. κ. Χατζηιωάννου.

Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, είχε ζητήσει από τον πρόεδρο των Διαιτητών κ. Νικολίτσα να διευθύνουν τον αγώνα διεθνείς διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα. Αντ’ αυτού ορίστηκε το συγκεκριμένο δίδυμο από την Αθήνα.

Ο πρόεδρος των λεαινών δήλωσε λακωνικά: « Θα περιμένω απάντηση στην επιστολή μέχρι αύριο το απόγευμα και μετά θα πάρω θέση.»

Οτι περιπου εκανε και ο Πετριδης στον τελικο χα χα ωραιο το στησιμο ακομα πρεπει να περιμενει απαντηση !!!!!!!!!

Anonymous said...

Εχει δικιο ο 30 μαρτιου 11.10μ.μ.Δεν ειναι ψεματα αγαπητε Κε Ανδρεα Κογκα και κοι της ΟΦΝΙ που και οι δυο ομαδες ειχαν ενα στυλ παιχνιδιου χωρις φαντασια και εναλλαγες.Δεν ειναι ψεματα που μονο η διακυμανση του σκορ μας κρατησε ξυπνιους.Δεν ειναι ψεματα οτι δεν κοιτατε το δασος αλλα το δεντρο.Και μπορει ΚΟΓΚΑ να σου εδωσαν οι διαιτητες 2-3 αναποδα ας εβαζες τα γκολ που επρεπε γιατι και οιαλλοι προφεσορες της ΟΦΝΙ σου εδιναν το παιχνιδι.Ετσι σημερα δεν θα αχολιοσουν με το διδυμο.Αρα και οι δυο ομαδες παικτικα εισασταν χαλια.Δεν πηγαινετε να δειτε και λιγο παρακατω οπως ειχα την τυχη να παω να δω σαν ντερμπυ που ηταν π.χ Α2 Π.Χ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΑΝΑΓΓΕΝ.ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛ!!! Ανεξαρτητα που τα κοριτσακια του Βυρωνα εξαφανισαν το τοπι με ποικιλια στο παιχνιδι τους και οχι με τον υπνο το δικο σας.Δειτε και μην εισαστε με παροπιδες.Εργαστητε σαν την Παπαδοπουλου στην καλλιεργεια και σαν Τον Πανουση Που ζωγραφιζει με την δουλεια του στο γηπεδο.Ακομα και απο τον Αρη που ακομα δινει παικτριες στην ΟΦΝΙ , ακομα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Του Βαρελτζη που κατι παει να φτιαξει με υγεια. Συνεχιστε να εργαζεστε ΟΦΝΙ και ΟΡΜΗ αλλα με υγεια ( οχι αυτα τα χαλια ημαρτον ) γιατι σας χρειαζεται το ΧΑΝΤΜΠΩΛ!!!

Anonymous said...

Άλλη φορά οι ομάδες θα παραγγέλνουν τους διαιτητές και αν έχει ο μάγειρας καλώς. Αλλιώς θα έχει παραιτήσεις και καταγγελίες.

Anonymous said...

Μπορώ να παραγγείλω και εγώ ένα διεθνές ζευγάρι από την Νότια Ελλάδα για ένα πάρτυ που θα διοργανώσω;

Anonymous said...

Επιτελους ας σοβαρευτουμε λιγο.Οι διαιτητες μας φταινε οταν χανουμε??Μπορει να φωναζει η πατρα δια φωνης Μετζελοπουλου για διαιτησια??Ποιος ο εξολοθρευτης ομαδων μεσα στην πατρα επι χρονια??Επιβραβευτηκε βεβαια για το εργο του με θεση στην διοικηση.Αλλα ας μην υποτιμα την νοημοσυνη μας...

Anonymous said...

@12.33
ρε φίλε τί μας λες ?
ποιά Α2 γυναικών ;
εδώ το Καματερό που πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια,όχι βαθμό δεν σταύρωσε στην Α1 αλλά από δεκαπεντάμπαλο και πάνω ήταν σε κάθε αγώνα.
Συμπαθής ομάδα δεν λέω αλλά,από τις ανύπαρκτες που λες,χειρότερη

Anonymous said...

Μανδά ακουγεται έντονα στον κυκλο σου οτι χησιμοποιήσε απο παντελή χ'ιωαννου για την διαιτησία οπως και σ΄αυτο το παιχνίδι

Anonymous said...

και κάτι καινούργιο για τον μερτινιάν, έμαθα κόγκα σε καθάρησε ο χάτζη και ιοι σαν αυγο θα έπρεπε να το γνωρίζεις καιρό τώρα οτι μερτινιαν-συρεπισιος είναι για τις αποστολές του χατζηιωάννου.

Anonymous said...

Αγαπητε 3.33 ποτε δεν μιλησα για ανοδο αλλα για ποιοτικο ματς με παικτικη υγεια και για ομαδα που παιζει χαντμπωλ και οχι για μονοτονο θεαμα οπως της ΟΦΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ.Επισης το παραδειγμα του καματερου που ανεβηκε μετα απο 3-4 αγωνες πρωταθληματος και χωρις μια τι περιμενες.Αλλωστε το ποιος ανεβαινει ειναι δικος του λογαριασμος .Εγω απλα συγγρινα αγωνες που στο ενα εβλεπες χαντμπωλ και απο την βιτρινα ειδα μονοτονια παρολο τα μεγαλα μπατζετ.

Anonymous said...

Αγητητη Κατερίνα το Χάντμπολ σε ευχαριστεί γιατι με την θαυμάσια προπονητική ποιοτική δουλειά σου έχεις βγάλει σπουδαίες αθλήτριες και αθλητές.Δεν ξέρω βέβαια ποιοι είναι ούτε που παίζουν αλλα για να το λες εσύ έτσι θα είναι, χα χα χα χα χα χα χα

Anonymous said...

Aπο οτι καταλαβαινω εγω και πιστευω και αλλοι που δεν κλεινουν τα ματια και τα αυτια και γνωριζουν λιγο τα πραγματα οι διαιτητες και γραμματεια του αγωνα εφαγαν το δολωμα και εκαναν το λαθος που ηθελε η πατρα που εξ αρχης δεν τους ηθελε.Θελετε να πιστεψει κανεις οτι ο παραγοντας της Πατρας που υπηρξε εως το καλοκαιρι διαιτητης δεν ηξερε οτιεπιτρεπονται 14 αθλητριες και κατεθεσε 16 δελτια για τον αγωνα??και μαλιστα κορασιδων που δεν υπηρχε καν η προθεση να παιξουν σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι.Εριξε το δολωμα και τα φαγανε.

Anonymous said...

σωστός ο 2-3-13 6.49 μεταξύ ναισίδου και μερτινιάν υπάρχει ιδιαίτερη σχέση καθώς για πολλά χρόνια η ναισίδου τον πληρώνει στο κολυμβητικό της τμήμα,αυτό δεν το ξέρατε.. άχ παντελάκο ξύλο που θα το φας..

Anonymous said...

Ένα μήνα τιμωρία για Συρεπίσιο -Μερτινιάν και Μίγκα για τον αγώνα Ν.Ιωνία -Ορμή .

Anonymous said...

4:36 εννοείς οτι την Ναισίδου την διαιτήτευσε υπάλληλος της?
αν είναι αλήθεια έχουνε ξεφύγει τελείως

Anonymous said...

Συρεπίσιο, Μερτινιαν σας έφαγε η χαζομάρα να εξυπηρετήσετε τον Κόγκα που ήθελε να γράψει στο φύλλο αγώνος 16 άτομα. Φάτε την τώρα....