MVP ο Πέρρος και η Προκοπίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP ο Πέρρος και η Προκοπίδου

Για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν ο Γιώργος Πέρρος αναδείχθηκε MVP. Αυτή την φορά για την 15η αγωνιστική και πώς να μην πάρει αυτόν τον τίτλο άλλωστε με τα 20 τέρματα που σημείωσε στο νικηφόρο αγώνα του Ποσειδώνα Λουτρακίου κόντρα στον Φοίβο Συκεών. Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ποσειδώνα συγκέντρωσε 8 ψήφους, από έναν πήραν οι Σαμαράς (Πανελληνίος), Λάππας (ΧΑΝΘ), ενώ υπήρξαν και 2 λευκά. «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που για δεύτερη φορά πήρα αυτή την διάκριση. Μου το είχε ζητήσει Πρόεδρος της ομάδας κ. Μπεκιάρης να πετύχω πολλά γκολ και του έκαναν το χατίρι. Τα κλειδιά και τα μυστικά είναι η σκληρή προπόνηση και η ηρεμία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα στο σύλλογο», σχολίασε ο 34χρονος αθλητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

ΜVP για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε η Ελένη Προκοπίδου στην 13η
αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η αριστερή εξτρέμ του ΠΑΟΚ ήταν από τις κορυφαίες στη σπουδαία νίκη του «δικεφάλου» με 22-18 στην έδρα της Ορμής που του χάρισε και την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Προκοπίδου που σημείωσε 7 τέρματα, συγκέντρωσε 4 ψήφους από τους προπονητές, 2 πήρε η Μίλασιτς της Ορμής, έναν η Σκάρα, ενώ υπήρξε και ένα λευκό. «Ευχαριστώ τους προπονητές. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς. Κρατήσαμε την διαφορά και φτάσαμε στην μεγάλη νίκη», ήταν το σχόλιο της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

3 comments

Anonymous said...

ξεχασες και το χαντικαπ αναμεσα στα ''κλειδια''

Anonymous said...

Ax mwraki Perro... Trelane mas!!!!

Anonymous said...

ti terastio paixtoyra eisai perrako....perrogkol....perropistoli.........perrominigun...........plaka toys kaneis.........den se prolabainei.......kaneis.....eisai oti kalytero.......sto protathlima....apolaysh.............ttrelane mas....................