H Kempa επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H Kempa επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος


Την έναρξη της συνεργασίας τους, που θα έχει διάρκεια 4 ετών έως τον Αύγουστο του 2016, επισημοποίησαν σήμερα η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Kempa. Από δω και στο εξής η επίσημη μπάλα των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών, των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών, καθώς και των Εθνικών μας ομάδων θα είναι αυτή της Kempa. Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Γραμματικός, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Σάκης Μανδάς και ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιάννης Καρανάσος συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΟΧΕ με τον Παναγιώτη Τζελάλη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π&Γ Τζελάλης Ο.Ε. και τον Επικεφαλής Διεθνών Πωλήσεων της Uhlsport Μάρτιν Έσλινγκερ που εκπροσωπεί την Kempa. Το παρών έδωσαν και οι διεθνείς αθλητές Σπύρος Μπαλωμένος και Αλέξης Αλβανός, οι οποίοι Φωτογραφήθηκαν με την επίσημη –πλέον- μπάλα του αθλήματος στην Ελλάδα.

Για την φετινή περίοδο η χορηγία περιλαμβάνει 160 μπάλες για τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών-Α1
Γυναικών και 80 μπάλες για τις Εθνικές ομάδες, ενώ για τα επόμενα χρόνια προβλέπεται προσαύξηση. Επίσης η συμφωνία προβλέπει ειδικές τιμές για τα σωματεία και αθλητές του χάντμπολ σε όλα τα προϊόντα και εταιρείες που αντιπροσωπεύει η εταιρία Π & Γ Τζελάλης Ο.Ε.
Η Kempa ήταν χορηγός της Γερμανικής Εθνικής Ομάδας χάντμπολ από το 2002 έως το 2007, όταν και κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ έχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούχσε Βερολίνου, Μαγδεμβούργο, Μπάλινγκεν. Επίσης πολλοί αθλητές κλάσης όπως οι Μπερνάντ και Γκιγιόμ Ζιλ, Πασκάλ Χενς, Μπιόργκβιν Γκούσταφσον έχουν διαφημίσει κατά καιρούς την εταιρεία.
Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Π & Γ Τζελάλης Ο.Ε., η οποία καλύπτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τον αθλητισμό και όχι μόνο, όπως αθλητιατρικά, ορθοπεδικά, προστατευτικά ρούχα, πάτους, συμπληρώματα διατροφής, φυσικές θρεπτικές μπάρες, ενδυνάμωση- αποκατάσταση, κρεβάτια φυσιοθεραπεία, αξεσουάρ παπουτσιών κ.α..



«Σημαντική χορηγία σε δύσκολους καιρούς»
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την συνεργασία και την ευγενική χορηγία, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι μία τόνωση στις προσπάθειες που κάνουμε για ανάπτυξη του αθλήματος. Χωρίς αυτές τις ενέργειες από εταιρείες σαν τις δικές σας, η τύχη του ελληνικού αθλητισμού θα ήταν προδιαγεγραμμένη. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στις δικές σας προσπάθειες με κάθε τρόπο και να ξέρετε ότι προσφέρετε σε ένα άθλημα που το αγαπάει πολύς κόσμος και είναι σε θέση να γνωρίσει το μέγεθος της χορηγίας».
Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Νίκος Γραμματικός τόνισε: «Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή την χορηγία τον κ. Τζελάλη και τον κ. Έσλινγκερ και να ευχηθώ αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».

«Στηρίζουμε το χάντμπολ και την Ομοσπονδία»
Ο Πρόεδρος της Π & Γ Τζελάλης Ο.Ε. Παναγιώτης Τζελάλης επεσήμανε: «Είδαμε ότι η Ομοσπονδία κάνει μία σημαντική προσπάθεια να αναβαθμίσει το άθλημα, αλλά και να το προωθήσει δίνοντας το βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών και εμείς θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτή. Θέλουμε να στηρίξουμε με αυτό τον τρόπο την ΟΧΕ και το χάντμπολ και θεωρούμε πως υπάρχει πολύ έδαφος ακόμα για μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε υποστηρικτικά σε διάφορες εκδηλώσεις, event της ομοσπονδίας».
Από την πλευρά του ο Επικεφαλής Διεθνών Πωλήσεων της Uhlsport Μάρτιν Έσλινγκερ υποστήριξε: «Μας ενδιέφερε πολύ αυτή η συνεργασία με την Ομοσπονδία του χάντμπολ στην Ελλάδα. Είναι μία χώρα που θέλουμε να βοηθήσουμε και θεωρούμε πως έχει δυνατότητες στο άθλημα. Η Kempa είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στο άθλημα και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε την ώθηση, ώστε να αναπτυχθεί το προϊόν που λέγεται χάντμπολ στην Ελλάδα. Θέλουμε αυτή να είναι η απαρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας».
Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Σάκης Μανδάς σχολίασε: «Αυτή η χορηγία δίνει ένα νέο κύρος στα Εθνικά πρωταθλήματα και είμαι σίγουρος ότι οι ομάδες θα την εκτιμήσουν δεόντως. Είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία στην προσπάθεια που κάνουμε για αναβάθμιση των εγχώριων διοργανώσεων».

1 comment

greekhandball.com said...

Πολύ καλή κίνηση της ΟΧΕ. Θεωρώ ότι εκ παραδρομής δεν έκαναν δηλώσεις οι δύο εξαιρετικοί αθλητές μας για ενα τόσο σημαντικό γεγονός μάρκετινγκ.