Μεγάλη νίκη του Πήγασου Αιγίου επί της Ακαδημίας 26-25 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη του Πήγασου Αιγίου επί της Ακαδημίας 26-25


Το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ Α2 των Ανδρών ανάμεσα στον Πήγασο και την Ακαδημία των Σπορ, αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

 Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Αιγιώτες φίλαθλοι, οι «κομάντος» του Τάκη Καρακίτσου επικράτησαν τελικά με 26-25 και διατήρησαν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της 2ης θέσης, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος.

Ένα ματς πραγματική διαφήμιση του αθλήματος, που τα είχε όλα από την αρχή μέχρι το
συγκλονιστικό του φινάλε, με τον Πήγασο να παίρνει μία μεγάλη και δίκαιη νίκη, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, όταν και κατάφερε να καλύψει μία διαφορά 4 τερμάτων βάρος του λίγο πριν το τέλος του πρώτου 30λέπτου (7-11).

Βρέθηκε μάλιστα στο +3 (23-20 στο 50΄), έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Αναστασέλο κάτω από τα δοκάρια και τον Δημήτρη Αλυγιζάκη στην επίθεση, ο οποίος πέτυχε 8 τέρματα. Από την Ακαδημία κορυφαίος ήταν ο Α. Παπαγιαννόπουλος με 11 γκολ και τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Τρουπής με 6.

Τα 10λεπτα: 3-4, 7-9, 12-13 (ημ.), 17-18, 23-20, 26-25.


ΠΗΓΑΣΟΣ (Τάκης Καρακίτσος): Αναστασέλλος, Τσίρκας, Αλυγιζάκης 8, Γιαννόπουλος 1, Δημητρουλόπουλος 6, Γιούπης, Αλεξόπουλος 1, Τσεχαγιάς 1, Πετρόπουλος 2, Βορύλλας 1, Γκιώνης, Παπαδόπουλος 3, Γιογκαράκης, Δημόπουλος, Πολίτης 3.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Χρ. Δεβελέγκας): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου, Μακρυδάκης, Καλούδης, Κ. Διαμαντόπουλος, Α. Σινούρης, Α. Παπαγιαννόπουλος 11, Γεωργίου 5, Τρουπής 5, Σ. Παπαγιαννόπουλος 3, Σταθόπουλος, Καραβανίδης, Δεμίρης 1, Παναγιωταρόπουλος.

3 comments

Anonymous said...

Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τι γινεται με τον δευτερο της βαθμολογιας?Παιζει μπαραζ?

Anonymous said...

Ναι σπρωχνουν το Αιγιο να βγει δευτερο για να το ανεβασουν απ ευθειας

Anonymous said...

Ναι πολύ σπρώξιμο λέμε από σφυρίγματα μια χαρά όπως και με τον ιονικο. Και είδαμε και τα παιχνίδια στην Αθήνα Βύρωνας δικεας μια χαρά τα μαγειρεύουν .